Navigation Søgning

Kunde hos Energi Fyn

Den el, der kommer ud af din stikkontakt vil altid være den samme - men der kan være stor forskel på elselskabet, som leverer den.

Ecco Walkathon 2017 i Odense

Deltag gratis i ECCO Walkathon i Odense

BEMÆRK: ALLE BILLETTER ER UDDELT

ECCO Walkathon er et årligt tilbagevendende velgørenhedsarrangement, der kombinerer velgørenhed og motion. ECCO donerer nemlig 7,50 kr. pr. kilometer hver deltager går.

Som kunde hos Energi Fyn har du mulighed for at deltage gratis i årets udgave af ECCO Walkathon i Odense den 23. september 2017. Du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen nederst.

Normalt tilmeldingsgebyr er 25 kroner for børn under 12 år og 50 kroner for voksne.

Vi uddeler 300 gratis billetter - efter først-til-mølle-princippet. Sidste frist for tilmelding er den 14. september.

Om ECCO Walkaton

Mere end 470.000 mennesker har gennem årene deltaget i ECCO Walkaton og har tilsammen gået godt 4 millioner kilometer svarende til 10 gange rundt om kloden og indsamlet mere end 30 millioner kroner.

ECCO donerer kr. 7,50 pr. kilometer, hver deltager går ved ECCO Walkathon. Man vælger selv om pengene skal gå til Hjertefoneningen eller SOS Børnebyerne.   

Der er to forskellige ruter: Familie ruten på 6 km og Just Walk ruten på 10 km. Samtidig vil der være masser af underholdning for folk i alle aldre.

El er el. Men der er forskel på elselskaber

Energi Fyn er fynboernes energiselskab. Vi ønsker at bidrage til udviklingen på Fyn og støtter derfor det fynske kultur- og idrætsliv. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en række fordele i form af rabatter og tilbud samt ved at formidle forskellige fynske kultur- og idrætstilbud. 

Tilmeld dig her

*
*
*