Navigation Søgning

Energirådgivning

Energi Fyn kan hjælpe dig med at få billig varme året rundt med en varmepumpe. Her kan du læse mere om de forskellige muligheder.

En varmepumpe giver mange fordele

En varmepumpe er det rigtige valg, hvis du vil være sikker på en langtidsholdbar varmeløsning.

Energi Fyn hjælper dig på vej!

Energi Fyn er en ansvarlig og engageret samarbejdspartner med mange års erfaring. Du kan til enhver tid henvende dig til os med dine spørgsmål om varmepumper.

  • Uanset om du i dag får varme fra el, olie eller gas, vil du kunne spare mange penge på din varmeregning ved at skifte til en varmepumpe. Du kan som udgangspunkt regne med en besparelse på 60 % hvis du har elvarme, 55 % hvis du har oliefyr, og 50 % hvis du har gas. Se eksempler på tilbagebetalingstider her.
  • Energi Fyn køber den energibesparelse, som du opnår ved at installere en varmepumpe. Det giver dig normalt et tilskud på mellem 5.000 og 8.000 kr.
  • Ved at købe en varmepumpe får du reduktion i elafgiften på 78,38 øre/kWh inkl. moms for alt forbrug over 4.000 kWh. 4.000 kWh er det, en typisk husstand bruger om året. Find ansøgningsskema her
  • Energi Fyn kan formidle en attraktiv finansieringsaftale gennem finansielle samarbejdspartnere.
  • Energi Fyn hjælper dig med papirarbejdet i form af myndighedsansøgninger med mere.
  • Energi Fyn samarbejder kun med VVS-installatører, der har stor erfaring med varmepumper. Vi sikrer dig de bedste og mest pålidelige løsninger, fordi vi forpligter os til at leve op til VarmePumpeOrdningens høje krav.

Ønsker du mere rådgivning, kan du kontakte os her.

 

Tilbagebetalingstid   Få tilskud