Skift af elleverandør | Skift til Energi Fyn - dit lokale elselskab
Navigation Søgning

El

Den el, der kommer ud af din stikkontakt vil altid være den samme - men der kan være stor forskel på elselskabet, som leverer den.

Skift af elleverandør

Uanset hvor i landet du bor, kan du vælge Energi Fyn. Er du i tvivl, står vi altid klar til at hjælpe dig, når du skal vælge elleverandør.

Du kan skifte elleverandør hver den 1. i måneden med et varsel på løbende måned plus 1 måned, hvis man ikke har lavet en speciel aftale med et længere varsel.

Hvis du gerne vil købe din markedsel hos Energi Fyn, skal du blot oplyse os dit aftagenummer - så klarer vi resten. Aftagenummeret finder du på din elregning.

Bestil din markedsel online

Du kan bestille din markedsel online, men vi står også altid klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige elprodukt via telefon.

Spørgsmål og svar om leverandørskifte

Se svar

Hvad er et leverandørskifte?

At skifte fra en elleverandør til en anden, kaldes at foretage et leverandørskifte – på samme måde, som hvis du ændrer dit telefonabonnement. Et leverandørskifte er altid gratis for kunden.

Se svar

Ændres mit forhold til netselskabet?

Et leverandørskifte ændrer ikke på det forhold, du har med dit lokale netselskab. Du får strøm som du plejer og du skal fortsat betale for transport af el og afgifter til netselskabet. Dit netselskab har pligt til at oplyse dig om, at du har skiftet elleverandør.

På din regning kan du se, hvilket netselskabsområde du bor i. Det er nemlig det netselskab, som du betaler transport af el til samt afgifter. På din regning, kan du også se, hvem du betaler markedsel til.

Se svar

Skal jeg aflæse min måler?

Dit netselskab vil bede dig om en aflæsning, så din konto kan blive gjort op. Hvis du har en måler, der bliver fjernaflæst, vil dette ske automatisk.