Navigation Søgning

El

Bliv sponsor i en fynsk klub eller forening gennem dit køb af el og gas hos Energi Fyn. Det koster dig ikke ekstra - Energi Fyn betaler!

Broby MotoCross Klub

Broby MotoCross Klub har netop modtaget 11.846 kroner fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Pengene skal bruges på samaritter til store begivenheder på motocrossbanen.

Broby MotoCross Klub, der i daglig tale bliver kaldt BMCK, har i år modtaget 11.846 kroner af Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Beløbet har klubbens supportere indsamlet via deres el- og gasforbrug hos Energi Fyn. Pengene skal bruges til samaritter, der kan udøve førstehjælp til større begivenheder i motocrossklubben, hvor der kan være helt op til 30 kørere på banen.

- Sponsorkronerne skal gå til tryghed for vores kørere. Når vores bane bliver brugt til større arrangementer som klubmesterskab og Fyns Cup, er der langt flere kørere på banen end normalt. Af sikkerhedsmæssige årsager køber vi derfor samaritter til at yde førstehjælp, hvis uheldet skulle være ude, fortæller Klaus Hinrichsen, der er bestyrelsesmedlem i BMCK.

BMCK er en af tre motocrossklubber på Fyn. Klubben har godt 200 medlemmer, der mødes til motocrosskørsel hver tirsdag i sommerhalvåret og hver lørdag i vinterhalvåret. Udover at danne rammen om motocrosskørsel, fart og spænding fungerer BMCK også som et socialt mødested med fokus på hygge og fællesskab for klubbens medlemmer, ligesom de også med jævne mellemrum afholder arrangementer.

- I klubben arbejder vi meget på at skaffe nye supportere, hvilket vi gør til diverse arrangementer og til vores årlige byfest. Både medlemmer og bestyrelsesmænd påskønner støtten fra FynskSupport. Sponsorordningen giver os mulighed for at modtage et beløb, som virkelig gør en forskel, siger Klaus Hinrichsen.

Støtter fynske klubber og foreninger med 1,1 mio. kroner
I år er det niende gang, at Energi Fyns sponsorordning FynskSupport giver det fynske klub- og foreningsliv en økonomisk håndsrækning. FynskSupport har eksisteret siden 2011, og hvert år udbetales et klækkeligt beløb til de 500 fynske klubber og foreninger, der er med i ordningen. I år løber det samlede beløb op i 1,1 millioner kroner.

- Som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv. Med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter, fortæller Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.

Alle kan være med til at støtte det fynske foreningsliv, og det vel at mærke uden at det koster ekstra. Hvis man køber el eller gas gennem FynskSupport, så bliver man sponsor for en fynsk klub eller forening efter eget valg. Man betaler kun for den el eller gas, man bruger. Energi Fyn giver 2 øre pr. kWh el og 6 øre pr. m3 gas til den klub, som man ønsker at støtte.

Tilmeld dig FynskSupport her.