Navigation Søgning

El

Den el, der kommer ud af din stikkontakt vil altid være den samme - men der kan være stor forskel på elselskabet, som leverer den.

Rabat på billetter til Frøbjerg Festspils opførelse af Sommer i Tyrol

Rabat på billetter til Sommer i Tyrol

Køb dine billetter til Frøbjerg Festspils opførelse af Sommer i Tyrol gennem Energi Fyn og få rabat. 

Det er ikke tilfældigt, at forestillingen Sommer i Tyrol i snart 100 år har fyldt teatersale over hele verden. Dejlig fængende musik, gode og sjove figurer og ikke mindst en skøn kærlighedshistorie med det enkle budskab; at kærligheden sejrer trods alt.

Det bliver helt sikkert festligt, når Frøbjerg Bavnehøj omdannes til et smukt alpeland, og Frøbjerg Festspil blænder op for Sommer i Tyrol fra den 10.-26. august 2017.

Læs mere om forestillingen

Få rabat på dine billetter

Energi Fyn har indgået et samarbejde med Frøbjerg Festspil, som betyder, at du kan få rabat på dine billetter til Sommer i Tyrol. Køber du billetterne gennem Energi Fyn, er billetprisen 200 kroner for voksne (normalpris 250 kroner) og 110 kroner for børn (normalpris 140 kroner). 

Du køber dine billetter her.

Når du har valgt dato og siddeplads, vælger du blot billettype, og så fratrækkes din rabat automatisk.

El er el. Men der er forskel på elselskaber

Energi Fyn er fynboernes energiselskab. Vi ønsker at bidrage til udviklingen på Fyn og støtter derfor det fynske kultur- og idrætsliv. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en række fordele i form af rabatter og tilbud samt ved at formidle forskellige fynske kultur- og idrætstilbud.