Energitilskud

Små energiforbedringer giver stor glæde

Alice og Ove Wiinblad bor i et hus fra 2002 i udkanten af Odense. Da huset stadig er ret nyt, gik parret ikke umiddelbart med tanker om boligforbedringer - men det ændrede sig.

Et møde med BetterHome vakte interesse

I oktober 2015 deltog Alice og Ove på boligmessen Bolig Mad Design i Odense. Her mødte parret BetterHome på Energi Fyns messestand. Parret gik ikke med forbedringsovervejelser, men mødet med BetterHome vakte deres interesse for at tale videre om deres muligheder. 

Ny cirkulationspumpe og varmeveksler

Efterfølgende kom VVS installatør Jess Mørk fra Fyns VVS & Klima ApS på besøg til en gennemgang af huset. Til trods for, at huset blot er 14 år gammelt, fandt Jess flere forbedringsmuligheder, der kunne gøre boligen mere energibesparende og komfortabel.

Besøget resulterede i, at parret fra Odense besluttede sig for at få monteret en ny cirkulationspumpe, udskiftet varmeveksler og udført isolering på deres installationer. 

Løsninger på alle problemer

Udover energiforbedringerne blev en brandfarlig FUMU-koger ved køkkenvasken udskiftet til en mere sikker Quooker i kombination med en ny håndvask - og dermed fik parret løst alle deres boligproblemer på én og samme tid.

Forbedringerne var på plads i november 2015 og lever i høj grad op til de forhåbninger, parret havde, inden de gik i gang med projektet. De kunne faktisk mærke forbedringerne øjeblikkeligt. Varmeveksleren giver meget varmere vand end før, og den nye cirkulationspumpe har medført, at parret allerede nu får en lavere energiregning end tidligere. Med en ny Grundfos-pumpe sparer de alene op til næsten 1.000 kr. på energiregningen om året, fordi de tidligere havde en 14 år gammel cirkulationspumpe. 

Alice og Ove Wiinblad har energiforbedret hjemmet for ca. 20.000 kr. og fik energisparetilskud på 1.025 kr.

Meget tilfredse

Familien Wiinblad fra Odense har med få, nemme skridt skabt et mere energibesparende hjem. En beslutning, de er meget glade for at have truffet, på trods af, at de oprindeligt ikke havde tanker om forbedringer.

Vi er meget tilfredse med resultatet og især hjælpen fra Jess Mørk. Vi har fået ordnet små mangler i huset, som vi er glade for at have fået lavet. At de så gør, at vi samtidig har fået en lavere energiregning, er bare endnu et plus.

Alice Wiinblad, husejer
Energiraadgivning Better Home Hus Fra Flintager

Energivenlig 70'er bolig

En facaderenovering har løftet og moderniseret Helle Wilken-Jensens og Jimmie Rasmussens hus fra 1970’erne. Albertslund-boligen er nu steget i værdi og byder på et sundere indeklima for parret og deres to børn.

Læs mere om den energivenlige 70'er bolig

Energivenlig 70'er bolig

En facaderenovering har løftet og moderniseret Helle Wilken-Jensens og Jimmie Rasmussens hus fra 1970’erne. Albertslund-boligen er nu steget i værdi og byder på et sundere indeklima for parret og deres to børn.

Læs mere om den energivenlige 70'er bolig