Navigation Søgning

El

Den el, der kommer ud af din stikkontakt vil altid være den samme - men der kan være stor forskel på elselskabet, som leverer den.

Få rabat på billetter til BørnefestiBAL 2018 med Energi Fyn

Rabat på billetter til BørnefestiBAL 2018

Alle billetter er solgt!

Køb dine billetter til BørnefestiBAL 2018 i Odense gennem Energi Fyn og få rabat. 

BørnefestiBAL er en musikfestival for børn i alderen 1-12 år.

BørnefestiBAL er svingom og spas, det er leg og lyrik, det er motion og musik – det er bare sjov og ballade, som børnene elsker det. 

Læs mere om BørnefestiBAL og se programmet

Få rabat på dine billetter

Ambitionen med BørnefestiBAL er at give børn en dag i musikkens tegn i øjenhøjde og på deres niveau. Med BørnefestiBAL får familier en fed dag, som ikke ruinerer dem. 

Det vil vi gerne støtte hos Energi Fyn. Derfor har vi indgået et samarbejde med BørnefestiBAL, der betyder, at du kan få rabat på dine billetter til BørnefestiBAL i Odense søndag den 3. juni 2018.

Køber du billetterne gennem Energi Fyn, er billetprisen 25 kroner pr. person + 10 kr. i gebyr til Ticketmaster. Normalprisen er 75 kroner pr. person ekskl. gebyr. 

Køb dine billetter med rabat her

Vi sælger 400 billetter med rabat. De sælges efter først-til-mølle-princippet. Man kan maks. købe fire billetter pr. person.

De første 500 deltagere på dagen modtager en goodiebag. I den får man blandt andet godt en pakke farvekridt og BørnefestiBAL-postkort fra Energi Fyn, som man selv kan farvelægge.

El er el. Men der er forskel på elselskaber

Energi Fyn er fynboernes energiselskab. Vi ønsker at bidrage til udviklingen på Fyn og støtter derfor det fynske kultur- og idrætsliv. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en række fordele i form af rabatter og tilbud samt ved at formidle forskellige fynske kultur- og idrætstilbud. 

Tilmeld dig Energi Fyns nyhedsbrev her!