Navigation Søgning

Om FynskSupport

Når du køber FynskSupportEl eller FynskSupportGas hos Energi Fyn, støtter du en fynsk klub eller forening efter eget valg. Energi Fyn betaler 2 øre pr. kWh el og 6 øre pr. m3 gas, som du bruger, til den klub eller forening som du vælger.

Det koster dig ikke ekstra. Din pris på el og gas følger markedsprisen.

Over 500 fynske klubber og foreninger er tilmeldt FynskSupport-ordningen - se dem her. I 2019 udbetaler Energi Fyn samlet 1,1 million kroner til de klubber og foreninger, som er med i FynskSupport-ordningen. 

Hos Energi Fyn vil vi gerne støtte det fynske kultur- og idrætsliv. Med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter. 

Med FynskSupport får du:

  • Mulighed for at støtte din klub eller forening med 2 øre for hver kWh el, du bruger, uden at det koster dig ekstra. (ca. 100 kr. årligt)
  • Mulighed for at støtte din klub eller forening med 6 øre for hver m3 gas, du bruger, uden at det koster dig ekstra. (ca. 100 kr. årligt)
  • Ingen binding.
  • Kun 12,50 kroner i abonnement pr. måned inklusiv moms. Samme pris som som på Energi Fyns øvrige elprodukter.
  • Mulighed for at spare penge på din el- og gasregning, fordi priserne på FynskSupportEl og FynskSupportGas følger markedet, og fordi abonnementet er billigt.