Få en BedreBolig-gennemgang, når din bolig skal renoveres
Navigation Søgning

Energirådgivning

Energi Fyn giver ikke længere tilskud til energibesparende projekter. Baggrunden for det er at den nuværende energispareordning stopper ved udgangen af 2020, og Energi Fyn allerede nu har opnået sit besparelsesmål for 2020.

BedreBolig

Når du skal i gang med at renovere eller udføre energiforbedringer i dit hus, er en BedreBolig-gennemgang med til at sikre, at du vælger de energiløsninger, der passer bedst til dine ønsker og behov.

BedreBolig er et projekt etableret af Energistyrelsen, der har til formål at gøre det nemt for boligejerne at realisere energibesparelser.

Bygninger er en af de største energiforbrugere i samfundet. Mellem 30 og 40% af Danmarks samlede energiforbrug anvendes til opvarmning, ventilation og lys i bygninger. Samlet set er der et stort uforløst potentiale for energibesparelser i de danske parcelhuse, da omkring 10% af de samlede udgifter i et privat forbrug går til energi. 

Kernen i BedreBolig-konceptet er, at boligejere kun skal henvende sig ét sted - hos en BedreBolig-aktør - for at få hjælp og rådgivning til finansiering og gennemførelse af energibesparelser. Hos BedreBolig-rådgiveren kan du ligeledes få redskaber til, hvordan du gør husstandens energiforbrug mere økonomisk, og erfaring viser, at en typisk husstand faktisk kan spare 5 - 10% af energiforbruget blot ved at øge opmærksomheden på energiforbruget.

Du kan læse mere om BedreBolig-konceptet her.

En konkret BedreBolig-plan giver resultater

Kunne du tænke dig at gøre din bolig bedre og få et mindre energiforbrug? Her kan du læse, hvilke gode råd Finn og Lene fik, da BedreBolig-rådgiver Ebbe Bernth gennemgik deres hus. 

Læs mere her