Navigation Søgning

Energirådgivning

Energi Fyn kan hjælpe dig med at få billig varme året rundt med en varmepumpe. Her kan du læse mere om de forskellige muligheder.

Få varmepumpe på abonnement

Fyr fyret og få grøn varme på abonnement. Det er nemt, og du sparer cirka 25 procent på dine varmeudgifter.

Ejer du en af de cirka 140.000 boliger i Danmark, der opvarmes med et oliefyr? Så kan det meget vel være en god idé at fyre fyret og vælge en nem og bekvem abonnementsordning hos FyrFyret.

Med FyrFyret får du installeret en ny energieffekiv varmepumpe.

Din månedlige varmeudgift bliver cirka 25 procent lavere end dine nuværende varmeudgifter – og du slipper for uforudsete udgifter til reparation og service.

Sammen med projektets øvrige partnere står vi for alt fra installation til daglig drift og vedligeholdelse.

Du skal blot betale:

  • En fast månedlig abonnementspris på 450 kroner.
  • En a conto-ydelse for dit forbrug af varme (a 0,85 kr. pr. kWh) baseret på forbrugsmønster jævnt fordelt over året.
  • En engangsbetaling på 25.000 kroner for tilslutning.

Du har mulighed for at benytte dig af BoligJobordningen, hvor du kan få et håndværkerfradrag på 12.000 kr. pr. person i husstanden for arbejdsløn til at udskifte dit fyr. For en husstand med to voksne i en gennemsnitskommune giver det en nettoreduktion i engangsbetalingen på 7.700 kr. (33 % fradrag). 

Få et uforpligtende tilbud her.

Sådan fungerer FyrFyret

FyrFyret fungerer som en abonnementsordning, så du skal ikke ud at låne penge til anlægget og installationen. Du skal heller ikke bekymre dig om at hyre og koordinere håndværkere - eller om reparationer og lovpligtige eftersyn.

FyrFyret fungerer efter samme princip, som når en bolig tilsluttes fjernvarme, men løsningen fungerer uden den kollektive forsyning. I stedet for et stort centralt fjernvarmeanlæg etableres en lille supereffektiv varmepumpe hjemme hos dig.

Det får du med FyrFyret:

Vi afmonterer dit gamle fyr og installerer den nye varmepumpe både inde og ude.
Vi sørger for al vedligeholdelse og drift af varmepumpen i hele kontraktperioden.
Vi tager os af al koordinering mellem abonnementsordningens fire samarbejdspartnere: Solar, EnergiFyn, Panasonic og installatører.
Du betaler den månedlige ydelse og får grøn varme i din bolig.
Når varmeleveringsaftalen udløber, kan du indgå ny aftale med os om en ny varmepumpe, eller du kan købe den eksisterende varmepumpe til en pris på 100 kr.

Om FyrFyret

FyrFyret er et samarbejde mellem Solar, Panasonic og Energi Fyn, der har til formål at hjælpe boligejere med at skifte oliefyret ud med en grøn og energieffektiv varmepumpe på abonnement.

FyrFyret er tildelt støtte fra Energistyrelsen til at udvikle en abonnementsløsning, der gør det nemt og bekvemt for dig at skifte til grøn varme uden store investeringer og bekymringer.