Få et gratis energitjek med BetterHome
Navigation Søgning

Energirådgivning

Energi Fyn giver ikke længere tilskud til energibesparende projekter. Baggrunden for det er at den nuværende energispareordning stopper ved udgangen af 2020, og Energi Fyn allerede nu har opnået sit besparelsesmål for 2020.

Gratis energitjek med BetterHome

Energi Fyn og BetterHome samarbejder om at få flere fynske boligejere til at energirenovere deres bolig.

Ved at energirenovere din bolig kan du spare penge på varmeregningen, ændre boligens energiklasse og dermed øge boligens værdi, forbedre indeklimaet og bidrage til at sænke CO2 udledningen.

Få et gratis energitjek af din bolig

  • Indtast oplysninger om din bolig, energiforbrug og ønsker til energiforbedringer på www.betterhome.today.
  • Herefter modtager du en mail fra BetterHome med en beregning af, hvad du kan spare på energiregningen.
  • Er der potentiale for energibesparelser i din bolig, og har du konkrete ønsker til forbedringer, vil du blive kontaktet telefonisk af en håndværker, der er særligt uddannet i at arbejde med energiforbedringer.
  • Hvis du og håndværkeren bliver enige om det, kan håndværkeren komme på besøg og lave en gennemgang af din bolig, der resulterer i et tilbud på at lave konkrete energiforbedringer i dit hjem.

BetterHome er et samarbejde mellem Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX, der tilsammen har næsten 300 års erfaring med tilbyde husejerne konkrete løsninger, der bidrager til lavere energiforbrug og bedre indeklima. 

Her kan du se konkrete eksempler på hvad BetterHome har betydet for danske familier:

Ønsker du vejledning om dine konkrete energiforbedringer så udfyld nedenstående formular, og du vil blive kontaktet af en lokal håndværker fra vores samarbejdspartner BetterHome.