Navigation Søgning

Det siger klubberne

Det siger klubberne om FynskSupport

Læs mere

Supportstøtte til idrætsweekend i Ebberup IF

Ebberup IF har stor succes med at skaffe støttekroner gennem Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Foreningen fik i 2016 udbetalt 17.437 kroner. 

Det betød, at Ebberup IF i juni kunne holde idrætsweekend og invitere til en lang række af forskellige aktiviteter. Weekenden bød både på opvisninger, kampe, prøvetræninger og forskellige sociale arrangementer. Ifølge formanden i Ebberup IF betød pengene fra FynskSupport, at Ebberup IF kunne tillade sig at holde en idrætsweekend, som kunne være med til at tiltrække flere til foreningen.

I Ebberup IF er man taknemmelig for de penge, som foreningen får fra FynskSupport. Det betyder, at tingene bliver nemmere, og foreningens forskellige afdelinger kan hjælpes på vej, når der er brug for det. Opbakningen fra supporterne betyder meget for foreningen.

Ebberup IF har omkring 800 medlemmer fordelt på syv afdelinger. Foreningen oplever stor lokal opbakning og kunne sidste år fejre 50 års fødselsdag. Foreningen og hallen er omdrejningspunkt for meget aktivitet i det lille lokalsamfund og vigtigt for det lokale sammenhold. 

 

Læs mere

Stor succes med FynskSupport i GOG Håndbold

GOG Håndbold har igen i år haft stor succes med at skaffe penge gennem Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. I år får klubben udbetalt 29.680 kroner - 2.000 kroner mere end sidste år. 

- Pengene fra FynskSupport bliver brugt til driften i klubben og kommer dermed alle medlemmer til gode, fortæller Poul Syberg fra GOG, som er en af hovedmændene bag GOG's succes med FynskSupport ordningen og dagligt gør en stor indsats for at skaffe nye supportere. 

- Vi snakker med alle medlemmer og sponsorer om at støtte GOG via deres el- og gasforbrug. FynskSupport ordningen er en smart metode til at skaffe støtte uden at det koster medlemmerne en krone, fortæller Poul Syberg fra GOG.Læs mere

Supportstøtte betyder nye redskaber til gymnastikforening

Gymnastikforeningen Fjeldsted-Harndrup har netop fået udbetalt 9.728 kr. fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Penge som blandt andet skal bruges til redskaber til foreningens mange hold.

- Vi er meget glade for pengene fra FynskSupport-ordningen. Det betyder, at vi kan købe mindre redskaber til vores børne- og ungdomshold, fortæller Dorthe Glesner, der er sponsoransvarlig i foreningen.

Med mere end 1.000 medlemmer og 90 frivillige instruktører er Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup den største gymnastikforening i Middelfart Kommune.

- Vores hold er populære. Vi har flere store hold med mere end 80 gymnaster. Især vores junior- og ungdomshold tiltrækker mange unge gymnaster på grund af vores dygtige instruktører, gode træningsforhold og rejser til udlandet hvert andet år, fortæller Dorthe Glesner.

Supportstøtte til Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup

Læs mere

Supportstøtte til udvikling i Højby S&G

En af Fyns ældste idrætsforeninger Højby S&G har stor succes med at skaffe støttekroner gennem Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. I år får Højby S&G udbetalt 24.367 kroner. 

- Pengene fra FynskSupport indgår i vores udviklingspulje, som har til formål at støtte nye initiativer og skaffe flere medlemmer til foreningen, fortæller Eric Skovgaard, formand for sponsorudvalget i Højby S&G.  

Højby S&G fylder 150 år i år. Det blev markeret med reception, koncert og en stor jubilæumsfest i weekenden den 17.-19. marts. Foreningen har omkring 1.800 medlemmer fordelt på 8 underafdelinger, hvor gymnastikafdelingen er den største med 650 medlemmer. 

- Vi har godt fat i at tiltrække nye medlemmer. Det skal vi også have i fremtiden. Derfor er det vigtigt for os at prioritere udviklingsprojekter. Lige nu har vi et nyt projekt i støbeskeen, hvor håndboldafdelingen forsøger at etablere et tæt samarbejde med skolens SFO, siger Eric Skovgaard.    

Højby S&G har været med i FynskSupport siden ordningens start i 2011, og er en af de foreninger der har flest supportere. 

- Igennem årene er pengene fra FynskSupport blandt andet blevet brugt til som tilskud til nye klublokaler og nyt hegn i fodboldafdelingen, elektronisk skiveanlæg og ombygning i skytteafdelingen, opgradering af springmåtter i gymnastikafdelingen, støtte til nyt bord i bordtennisafdelingen, så der kunne lukkes op igen for midlertidig stop for nye medlemmer i børne- og ungdomsalderen. Allerede nu ligger der ansøgninger fra flere underafdelinger til næste støttebevilling i april, fortæller Eric Skovgaard.

Læs mere

Supportstøtte betyder nye spejle til Kværndrups Idrætsforening

Kværndrup Idrætsforening har netop modtaget 8.554 kroner fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. 

- Vi er glade for de penge, som vi modtager fra FynskSupport-ordningen. Pengene skal bruges til spejle i vores nye fitnesslokaler, som blev taget i brug i februar, fortæller formand for Kværndrup Idrætsforening Anne Sloth.

Kværndrup Idrætsforening er en aktiv forening med cirka 600 medlemmer og 8 forskellige idrætsgrene. I 2016 kan foreningen fejre 150 års jubilæum. Første markering af jubilæet sker i forbindelse med Kværndrup-ugen i uge 19, hvor foreningen holder åbent hus i Skydehuset søndag den 8. maj. Her vil Anders Nielsen, der har været med i foreningen siden 1947, fortælle, hvordan foreningen startede, og man vil kunne opleve, hvordan man skyder med gamle våben.

- Vi ser frem til at fejre foreningens 150 års jubilæum. Vi er i fuld gang med at planlægge flere markeringer af jubilæet i løbet af 2016. Selvom vi er en forening med mange år på bagen, har vi løbende fokus på at udvikle os som forening og igangsætte nye initiativer. Pt. arbejder vi på at udvikle en klippekorts-ordning, så vores medlemmer får mulighed for at flekse mellem forskellige aktiviteter, fortæller Anne Sloth.


Læs mere

Supportstøtte til renovering af Lumby Mølle

I Lumby knokler mere en 80 frivillige med at restaurere Lumby Mølle fra 1820 og de omkringliggende bygninger. Supportstøtten fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport er med til at finansiere nogle af de mange renoveringsprojekter. 

- Vi har de seneste år restaureret den gamle møllergård udvendigt. Nu er vi i fuld gang med den indvendige renovering. Pengene fra FynskSupport skal bruges til at etablere udsugning i vores køkken. Når vi afholder vores forskellige arrangementer, er der altid mange frivillige, der arbejder i vores lille køkken. Det kræver en ordentlig udsugning, når der skal laves kaffe og bages kringle til de mere 6000 gæster, som årligt besøger møllen, fortæller Jørgen Hansen, formand i Foreningen Lumby Møllegård. 

Foreningen Lumby Møllegård får i år udbetalt 4.227 kroner fra FynskSupport-ordningen. Møllen og de omkringliggende bygninger ejes af Odense Kommune, mens Foreningen Lumby Møllegård står for restaurering og vedligeholdelse. Foreningen er et af de mest aktive møllelaug i Danmark. Otte til ti gange om året er møllen åben for publikum, der er kræmmermarked, børnedyrskue samt forskellige andre aktiviteter og hvert forår udgives Møllebladet. 

- Vi er en forening med mange engagerede frivillige og et godt sammenhold. Vi mødes hver onsdag for at restaurere bygninger. Det sociale samvær betyder meget for de mange frivillige i foreningen, fortæller Jørgen Hansen.

Bygningerne ved Lumby Mølle bruges også af flere andre lokale foreninger til for eksempel knipling, drejning og forskellig mødeaktivitet.

Læs mere

Alle medlemmer får gavn af supportstøtten i Midtfyns Golfklub

Midtfyns Golfklub har i år fået udbetalt 5394 kr. fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Penge som skal bruges til at gøre noget ekstra for klubbens medlemmer i klubhuset og udendørs.

- Vi har været med i FynskSupport i 3-4 år og er rigtig glade for de penge, som vi får udbetalt hvert år. Det har blandt andet betydet, at vi har fået nye møbler, parasoller og læskærme til vores terrasse, fortæller Arne Malmos, formand for sponsorudvalget i Midtfyns Golfklub.

Hos Midtfyns Golfklub er man ikke i tvivl om, at FynskSupport er en stor gevinst for klubben.

- Det er uden tvivl en win-win-situation. Som klub får vi midler til at gøre noget ekstra for medlemmerne, og medlemmerne får mulighed for at støtte os uden at det koster dem noget, understreger Arne Malmos, der er ansvarlig for at udbrede kendskabet til FynskSupport blandt klubbens medlemmer.

Læs mere

Supportstøtte til ny multibane i Næsby Boldklub

Fyns største fodboldklub har igennem årene samlet mange penge ind gennem Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. I år får Næsby Boldklub udbetalt 28.672 kroner.

Penge som sammen med midler fra blandt andet Odense Kommunes forstadspulje skal bruges til en ny kunstgræsbane til minifodbold for de 5-8 årige samt til footsal, som er en af de hurtigst voksne sportsgrene i verden.

- Vi mangler lige de sidste penge, inden vi kan etablere multibanen, så pengene fra FynskSupport kommer helt sikkert til gavn, fortæller Jan Thomsen, sponsorchef i Næsby Boldklub.

Næsby Boldklub har 850 medlemmer fordelt på 42 fodboldhold. Især ungdomsholdene fylder godt i klubben. Og igennem årene er pengene fra FynskSupport ordningen blevet brugt til bolde, tøj, veste og kegler til stor glæde for specielt ungdomsholdene.

Næsby Boldklub

Læs mere

Nye træningsmaskiner til OBBC

Foreningen OBBC har stor succes med at skaffe penge gennem Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. I år får foreningen udbetalt 9.132 kr. Penge som skal bruges til nye kredsløbsmaskiner.

- Vi er glade for de penge, som vi får fra FynskSupport. Det betyder, at vi kan få råd til noget ekstra. Pengene skal bruges til nye kredsløbsmaskiner og løbebånd, fortæller centerchef Peter William Mølhøj fra OBBC.

OBBC blev stiftet i 1972 og har mange års erfaring både som forening og som træningscenter.

- Vi har været igennem nogle hårde år, så pengene fra FynskSupport falder på et tørt sted. FynskSupport er en god hjælp. Det er nemt og koster os ikke noget. Vi håber på, at rigtig mange af vores medlemmer vil støtte os, så vi får udbetalt meget mere til næste år, siger Peter William Mølhøj.

Supportstøtte til OBBC

Læs mere

Ekstra støtte til de unge skytter i Otterup

Otterup Skytteforening har netop modtaget 5.518 kr. fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Penge som skal bruges til støtte foreningens unge skytter.

- Vi har en del gode unge skytter på 9-12 år. Pengene fra FynskSupport skal gå til en venstrehåndsriffel til de unge venstrehånds skytter. Det er vigtigt for os at støtte de unge skytter og gøre lidt ekstra for dem, så de bliver i foreningen. Pengene fra FynskSupport er let tjente og betyder, at vi kan gøre lidt ekstra for at fastholde og tiltrække nye medlemmer, fortæller formand for Otterup Skytteforening Erland Pedersen.

Otterup Skytteforening har 150 års jubilæum i april. Det fejres med reception og fest for foreningens medlemmer den 15. april og jubilæumsstævne den sidste weekend i april.

- Vi er en af landets ældste skytteforeninger, og det glæder vi os meget til at fejre. Vi er stolte over, at vi i forbindelse med vores jubilæum kan indvie vores nye 25 meter pistolanlæg, som er opført på vores eksisterende 50 meter riffelbane. Dermed har vi skabt Danmarks første kombibane. Banen er blevet til med støtte fra Nordfyns Kommune, Skydebaneforeningen Danmark og forskellige fonde. Mange medlemmer i foreningen har bidraget med arbejdskraft. Uden dem havde det ikke været muligt at lave banen, fortæller Erland Pedersen. 

Læs mere

Støtte til golfklubbens juniorer

Sct. Knuds Golfklub i Nyborg har stor succes med at skaffe støttekroner gennem Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. I år får Sct. Knuds Golfklub udbetalt 10.425 kr. Penge som giver klubben mulighed for at yde ekstra støtte til de unge spillere i klubben. 

- Vi har en stor juniorafdeling med flere talentfulde spillere, der deltager i turneringer og træningsforløb rundt i hele landet. Pengene fra FynskSupport giver os mulighed for at støtte spillerne med et tilskud til for eksempel transport, fortæller formand for Sct. Knuds Golfklub Jørn Nielsen.

Sct. Knuds Golfklub ønsker at satse på eliteudvikling. For at fastholde og tiltrække dygtige juniorspillere har klubben valgt, at tilbyde unge spillere billigt kontingent indtil de er 25 år samt tilskud til transport rundt i landet. 

- De dygtige juniorspillere bliver kun bedre, når de kommer rundt i landet og møder andre gode spillere. De gode spillere har stor betydning i forhold til at tiltrække og inspirere andre juniorspillere, så det betyder meget for klubben, at vi kan bakke lidt ekstra op om dem. Her er pengene fra FynskSupport en god hjælp, forklarer Jørn Nielsen. 

Læs mere

Støtte til renovering af Tommerup Bys Forsamlingshus

Tommerup Bys Forsamlingshus har stor succes med at skaffe penge gennem Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. I år får foreningen udbetalt 13.268 kr. Penge som skal bruges til at renovere forsamlingshusets facade.

- Facaden er vores ansigts udad til og vigtig i forhold til at tiltrække lejere. Vi har hidtil haft fokus på den indvendige renovering. Nu er turen kommet til det udvendige, fortæller Dorte Knudsen næstformand i foreningen bag Tommerup Bys Forsamlingshus.

Foreningen bag Tommerup Bys Forsamlingshus har igennem de seneste år med stor succes arbejdet målrettet for at bevare og udvikle det lokale samlingssted. Via mange lokale kræfter, sponsorater samt penge fra udlejning, Assens Kommune og FynskSupport er meget blevet renoveret, og forsamlingshuset har i dag en god økonomi og klare mål for fremtiden.

- Vi har mange planer for, hvordan vi i løbet af de næste år skal udvikle forsamlingshuset. Den lokale opbakning betyder meget, og FynskSupport er fantastisk i forhold til at skaffe lokal støtte, uden at det koster folk noget. Vores mål er, at vi næste år får udbetalt 20.000 kr., siger Dorte Knudsen.  

Tommerup Bys Forsamlingshus