<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Nyheder Sommerhuse 2021

Spar på energien i sommerhuset

Se vores tips til at spare på energien i dit sommerhus.

Elradiatorer og dårlig isolering koster

Sommer- og fritidshuse opvarmes typisk med elradiatorer, og så er husene ofte dårligt isolerede. Den kombination betyder et højt energiforbrug - særligt når det er mørkt og koldt.

Bruger du dit sommerhus om vinteren, kan det godt betale sig at kigge nærmere på isoleringen samt på vinduer og døre. Er huset ikke isoleret ordentligt og lukker døre og vinduer ikke tæt, siver varmen bare ud, og du får en uforholdsmæssig høj varmeregning.

Forbedrer du isoleringen samt døre og vinduer i dit hus, får du et bedre indeklima, og du slipper for fugt- og skimmelskader.

Skift til en varmepumpe

Er dit sommer- eller fritidshus opvarmet med elradiatorer, kan det sandsynligvis betale sig at få installeret en luft til luft varmepumpe. Den er 3-4 gange mere effektive og kan erstatte eller supplere opvarmning med elradiatorer.

En luft til luft varmepumpe er 3-4 gange mere effektive og kan erstatte eller supplere opvarmning med elradiatorer.

Hvis du vælger en varmepumpe med fjernstyring, får du også mulighed for at tænde den hjemmefra, så huset er varmt, når du ankommer, og du kan opsætte en alarm, så du får besked, hvis temperaturen i sommerhuset for eksempel nærmer sig frysepunktet.

Læs mere om valg af varmepumpe

Reduktion i elafgiften

Opvarmer du din bolig eller dit sommerhus med el, har du mulighed for at få nedsat elafgiften på en del af dit elforbrug.

På de første 4.000 kWh af dit årlige elforbrug er der ingen reduktion i elafgiften, men på alt elforbrug, der overstiger 4.000 kWh årligt, kan du få reduceret elafgiften.

Læs mere om reduktion i elafgiften

Drop de gamle apparater

Er du en af dem, der giver dine gamle apparater nyt liv i sommerhuset, så kan det i stedet for måske godt betale sig at investere i nye og mere tidssvarende apparater. 

Undgå standby strøm

Husk at slukke helt for tv, radio, spillekonsoller og anden elektronik, når det ikke bliver brugt, så undgår du et stort standby forbrug.

Med vores app har du mulighed for at holde øje med dit forbrug både hjemme og i sommerhuset og sætte ind, hvis det pludselig ændrer sig.

Elhandel Glad Familie Sofa 2020

Vælg den rigtige elaftale

Uanset hvor i Danmark dit sommerhus ligger, kan du vælge strøm fra os og få samlet dine elaftaler et sted.

Det betyder blandt andet, at du får en samlet regning og nemt kan følge dit forbrug både hjemme og i sommerhuset i vores app. 

Bestil el

Vælg den rigtige elaftale

Uanset hvor i Danmark dit sommerhus ligger, kan du vælge strøm fra os og få samlet dine elaftaler et sted.

Det betyder blandt andet, at du får en samlet regning og nemt kan følge dit forbrug både hjemme og i sommerhuset i vores app. 

Bestil el

Spar på energien

Klik eller swipe dig frem