Navigation Søgning

Energirådgivning

Gennem Energi Fyn kan du få et energitilskud på 0,25 kroner pr. kWh, du fremadrettet kommer til at spare i energiforbrug, når energiforbedringen er udført. Du kan for eksempel få 6.000 kroner i energitilskud, hvis du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe.

Gratis energitjek med BetterHome

Energi Fyn og BetterHome samarbejder om at få flere fynske boligejere til at energirenovere deres bolig.

Ved at energirenovere din bolig kan du spare penge på varmeregningen, ændre boligens energiklasse og dermed øge boligens værdi, forbedre indeklimaet og bidrage til at sænke CO2 udledningen.

Få et gratis energitjek af din bolig

  • Indtast oplysninger om din bolig, energiforbrug og ønsker til energiforbedringer på www.betterhome.today.
  • Herefter modtager du en mail fra BetterHome med en beregning af, hvad du kan spare på energiregningen.
  • Er der potentiale for energibesparelser i din bolig, og har du konkrete ønsker til forbedringer, vil du blive kontaktet telefonisk af en håndværker, der er særligt uddannet i at arbejde med energiforbedringer.
  • Hvis du og håndværkeren bliver enige om det, kan håndværkeren komme på besøg og lave en gennemgang af din bolig, der resulterer i et tilbud på at lave konkrete energiforbedringer i dit hjem.

BetterHome er et samarbejde mellem Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX, der tilsammen har næsten 300 års erfaring med tilbyde husejerne konkrete løsninger, der bidrager til lavere energiforbrug og bedre indeklima.

Energi Fyn giver tilskud til energirenovering

Står du for at skulle energirenovere sin bolig, kan du søge om et kontant tilskud hos Energi Fyn. Det er vigtigt, at du søger om tilskuddet, inden du går i gang med en energirenovering. 

Den realiserede besparelse udbetales som et kontant tilskud pr. godkendt kWh. Der udbetales tilskud for den besparelse, man opnår det første år. 

Læs mere om tilskud til energirenovering

Her kan du se konkrete eksempler på hvad BetterHome har betydet for danske familier:

Ønsker du vejledning om dine konkrete energiforbedringer så udfyld nedenstående formular, og du vil blive kontaktet af en lokal håndværker fra vores samarbejdspartner BetterHome.