FynskSupport - mere end 400 fynske klubber og foreninger er tilmeldt FynskSupportEl FynskSupportGas
Navigation Søgning

El

Bliv sponsor i en fynsk klub eller forening gennem dit køb af el og gas hos Energi Fyn. Det koster dig ikke ekstra - Energi Fyn betaler!

Hvem kan du støtte?

Mere end 450 fynske klubber og foreninger er allerede tilmeldt FynskSupport.

Her kan du se en liste over de klubber og foreninger, som du kan støtte via dit el- og gasforbrug.

Du kan vælge at støtte en klub eller forening via dit el- og gasforbrug ved at klikke på klubbens navn.

Hvis du ikke kan finde den klub eller forening, som du gerne vil støtte, må du meget gerne kontakte bestyrelsen i den pågældende klub eller forening og fortælle dem om FynskSupport.

Du er velkommen til at kontakte os på fynsksupport@energifyn.dk, så tager vi kontakt til klubben eller foreningen.

5

A

Aarup Boldklub

Støt Aarup Boldklub via dit elforbrug - ingen omkostninger for dig som kunde

- men Energi Fyn støtter os med 2 øre pr. kWh du forbruger.

Tilmeld dig ordningen FynskSupportEl, så støtter du det sportslige og sociale

arbejde som hver dag udføres i Aarup Boldklub.

Følg anvisningen på siden her og støt Aarup Boldklub.

Vi takker for din tilmelding.

Sponsorer

 • Walmar Vine

Assens Fodbold Club

Støt Assens FC via dit elforbrug – ingen ekstra omkostninger for dig som kunde, men Energi Fyn bidrager med 2 øre pr kWh.  

Vi appellerer til, at du tilmelder dig denne ordning – FynskSupportEl, så du med dit elforbrug støtter det sportslige og sociale arbejde som hver dag bliver udført af frivillige i AFC.

Vi forsøger på alle måder at skaffe / tjene så mange penge som muligt til AFC; dels for at give vore børn og unge så mange oplevelser som muligt, og dels for at opnå nogle gode og hele tiden bedre sportslige resultater.  

Dette sponsorat fra Energi Fyn giver os alle en mulighed for at støtte – uden selv at skulle betale.

På forhånd tak for din tilmelding. Både spillere og ledere påskønner det!

 

Aunslev IF Fodbold

Aunslev IF - Klubben hvor ambitioner, sjov og hygge trives side om side under mottoet:
 
En klub er ikke noget vi har, det er noget vi er.

Æ

Å

Årslev Badmintonklub

I Årslev Badmintonklub kan alle komme til at spille badminton; børn og unge, såvel begyndere som øvede motionsspillere og turneringsspillere. Vi spiller i Årslevhallen. Vi har kompetente trænere som matcher alle niveauer. Motionister der gerne vil have deres egen bane, eller turneringsspillere som gerne vil træne og spille turnering, kan henvende sig til Erik Brandt på mobil 20267755 eller på mail: ebrandt@aarslevnet.dk. For yderligere information se vores hjemmeside www.aarslevbadminton.dk. og Facebook.

B

B 1909

B1909

B 1913

Traditionsklub med 100 års jubilæum lige om hjørnet

Boldklubben af 1913 blev stiftet 2. november samme år og har dermed været en del af Odenses fodboldkultur gennem snart 100 år.

Klubbens foreløbige guldalder lå i 60’erne med pokaltitlen i 1963 og deltagelse i flere europæiske turneringer, hvor modstanderne blandt andre var Real Madrid og F.C. Barcelona. I 2006 indgik B1913 som en af tre moderklubber overbygningen FC FYN, der i dag repræsenterer klubbens førstehold.

Ud over at levere talenter til FC FYN er B1913 i dag en klub, der bygger på kammeratskab, oplevelser og socialt engagement.

B 67

B67

Badmintonklubben BK77

BK77

Vi er badmintonklubben beliggende centralt i Odense og vores motto ”Jo flere vi er – desto sjovere er vi” efterlever vi fuldt ud. Vi er ca. 175 medlemmer fordelt på ungdom, senior og motionist.

Badmintonklubben er på mange områder inde i en utrolig positiv udvikling. Klubben ønsker at anvende et evt. sponsorbeløb til at sikre den fortsatte udvikling, samt imødekomme de stigende ambitioner fra klubbens medlemmer.

Vi mener det skal være sjovt at spille badminton og sammen må vi også gerne skabe nogle flotte sportslige resultater.

Se mere på www.bk77.dk

Bellinge Gymnasterne

Foreningen blev stiftet den 13. august 1986 og har siden da været i vækst. Konkurrencegymnastikken, som var hovedaktiviteten de første år, er løbende blev udviklet og suppleret med mange andre aktiviteter.

Siden slutningen af halvfemserne har foreningen haft over 500 medlemmer og er i fortsat vækst. Medlemsskaren består hovedsageligt af børn og unge, under 25 år, med de sidste par år har der været en tilvækst på specielt voksenområdet således at voksenmedlemmerne udgør en større del at det totale antal medlemmer. Drengegymnastikken og trampolinspring har ligeledes været i vækst i perioden.

Trampolin er, på trods af at være den sidst tilkomne aktivitet, kommet særdeles godt fra start. Vi har allerede nu Fyns største og en af landets største trampolinafdelinger og gør sig stærkt gældende på såvel regionalt som nationalt plan, og forventes inden for en kort årrække at have springere med landsholdspotentiale.

Drengegymnastikken er nu så veletableret at vi har et tilbud til alle fra de mindste årgange til juniorer, og for drengegruppen mellem 9 og 13 år er der også et tilbud om konkurrencegymnastik.

De nye aktiviteter har dog ikke betydet en markant nedgang i vore traditionelt stærkeste aktiviteter, nemlig konkurrencegymnastik for piger. Her har vi årene igennem fået mange regionale og nationale mesterskaber. Dette niveau forventes fasthold i de kommende år med afsæt i de resultater som Mini-A gymnasterne har leveret de sidste par år, kombineret med det flotte arbejde som p.t. laves med juniorgymnasterne.

Drømmen for de kommende år er igen at få tiltrukket instruktører og gymnaster, således at der igen kan tilbydes Spring-Rytme gymnastik for seniorer hos Bellige Gymnasterne

Foreningens kerne er vore trænere, som alle yder en stor indsats for foreningens medlemmer. Det er derfor glædeligt, at så mange af trænerne kommer igen år efter år. Vi har derudover en tilgang af trænere både ude fra og fra egne rækker, hvilket viser at vi både eksternt og internt betragtes som en god forening.

Udstyrsmæssigt er vi godt med, hvilket vi både kan takke fonde, Odense kommune og os selv for. Vi har investeret meget i udstyr og har også tilsinde at fortsætte med dette fremover. Det er trods alt sjovest at dyrke gymnastik når udstyret er i orden.

Det er glædeligt at vi står med en stærk forening; en forening som til fulde lever op til et slogan, som også vil være vor styrke fremover: "Gymnastik for alle - i en aktiv forening".

Bellinge IF

Bellinge Idrætsforening (BIF) er en idrætsforening, der tilbyder aktiviteter indenfor:

Badminton, Gymnastik, Håndbold, Karate, Petanque og Tennis

til beboere i den sydvestlige del af Odense kommune.

Køber du din el ved EnergiFyn, så hjælp os med at få mulighed for at tilbyde så gode muligheder for vores sportsgrene som muligt, ved at tilmelde dig Fyns Support El.

Er du privat forbruger eller mindre virksomhed med årligt elforbrug under 100.000 kwh vil EnergiFyn betale 2 øre til BIF pr. forbrugt kwh.

Du bliver ”sponsor” og EnergiFyn betaler.

Vi håber på mange tilmeldinger med BIF som ”sponsormodtager”.

Find en kontakt til foreningen på www.bellinge-if.dk

Bolbro GIF´s Håndboldafdeling

"Tak fordi du har valgt at støtte Bolbro GIF´s håndboldafdeling".

Boldklubben Enghaven

Boldklubben Enghaven
En anderledes boldklub i Odense

Om os

Vi er en boldklub bestående af spiller fra kommunens specialskoler og klasser, CSV, STU og værksteder.

Vores medlemmer er børn, unge og voksne, der gerne vil spille fodbold, men ikke har mulighed for at gå i en “almindelig” klub.

Vi træner én gang om ugen. Vi spiller indendørs i Bolbroparken i vinterperioden og udendørs foregår på banerne i Bolbroparken.

Ligeledes deltager vi i stævner rundt om i landet, hvor der er lignende klubber.Boldklubben Marienlyst

Kære medlemmer & samarbejdspartnere af Marienlyst
 
Vi er tilmeldt FynskSupportEl, som er en ”sponsor” ordning hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop vores klub, så giver Energi Fyn 2 øre pr. kWh, som du bruger. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris.
 
Du bliver ”sponsor”, men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året. 

Følg anvisninger på siden her og støt Marienlyst.

 

Børn, Unge & Sorg

Børn, Unge & Sorg er et specialiseret hus

Børn, Unge & Sorg er Danmarks førende inden for professionelt sorgarbejde. Vores forskningscenter sikrer, at ny viden på området kobles med vores praktiske erfaringer og bruges aktivt i terapien, og vi arbejder ihærdigt på at udbrede denne viden til fagpersoner, der i deres arbejde kommer i kontakt med de berørte børn og unge. Det sker blandt andet gennem telefonrådgivning, uddannelse og supervision.

Vores tre afdelinger i København, Aarhus og Odense er bemandet med psykologer, som alle er specialister i børn og unge, der oplever sygdom og død i familien. Vores kerneopgaver er:

•Psykologisk behandling til de børn og unge der med en alvorligt syg forælder eller søskende har brug for hjælp til at fungere i en ændret hverdag.

•Psykologisk behandling til de børn og unge, hvor sorgen over at have mistet på længere sig hindrer eller er på vej til at hindre et normalt hverdagsliv.

Vi støtter og behandler børnene og de unge, så de kan leve med sygdommen og sorgen som en del af deres liv. Børn tilbyder vi individuel terapi og terapi i grupper. Børn fra 0-3 år hjælpes gennem forældrene. For unge i alderen 16-27 år er tilbuddene fortrinsvis terapi i grupper.

Tilbuddet er gratis.

BR66 Langeskov

Sponsorer

 • EDC Langeskov
 • Ras VVS & Blik

Bred Borger- og Kulturforening

I forbindelse med lukningen af Bred Skole i 2004 vedtog byrådet i den gamle Vissenbjerg Kommune at anvende en del af lokalerne til børnehaven Bøgedal og til områdets dagplejere. Resten skulle efter aftale med den nydannede Bred Borger- og Kulturforening anvendes som kulturhus til foreningens folkelige og kulturelle aktiviteter. Lokalerne skulle også kunne udlejes til foreningens medlemmer til formål, der er naturlige for et forsamlingshus. Forvandlingen fra skole til kulturhus blev en realitet med god opbakning fra lokale kræfter. Der blev indrettet et moderne storkøkken, sal til 70-80 personer, samt et mødelokale for Bred- Borger og Kulturforening, der også kan anvendes som velkomstlokale ved udlejning til fester.

Kulturhuset fik navnet Bred Kulturhus og stod efter ombygningen klar til brug i det tidlige forår 2005, hvor de første konfirmationsfester blev holdt.

Bred Kulturhus er et hus med mulighed for mange forskellige aktiviteter. Kun fantasien sætter grænser. Der bliver holdt velbesøgte fællespisninger, foredrag og ferniseringer, idet huset har løbende kunstudstillinger. Huset bliver lejet ud til kurser og til fester. Af faste brugere har vi for tiden et gospelkor, musikere, der øver og madklub for mænd.

Bred Borger- og Kulturforening står desuden for byens flagallé, som bliver sat op på flagdage samt ved festlige lejligheder og større arrangementer i lokalområdet.

Broby Moto-Cross Klub

Broby Moto Cross Klub

Stedet hvor man mødes og har det rart...

BMCK er motocross klubben fyldt med klubånd, hygge og fællesskab!

Støt motorsporten i Broby via dit elforbrug – ingen ekstra omkostninger for dig som kunde, men Energi Fyn bidrager med 2 øre pr. kWh du bruger.

BMCK har fået et tilbud fra Energi Fyn om samarbejde på sponsorområdet. Dette betyder, at BMCK får mulighed for at udvikle og udvide sine aktiviteter for medlemmerne.

På den måde går Energi Fyn, du og BMCK hånd i hånd, til stor gavn for arbejdet i klubben.

Du kan blive ”sponsor”, men lade Energi Fyn betale. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte os, både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.

Vi håber på, at du tilmelder dig denne ordning - "FynskSupportEl", så du med dit elforbrug støtter det sportslige og sociale arbejde, som bliver udført af de mange frivillige i BMCK.

Gå ind på Energi Fyns hjemmeside. Slå op på ”FynskSupportEl” – følg anvisningerne, og du støtter BMCK - uden det koster dig en øre.

På forhånd tak. Både medlemmerne og bestyrelsen påskønner dette.

Brylle Forsamlingshus

Brylle-forsamlingshus-Logo

 

Brylle Forsamlingshus

Vil bruge midlerne fra support, til forsat at vedligeholde huset, så det forsat kan fremstå som et hus,

man har lyst til at leje til festlige lejligheder, forsætte vores arrangementer i huset til gavn for lokalområdet.

Se mere om os på www. brylle-forsamlingshus.dk


Budo Skolen Zanshin

BUDO:                                           

"Krigskunstens vej"

Betegnelse for de japanske kampsystemmer, der dyrkes som sportsgrene. Budo er både en vej til perfekt teknisk dygtighed og en vej til den mentale frigørelse. Budo omfatter både systemer med og uden våben.

SKOLE:                                         

Institution, der giver regelmæssig undervisning.

ZANSHIN:                                     

"Et vågent sind"

Betegner årvågenhed og opmærksomhed på hvad der foregår i omgivelser, hvilket er en betingelse for ikke at blive overrasket af en evt. modstander. Udtryk fra klassisk Budo.

Budo Skolen Zanshin er en privat skole hvor der undervises i JIU-JITSU, (JJ) "Den milde kunst", eller “Den sande kunst”, selvforsvarssystem, anvendes også som kampsport, og ATEMI COMBAT SYSTEM, (ACS) (Europæisk selvforsvarssytem),  JIU-JITSUKAMP. og INTERNATIONAL SURVIVAL SYSTEM (ISS) (overlevelse i naturen), ZANSHIN-YOGA med ryg og bevægelses lære

Skolen har til huse på MEJERIVEJ 1 i Søndersø som er en tidl. stole fabrik, der ved hjælp af sponsorer og en fantastisk stab af frivillige hjælpere er total ombygget til en spændende moderne sportsskole med glade farver  og en atmosfære der tydelig viser, at vi ikke er nybegyndere. Vi har selv over 40 års erfaring inden for Budo sporten og er sortbælte bærere i flere discipliner, desuden råder vi over højt kvalificerede lærere og trænere .

Vi er medlem af WCA (WORLD COMBAT ASSOCIATION) en international organisation der har hjemsted på Okinava, Japan.. WCA registrerer alle vore gradueringer (prøver) fornyer vore lærer- og trænerlicenser og en international komite overværer vore prøver til mestergradueringer (sorte bælter) Vi er uddannede til at undervise og graduere i både ind og udland, ligesom vi er uddannede selvforsvarsmærkeindstruktører og dommere. Vi er ligeledes tilknyttet W:E:B:B:S: (WORLD ELITE BLACK BELT SOCIETY), som giver os en masse kontakte og træningsmuligheder med andre klubber i Danmark.

Budo Skolen Zanshin er indrettet med omklædningsrum, bad og toilet for både damer og for herrer. Et pænt stort træningslokale (dojo), hvor gulvet er parketgulv og en træningsmåtte (tatami) på 50 m², samt styrketræningslokale på ca 35 m² Desuden er der kontor, trænerrum og en lille Sport Shop. På 1. sal har vi lavet en dejlig café hvor medlemmer og forældre til børn, før eller efter træningen kan købe sig en forfriskning samt kaffe eller te.

Budo Skolen Zanshin optager børn fra 6 år, samt damer og herrer i alle aldre.

C

Centrum Linedance Odense

Centrum Linedance blev startet januar 2001 af Sandra Sørensen, der stadig er aktiv instruktør.
 
Vi danser mandage og tirsdage i Huset, Skt. Jørgens Engen 2, I, 5000 Odense C.
Onsdage danser vi med Søndersø Linedance i gymnastiksalen på Søndersø skole.
 
I Linedance behøver man ingen partner, da man danser på linje i rækker.
 
Centrum Linedance har som formål at gøre alle vores medlemmer glade via dans og musik samt det gode sociale fællesskab i klubben. 
 

Country Dance - Vissenbjerg

Hvorfor danse Amerikansk Square & Contra dance?

 

- Fordi det er sjovt og utrolig populært, specielt blandt

  unge i USA.

- Børn, unge og voksne får rørt sig på en sjov måde og

  kan more sig sammen.

- Det er ikke svært (folk, som normalt ikke danser, kan

   sagtens være med).

- Det er ikke indviklede danse, som skal læres udenad

- Det er nogle få begreber, som er sat sammen til en

  dans, som ledes af calleren.

- Det er en aktivitet, man kan være fælles om.

- og så er hyggeligt samvær med andre

- Det kan give oplevelser og venner langt ud over   

  Danmarks grænser.

- Country dance danses udover i USA og Danmark også

  i Sverige, Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Tjekko-

  slovakiet, Svejts, England, Skotland, Irland, Frankrig,

  Italien, Spanien, Israel, Australien, o.m.fl.

- Derfor er Country Dansernes valgsprog -

  En fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu.

                                                         

 

Cykling Odense

Vision

Cykling Odense er landets førende cykelklub i landets førende cykelby og en klub der kan tiltrække, fastholde og udvikle ryttere inden for alle cykelsportens discipliner, klasser og aldre.

Værdier

Ansvarlig, proaktiv, professionel og social, er de værdier, der er grundlaget for Cykling Odenses arbejde for at nå sin vision.

Sådan oplever vores medlemmer og interessenter vores værdier

Ansvarlighed

Overholder indgåede aftaler og forpligtigelser. Sund økonomi hvor budgetter overholdes. Efterlever formulerede politikker.

Proaktiv

Tager initiativ, agerer i stedet for at reagere, søger indflydelse på beslutninger, deltager aktivt i klubbens virke.

Professionel

Faste retningslinjer i berøringsfladen mellem klub og medlemmer.

God omtale af både klub og sponsorer såvel i det daglige som ved arrangementer.  

Social

Åbenhed, trygge rammer, fælles arrangementer – træningslejre, klubbens dag, sammenhold og bånd på tværs af discipliner.

Mission

Gennem bemærkelsesværdige resultater såvel i Danmark som i udlandet, at være kendt som en klub der fostrer landets bedste ryttere inden for cykelsportens discipliner.


D

Danehofgarden

Danehofgarden

Musik, Bevægelse og Performance…

Danehofgarden er inde i en positiv udvikling med stærkt stigende niveau og gode placeringer i diverse konkurrencer i ind- og udland.

Danehofgarden optager medlemmer fra ca. 7 år og lærer dem at spille musik, på enten et blæseinstrument eller slagtøj, samt at optræde og performe.

De uniformerede gardere deltager i arrangementer og koncerter i Nyborg og omegn i dagligdagen. Derudover er vi hvert år også på tur til konkurrencer i enten Danmark eller udlandet. Her har vi de senere år oplevet stor succes med stærkt stigende niveau og fremgang i alle discipliner, hvilket giver blod på tanden til at komme endnu højere op.

Skal vi kunne fortsætte denne udvikling, kræver det at materiellet er i god stand. Instrumenterne skal virke og lyde godt, ligesom uniformer, transportkasser og meget mere skal være i fin stand. Det er meget dyrt at vedligeholde og indkøbe disse ting.

Vi håber derfor at du vil støtte Danehofgarden her.

Det Danske Spejderkorps - 2. Odense Bjørnegruppe

2. Odense Bjørnegruppe

Gruppebeskrivelse

2. Odense Bjørnegruppe er en ren drengegruppe med ca. 60 medlemmer under DDS, Det Danske Spejderkorps i Kong Knud Division i Odense.

Vi holder til i Odense Nord på Lille Rugbjerg Vej, hvor vores hytte ligger.

Gruppen er blandt de ældste i Danmark med 90 år bag sig.

Det Danske Spejderkorps - Camelot Gruppe

Camelot er en spejdergruppe i Skt. Klemens nær Odense.

Vi er i alt ca. 80 spejdere og ledere. Spejderne i vores område kommer fra forskellig social baggrund, fra familier med egen bolig og fra socialt byggeri. Hos os oplever spejderne, udover kammeratskab og rigtig gode oplevelser, også personlig udvikling: at vise lederskab og at tage hensyn til svagere kammerater.

Vi arbejder efter den såkaldte spejder-metode: ”learning by doing” og at ”børn leder børn”. Der bliver taget udgangspunkt i, at alle er dygtige til et eller andet og at alle får lov at vise og udvikle disse kompetencer. I løbet af året deltager spejderne i forskellige arrangementer og lejre, både internt i gruppen eller divisionen eller mødes med spejdere fra resten af landet i konkurrencer (løb) eller patruljelederkurser.

Camelot vil gerne satse på friluftsliv og adventure-aktiviteter, som styrker de unges selvtillid og initiativ f.eks. træklatring, kanosejlads, eller seje opgaveløb.

For at kunne gøre dette har vi behov ekstra midler til udstyr og instruktørkurser. Det vil derfor være godt for os, hvis vi kunne få økonomisk hjælp gennem FynskSupportEl.

Det Danske Spejderkorps Lumby-Stige Gruppe

LUMBY-STIGE gruppe består af 70 aktive spejdere i alderen fra 6 til 23 år. Vi er til stadighed på udkig efter godt materiale til vores daglige spejderarbejde. Disse materialer er desværre ikke gratis og al støtte er derfor velkommen. For 2012 er vores ønsker bl.a. andet GPS’ere, nye telte til vores mindste spejdere, båludstyr til ny bålhytte. Derudover har vi også til stadighed behov for penge til almindelig vedligeholdelse af vores hytte.

Så al den støtte vi kan få er velkommen og vi lover, at det tilskud vi kan få vil blive brugt med omtanke og med tanke på kvaliteten i det daglige spejderarbejde. ”

DHG Odense Håndbold

”DHG er en af Odenses største håndboldklubber med mere end 350 aktive medlemmer fra de mindste mini'er til de bedste seniorhold.

Klubbens formål er at skabe interesse for og udbrede kendskabet til håndbold gennem træning og deltagelse i turneringer. Vi bestræber os på at give især børn og unge under 25 år mulighed for, at udvikle sig både sportsligt og personligt gennem holdsporten og det kammeratlige samvær med jævnaldrende i deres fritid.

DHG er talstærkt repræsenteret på Odenses bedst placerede hold gennem vores deltagelse i holdfællesskaber. De bedste damer spiller  i håndboldligaen og herrerne i 1. divison. På ungdomssiden spilles også i de landsdækkende divisioner.

Lokalt tilbyder DHG håndbold for alle” fra 3. division damer over eliterækkerne til B-rækker.
Derudover har DHG gennem mange år løbende udviklet talenter, der siden hen er blevet stamspillere på unionshold, landshold og håndboldligaen.

Håndboldafdelingen har et veludbygget  samarbejde med DHG's volley- gymnastik- og badmintonafdelinger, og vi har alle hjemmebane i Dalumhallerne.

DHG's høje aktivitetsniveau er kun muligt gennem økonomisk støtte fra sponsorer, og vi håber, at du vil være en vore sponsorer – uden det koster dig en øre.”

DUI-LEG og Virke Højstrup

Hvad er DUI – Leg & Virke.

DUI – Leg & Virke er en selvstændig idébetonet børne – unge og familie organisation, der bygger på arbejderbevægelsens grundholdninger.

Det betyder at formålet med DUI – Leg & Virke´s aktiviteter er at give alle børn og unge mulighed for selvstændig udvikling i respekt og samarbejde med andre mennesker.

Om DUI – Højstrup:

DUI – højstrup er for hele familien og der er plads til alle, det er stedet hvor familien kan have det sjovt sammen eller hver for sig.

Har du lyst til at tilbringe mere tid sammen med familien, andre familier og unge mennesker, i sjove, glade og hyggelige omgivelser er DUI – Højstrup stedet hvor det kan lade sig gøre.

I DUI – Højstrup har vi fællesspisning på vores café aften, vi deltagere i forskellige lejre rundt omkring i landet, får vasket ørerne i svømmehallen, har mange gode kreative input, hvor man også selv kan komme med sine kreative input, sidst men ikke mindst har vi vores nissefamilie.

E

Ebberup Idrætsforening

EBBERUP IDRÆTSFORENING består af følgende afdelinger:

Petanque, fodbold, gymnastik, håndbold, senioridræt og seniorfitness.

I de afdelinger bliver der dyrket breddeidræt, en flok glade, skøre , dygtige trænere og instruktører sørger for at vores medlemmer, i alderen 1 til 80 år, får dyrket lige den sport de gerne vil. Alle kan deltage og samtidig med at man får god motion og bevægelse får man også en masse socialt samvær. Gå ind på vores hjemmeside: www.ebberup.if.dk  og se om der er et hold for dig.

F

F.C. Lange Bolde

TUSIND TAK!

De er, med deres støtte, med til at lægge grundstenene for et fodboldimperium, som vil tage hele Danmark med storm!

Vi er mægtig glade for at De vil støtte vores klub, og det skal De høre en STOR tak for, fra hele klubben side af.
F.C. Lange Bolde bygger på glæden ved at spille fodbold, og at udnytte fodbolden til at være sociale, have det sjovt og dyrke lidt motion. Vi er selvfølgelig en klub med store ambitioner. Vi er i klubben nået frem til en realistisk målsætning. Denne målsætning lyder på at spille i den bedste danske række indenfor 10 år!

Klubben er dog stadig i sin spæde ungdom, hvilket betyder at vi har brug for al den hjælp som vi kan få. Derfor vil vi også opfordre Dem til at fortælle venner, familie og folk De møder på gaden om denne geniale og gratis måde at sponsorere F.C. Lange Bolde på.

Vi ses på grønsværen!

Sponsorer

 • Kvickly Skibhusvej

FDF Tommerup St.

Sponsorer

 • Antirust Aarup
 • Baronessen og Baronen
 • H. Skjøde Knudsen A/S
 • Jan Lund Biler
 • Tommerup Tømrer- & Snedker af 2001 ApS

Firmaidræt Odense

Firmaidræt Odense er en frivillig forening med ca. 3500 klub – og enkeltmedlemmer samt ca. 80 frivillige ledere. Den snart 75 år gamle forening har til huse i FKS hallerne i Dyrup, hvorfra der udøves mange forskellige traditionelle og nye sportsaktiviteter samt afvikles flere store motionsløb hen over året.

Foreningen har til formål at fremme sammenhold, motion og sundhed på arbejdspladsen og i dagligdagen generelt.

Støtter du foreningen gennem Fyns Support El støtter du dermed Firmaidræt, familie, fællesskab, fremtid og fritid.Fjelsted/Harndrup IF

Hjælp EnergiFyn og Fjelsted/Harndrup Idrætsforening med den fortsatte udvikling af nogle områdets bedste faciliteter til fodbold, tennis og badminton. Vi er en lille forening med et aktivt socialt liv og trygge rammer med dygtige og ansvarsbevidste ledere for vores medlemmer uanset om de er 3 eller 90. Vores ambition er at være en aktiv del af et attraktivt landsbymiljø.

 

Fjelsted/Harndrup Idrætsforening

Klubben for hele lokalområdet!

 

Forældreforeningen Pilehavegruppen

Forældreforeningen Pilehavegruppen er en gruppe, der består af forældre og pædagoger, der enten har et handicappet barn eller er en del af deres hverdag på Pilehaveskolen i Assens. Forældreforeningens arbejde består i at fremme trivsel og miljø på Pilehaveskolen og dermed gøre skolen til et endnu bedre sted at være for elever, forældre, søskende, bedsteforældre, plejeforældre og aflastningsfamilier.

Fraugde GIF

Fraugde gymnastik og idrætsforening omfatter gymnastik, fodbold, håndbold, badminton, volley samt amatørteater,
og vi er i øjeblikket ca. 1.100 medlemmer.

Samtidig står vi for driften af Fraugde Fritidscenter, hvor vi har udlejning af lokaler til fest, møde, kurser og andre
aktiviteter.

Driften af en idrætsforening er ikke gratis, men du kan med "FynskSuppoerEl" være med til at støtte arbejdet i
lokalsamfundet, endda uden at det koster dig noget.

Energi Fyn betaler 2 øre til Fraugde GIF for hver KwH strøm som du forbruger, hvis du tilmelder dig som sponsor,
så derfor - vælg vores klub og meld dig som sponsor.

Tak for støtten.

Frem Skakklub

FREM Skakklub er Odenses og Fyns største skakklub med knap 60 medlemmer i alle aldre. I 2012 fejrede klubben 75 års jubilæum, og gennem historien har FREM Skakklub markeret sig som en af de mest markante klubber i landet. FREM er kendt som en klub med en hyggelig atmosfære, et godt sammenhold og en evne til at favne både de ambitiøse divisionsspillere og de lidt mere tilbagelænede hyggespillere.

FREM Skakklubs store fokus er børn og unge. Klubben er medlem af organisationen Dansk Skoleskak og har i dette regi børnehold med til skoleskak-turneringer rundt omkring i landet, hvor det er blevet til flere topplaceringer. Det tydelige sats på unge spillere i FREM ses også ved, at grundstammen på flere af klubbens voksenhold udgøres af spillere under 20 år. Børn og unge er prioriteret, så denne gruppe har egen særskilt træning forud for klubaftenernes normale start.

FREM Skakklub har et mål om at blive en endnu bedre og større klub, der går forrest i kampen for at få flere fynboer - unge som gamle - til at opdage glæden ved det gamle spil. Men det kræver penge og ressourcer at gøre en ekstra indsats.

Bliv sponsor i FREM Skakklub via din elregning, så støtter du en god sag!

 Frie Fugle Søndersø

Hvem er vi?

Vi er en spejdergruppe der hører under De Gule Spejdere i Danmark, og vi er ca. 30 spejdere, Vi holder til i Søndersø på Nordfyn, vi er den eneste gule spejder gruppe på Fyn. Vi har ingen tilknytning til politiske eller religiøse organisationer. Korpset er dybt forankret i Lord Baden Powells oprindelige ideer for spejderarbejdet.

Vi lægger vægt på det handlingsprægede friluftsliv baseret på gode spejdertraditioner. Vi arbejder med udviklingen af den enkelte spejder, men også med venskabelige dyster banderne, koblerne og patruljerne imellem.

Korpset  blev dannet i 1984 og frie fugle er indtil videre den eneste gule spejder gruppe på Fyn. Vi var den første gruppe der blev nystartet under det nye korps.

Korpset har p.t(2011) 750 medlemmer fordelt ud på 13 grupper i Danmark: på Bornholm, Fyn, Nordjylland på Sjælland.

De første mange år arbejde vi uden hytte men i 1988 fik vi tilbudt at overtage halvdelen af skytteforeningens hus i bylaugets gamle grusgrav. Umiddelbart efter blev skytteforeningen opløst og vi havde nu for først gang vores egen hytte.

Efter flere års arbejde fremtræder hytten, der i mellem tiden er vokset fra ca. 60m2 til i dag være ca. 200 m2, som ét af korpsets større hytter, beliggende på en grund der må betegnes som værende yderst velegnet til spejderarbejde.

Vi håber, at I lyst til bakke op om vores gruppe og vil være med til at forbedre vores spejdermøder.

Se mere om os vores hjemmesider:

www.friefugle-gulspejder.dk

www.gulspejder.dk 

  Med spejder hilsen

Frie Fugle

De Gule spejdere

5471 Søndersø

Fyens Køre-Selskab

Fyens Køreselskab (FKS) er en forening startet i 1970.

Vi arbejder på at fremme den aktive kørsel med heste. Dette gøres ved en række arrangementer og stævner i løbet af året. Vi mødes og kører fællesture, arrangere åben landsstævne for kørsel med hest og vogn, afholder Fynsmesterskab i kørsel og pløjning og alt derimellem.

Man er medlem i FKS hvis:

- Man ønsker at komme i gang med at køre med sin(e) hest(e) og ønsker at lære

- Man ønsker at lære andre kuske at kende og have hyggeligt samvær med folk og heste

- Man ønsker at starte stævner

- Man kan lide at køre med sin hest og ønsker at få en på opleveren en gang imellem

- Man ønsker en anderledes form for samarbejde med sin hest så man vil pløje eller trække træer.

G

Gammo.dk

Støt Gammo.dk og hjælp kræftramte og pårørende.

Vi er en frivillig forening på omkring 120 medlemmer der stiller op som service- og scenevagter ved diverse musik arrangementer og festivaler. Vores overskud går til at gøre hverdagen lidt nemmere for personer der har eller har haft kræft inde på livet. Ved at støtte os gennem FynskSupportEl, giver du os mulighed for at hjælpe endnu flere mennesker igennem en svær tid.

På forhånd tak.

Gammo.dk

Gelsted G. & I.F.

Vi har en positiv udvikling i Gelsted Gymnastik & Idrætsforening, som er en flerstrenget forening med fodbold, gymnastik, badminton og bankoafdeling. Denne positive udvikling vil vi gerne fortsætte med. Medlemstallet er støt stigende og vi vil gerne tilbyde lokalområdets medlemmer de bedste rammer for gode udviklingsmuligheder, både socialt og sportsligt. Vi har mange dygtige og ansvarsbevidste frivillige ledere, der året rundt yder en fantastisk indsats i klubben, men frivilligt arbejdskraft gør det ikke alene, der skal også en god økonomi til.

Vi er tilmeldt FynskSupportEl, et sponsorat fra Energi Fyn, der giver alle en mulighed for at støtte Gelsted G. & I.F. Energi Fyn betaler 2 øre pr. kWh strøm som du forbruger, Der bliver ikke lagt noget oveni din pris. Benyt det gode tilbud og tilmeld dig FynskSupportEl. Du bliver "sponsor" og Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange der støtter os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende - forbruget må dog højst være på 100,000 kWh om året.

Det vil være til glæde for Gelsted G. & I.F. og for de sponsorer der støtter klubben - sammen kan vi skabe de rigtige relationer til en positiv udvikling og til fælles glæde og gavn for Gelsted G. & I.F.

H

Herrested G. & I.F.

Sponsorer

 • Jørgen Hansen Møbler

Højby S&G

Højby Skytte- og Gymnastikforening

Støt Højby S&G og Højby S&G støtter dig med gode tilbud

Højby S&G er en breddeforening med 1900 medlemmer organiseret i otte underafdelinger under hovedforeningen. Foreningens formål er at arbejde for børn og unge inden for idrættens område samt virke for lokalområdets beboere til socialt og kammeratligt samvær.  

Foreningen har fået et tilbud fra Energi Fyn om samarbejde på sponsorområdet. Dette betyder, at Højby S&G får en enestående chance for at udvikle og udvide sine aktiviteter.

Du tilmelder dig Energi Fyns kampagne ”FynskSupportEl” og støtter på den måde Højby S&Gs aktiviteter. Gå ind på Energi Fyns hjemmeside. Slå op på ”FynskSupportEl” – følg anvisningerne, og du støtter Højby S&G uden selv at skulle betale.

Energi Fyn betaler 2 øre til Højby S&G for hver KWH strøm, som du forbruger. 

På den måde går Energi Fyn, du og Højby S&G hånd i hånd til stor gavn for arbejdet i idrætsforeningen.

Både medlemmer og ledelse glæder sig over din tilslutning til denne enestående mulighed for at stimulere idrætsarbejdet i Højby S&G.

På forhånd tak.

Husby-Tanderup Borgerforening

Husby-Tanderup Borgerforening er en upolitisk borgerforening, hvis formål er at fremme og varetage de almene og kulturelle interesser i det sydlige område af Middelfart Kommune.

Foreningen er tovholdere for en række årligt tilbagevendende arrangementer, herunder Dilettant, sommer-, høst- og oktoberfest, fællesspisninger, udflugter, foredrag og meget andet. Foreningen er også "paraply" for en række klubber og ildsjæle, der bruger Landsbykulturhusets faciliteter til sociale formål, Kreaklubben, film-klubben, sangaftener mv.

Foreningen er altid åbne for nye initiativer, der kan være med til at styrke sammenhængskraften i lokalområdet, så hvis du har en god ide til nye aktiviteter eller du har brug for "starthjælp" til en klub eller et andet arrangement, må du endelig kontakte os!

Sammen med HTUG (Gymnastikforeningen) ejer foreningen Landsbykulturhuset, der består af Husby Forsamlingshus og "Vores hus" gennem ejerforeningen HTLF (Husby-Tanderup Landsbykulturhus forening)

Ligeledes samarbejder Husby-Tanderup Borgerforeningen også med HTUG  om hjemmeside, Sommer- og oktoberfest - Sammen står vi stærkt!  

I

IF Stjernen Håndbold

Idrætsforeningen Stjernen blev stiftet d. 18. april 1921 af de to atletikfolk Karl Hansen og Erhard Jørgensen.

Atletik og vintergymnastik var de eneste sportsgrene der var på programmet i Stjernen indtil 1931. Her købte den daværende bestyrelse en håndbold, så man kunne afslutte gymnastiktimerne med lidt boldspil.

Der var snart stor interesse for den forholdsvis nye sportsgren, og Stjernen var en af de første foreningerpå Fyn, der fik håndbold på programmet. Foreningen var også med ved oprettelsen af Fyns Håndbold Union i 1933.

Klubhuset på Tranevej blev bygget ved hjælp af frivillig arbejdskraft og kunne invies i foråret 1959. Det tjente sit formål i 11 år hvor det var på tide med lidt bedre forhold. Ved hjælp af professionelle håndværkere og hårdt arbejde fra frivillige medlemmer stod klubhuset færdig i april 1970.

Indtil begyndelsen af 50'erne var der mellem 90-100 medlemmer i Stjernen, der dyrkede atletik, og de vandt et utal af Fynsmesterskaber. Men i begyndelsen af 60'erne var der kun 10-15 atletikfolk tilbage, og derfor blev det ved generalforsamlingen i april 1962 besluttet at ophæve atletikforeningen. Det betød en ny struktur i Stjernen, for nu var der kun håndbold på programmet.

Den 15. maj 1992 blev tennisbanerne på Tranevej indviet, og med dem kom der endnu en sportsgren på programmet i Stjernen. Tennisafdelingen har i dag en god medlemsskare, og det fungerer godt med banerne på Tranevej.

I dag er Stjernen en af de største håndboldklubber på Fyn med mere end 400 medlemmer. Det er dejligt med så mange medlemmer, men det kan være svært at finde plads og træningstid til alle, og derfor håber vi på, at der snart kommer en Skt. Jørgens Hal nr. 2.

J

K

KFUM Spejderne Højby Gruppe

Højby Gruppe holder til i Højby skoven syd for Odense, hvor gruppen har sin egen hytte i herlige omgivelser tæt på bålplads og bålhytte.

Er du eller dine børn interesseret i at være med i fællesskabet – eller måske du bare har lyst til at snuse lidt til spejderliv – så kontakt en af lederne eller aflæg et besøg.

Alle er velkomne i gruppen!

Gruppen er delt op i enheder efter klassetrin eller alder, og vi mødes hver tirsdag aften ved Spejderhuset, Højby Skovvej 42B, 5260 Odense S.

Se mere i nedenstående links:

Ulve (0.- 3. kl.): Hver tirsdag kl. 17:00 til 18:30

Juniorer (9 - 12 år): Hver tirsdag kl. 18:30 til 20:30

Spejdere (7. - 8. klasse): Hver tirsdag kl. 18:30 til 20:30

Seniorer (9. klasse til 18 år): Kontakt en leder for at høre nærmere.

Støt op om KFUM spejderne i Højby, så vi kan blive endnu bedre - vi har brug for din støtte.

Se mere på vores hjemmeside: KFUM Spejderne Højby Gruppe

Eller på KFUM spejdernes hjemmeside: KFUM Spejderne

KFUM Spejderne i Tommerup

KFUM spejderne i Tommerup

 

Vi er en af Fyns største spejdergrupper.  Med 25 engagerede ledere og over 100 børn laver vi en bred vifte af frilufts– og spejderaktiviteter.

 

Vi elsker friluftsture i ind– og udland, træklatring, god mad på bål, personlig udvikling, overnatning under åben himmel, store løb, mørke nætter i skoven og meget andet.

 

Vi bruger naturen som en ramme for spejderarbejdet med børn og unge.

 

Læs mere om os på www.tommerupspejder.dk

KFUM-Spejderne Langeskov

KFUM Spejderne i Langeskov er en af de største spejdergrupper i Danmark. Vi er p.t. ca. 100 spejdere. Gruppen er delt op i enheder efter klassetrin eller alder, og vi mødes hver tirsdag aften ved Spejderhuset, Hovbanken 5 i Langeskov.

Enheder:

Familiespejd (hele familien): Udvalgte dage fra kl. 14:00 til 16:00

Bæverflokken (0.- 1. kl.): Hver tirsdag kl. 18:30 til 19:30

Ulveflokken (2. - 3. kl.): Hver tirsdag kl. 18:30 til 20:00

Juniortroppen (4. kl.): Hver tirsdag kl. 18:30 til 20:30

Troppen (5. kl. -): Hver tirsdag kl. 19:00 til 21:00

Seniorer (15 - 17 år): Udvalgte lørdage og søndage

Rover Klanen (17+ år): Udvalgte lørdage og søndage

Støt op om KFUM spejderne i Langeskov, så vi kan blive endnu bedre - vi har brug for din støtte.

Spejder er ikke noget man "går til" - det er noget man er!

Spejder er leg med mening - og det er sjovt .

KIF Middelfart Fodbold

Værdigrundlag:

KIF-Fodbold har eksisteret i mange år. Vi er en lille klub med mange gode trænere, som gør et kæmpe stykke arbejde for klubben. Plads til alle er en velkendt parole fra KIF-Fodbold, hvilket betyder, at alle der spiller fodbold i KIF er lige meget værd for klubben. Det skal kunne ses på den opmærksomhed, den enkelte spiller får og på de midler der bliver tildelt holdene.

Vi ønsker et udviklingsmiljø, hvor den enkelte spillers udvikling sættes højere end resultatfokusering. Vi spiller for at vinde, men ikke for enhver pris. I KIF-fodbold skal vi have et godt fodboldmiljø.

Udgangspunktet:

Glæden: Det er glæden ved fodbold, der skal være synlig for alle der ser og spiller fodbold i KIF-fodbold.

Legen: Fodbold er en leg, hos KIF-fodbold er legen udgangspunktet fra poder til veteran.

Bredden: Vi satser helhjertet på bredden - plads til alle. 

Miljøet: KIF-Fodbold skal være et rart sted at komme/være, vi skal have et godt fodboldmiljø og et godt socialt miljø.

Sjovt: Det skal være sjovt at spille i KIF-Fodbold

Tilmeld dig FynskSupportEl og bliv sponsor, hvor Energi Fyn betaler for dig

Mange tak for hjælpen.Korup IF Fodbold

Korup IF Fodboldafdelingen, er en lille social klub baseret i Odense NV, vores primære mål er at udbyde glæden ved fodbold til folk i alle aldre og især dem under 25 år.

Vi har en spirende ungdomsafdeling som hele tiden forøges med nye medlemmer, en velfungerende seniorafdeling med både herre og damehold i alt fra serie 5 til Danmarksserie niveau.

Sidst men ikke mindst er der også fodbold for de ældre årgange som hygger sig med bold et par gange om ugen.

Støtten fra FynskSupportEL går til at optimere rammerne om fodboldafdelingen, og vi er taknemmelige for alle bidrag.

Krarup Espe Fodbold

Krarup Espe Fodbold er en klub for alle, hvor der både er plads til de sportsligt ambitiøse og samtidig de personer med fokus på kammeratskabet. Klubben er et naturligt samlingspunkt for fodboldinteresserede i alle aldre, der ønsker at dyrke sin sport med plads til smil og glæde. To af de vigtigste værdier for Krarup Espe er sammenhold og kammeratskab.

I Krarup Espe forsøger vi at skabe gode oplevelser for specielt vores ungdomsspillere. Oplevelser både på og uden for banen er med til at styrke og fastholde interessen for fodboldspillet, som er vigtig for klubbens fremtidige eksistens. De positive oplevelser skal være med til at sikre at Krarup Espe vil være medlemmernes hjerteklub hele livet igennem.

Ved at støtte Krarup Espe Fodbold kan du være med til at sikre klubben og samtidig sørge for at ungdomsspillerne, også i fremtiden, kan fortsætte med at få gode oplevelser både sportsligt og venskabeligt.

Mange tak fordi du vælger at støtte Krarup Espe Fodbold.KRFK Krogsbølle Roerslev

KRFK er et overordnet samarbejde imellem fodboldafdelingen i KG&IF og støtteforeningen Roerslev IF.

Samarbejdet startede på ungdomssiden i 1994, og det dannede et godt grundlag for at udvide samarbejdet til seniorafdelingerne i 1997. For at gøre arbejdsgangene mere effektive og enkle, blev selve organisationen i 2007 ændret, så KRFK nu er en afdeling under KG&IF med R&IF som støtteforening.

Formålet for KRFK er at sørge for at børn, unge og voksne i området har mulighed for at dyrke fodbold på et godt, seriøst og socialt grundlag.

Det naturlige opland for KRFK er hele området nord og nordvest for Otterup. Derudover har mange Otterup-beboere rødder i en af moderklubberne, og er derfor også at finde i klubben.

Der er ca. 200 medlemmer i KRFK

I seniorafdelingen er der 5 hold. Førsteholdet i Serie 1, andetholdet i Serie 3 samt 3. og 4. holdet i serie 4. Desuden et dame seniorhold.

I oldboysafdelingen er der veteraner og superveteraner.

Førsteholdstræner er Knud Sørensen og andenholdstræner er Morten Hansen og Simon Sørensen.

Vores mål for KRFK er at ligge højest muligt placeret, ud fra det givne spillermateriale, som primært vil bestå af ”egne” spillere.

Det betyder selvsagt, at vi vil prioritere ungdomsafdelingen meget højt, da vi her virkelig ser en lovende fremtid i mange talentfulde spillere og hold.

Kværndrup Idrætsforening

Kværndrup Idrætsforening gør en landsby legende og levende. Børn, unge og gamle kan danse, spille og springe i de mange aktiviteter, vi tilbyder.
Under den blå himmel triller kroketkuglerne livligt i det grønne græs, mens grin og råb høres nede fra tennisbanerne. I gymnastiksalen ruller kolbøtterne lystigt i takt til musikken, og i hallen hygges der i cafeteriaet ovenpå hårde dueller i badminton, bordtennis og volleyball. Inde fra motionscentret høres de energiske åretag i romaskinen, kun afbrudt af pletskud fra skydebanerne i kælderen.

De mange instruktører, udvalgsmedlemmer og andre frivillige holder ihærdigt sportsånden til ilden. Men det gør de kun med støtte fra borgere og virksomheder.

Hold legen og byen i gang. Løfter alle i flok, klarer vi det nok.

L

LAN Gaming Fyn

Vær med til at støtte op om LAN Gaming Fyn som er en  forening for spille-interesserede gamere, der mødes til computer-træf/net-party/LAN. Et arrangement, hvor en masse spilleglade computerfolk, og sætter deres medbragte computere i et kæmpe netværk, hvor de spiller, hygger og konkurrerer i nogle af tidens mest populære computerspil.

LAN Gaming Fyn er for alle, om de har en tiptop ny computer eller en ældre, om de er unge eller gamle, pige eller dreng. Ja alle kan være med, bare de interessere sig for at spille en smule.

Så støt op om vores mange computertræf med en sponsoraftale ved Energi Fyn, det koster jer ikke ekstra men i støtter os med 2 øre pr. KWT i bruger derhjemme.

Vi takker for din tilmelding og støtte.

Lumby IF 88

Lumby IF 88

Vi er en lille hyggelig og social klub i det nordlige Odense.

Vi har forskellige aktiviteter.

Badminton, Gymnastik, Dart, Pokémon og Fodbold

Kort sagt vi er en klub, som har plads til alle.

Lumby IF 88 er en klub, fyldt med energi, hygge og varme.

M

Midtfyns Petanque Klub

Uanset hvilken baggrund, alder og forudsætning du har, er du velkommen i vores petanqueklub

Skulle Du have lyst til at prøve at spille pétanque så kom ud til os.

Alle kan deltage uanset alder og forkundskaber.

Klubben spiller med i DGIs turneringer og deltager i mange andre klubbers stævner på hele Fyn.

Der er plads til alle - til såvel dygtige spillere som nybegyndere.

Se mere på www.midtfynspetanqueklub.dk

MJK. Puffen

"Modeljernbane klubben Puffen, er en forening hvor vi mødes og dyrker vores fælles passion for model tog.

Vi holder til på Bolbro gamle skole i Odense hvor vi har bygget en bane som vi er stolte af.
Vi kan besøges på Puffen.dk"

Morud Idrætsforening

Gør en forskel – støt Morud Idrætsforening med din energi – til gavn for sporten og fællesskabet i Morud.

Morud Idrætsforening er Nordfyns Kommunes største idrætsklub med ca. 1.800 medlemmer. Heraf er 1.000 børn og unge. Vi har ca. 180 frivillige ledere og hjælpere, der tilsammen har ansvar for 8 afdelinger med 12 idrætsgrene.

Sommeridrætten sker ved vores store kommunale idrætsanlæg midt i byen. Morud Idrætsforening har der sit eget, moderne friluftsbad. Vinteridrætten sker i Langesøhallen og på Havrehedskolen, ligesom områdets smukke natur også indbyder til motion og konkurrence.

Ambitionsniveauet for Morud Idrætsforening er at fastholde og udbygge den store vifte af idrætsgrene - og dermed styrke fællesskabet i byen.

Du hjælper os med at nå målet med din energi fra FynsksupportEl.

Sponsorer

 • Højgård Hestehospital A/S
 • Tandlægerne Slotsgade

N

Næsby BK

Næsby Boldklub har de senere år markeret sig stærkt i toppen af såvel fynsk fodbold som dansk fodbold – dette gælder både inden for ungdoms- og seniorfodbold.

Denne positive sportslige udvikling vil vi gerne fortsætte med og vi vil også fortsætte med at igangsætte initiativer. For at vi kan dette, skal vi også på sponsorsiden have en udvikling, som vil være til glæde for klubben, men også for de sponsorer der støtter klubben – dette gøres bl.a. gennem vores erhversklub, hvor vores netværkskontakt kan skabe de rigtige relationer til fælles glæde og gavn.

Erhvervsklubben er heldigvis blevet en aktiv del af Næsby Boldklub og den positive udvikling vil påvirke den signalværdi, der ligger i at få sit navn forbundet med Næsby Boldklub.

Sammen er vi stærkt på vej…….

Sponsorer

 • Alpi Air
 • Bacher
 • Bilxtra
 • Bovil Parts
 • Budweg Caliper A/S
 • Business CUBES
 • CENTER PUB
 • Dyrlægehuset
 • Flemmings Cykelcenter
 • Flora Logistic
 • Frk. Viola
 • H Knudsen og Son VVS
 • JM Optik
 • Johansen Biler
 • Jørn´s Biler
 • Kirkendrup Nærbutik
 • Musklerogled.dk
 • Naesby El
 • Nordfynsbank A/S
 • Peters Farver
 • PK REVISION
 • Restaurant Vikingen
 • Revision Rosendal
 • Salon Hair
 • T-C Gulve A/S

Næsby Håndbold

Næsby Håndbold

Næsby Håndbold er en underafdelinger under Næsby Idræts Forening, som arbejder inden for idrættens område for lokalområdets beboere og især for at skabe gode tilbud til børn og unge.

Næsby håndbold arbejder konstant på at tilbyde lokalområdets børn og unge de bedste rammer, hvilket giver store udfordringer ikke mindst økonomisk.

Næsby Håndbold har i dag ca. 200 medlemmer, mere end 90% af disse er unge under 18 år. Vores medlemstal er støt stigende, dette tager vi som tegn på at vi arbejder i den rigtige retning.

Med Energi Fyns ”FynskSupportEl” får vi i Næsby Håndbold en rigtig god mulighed for at udvikle og udvide vores aktiviteter for lokalområdets beboere.

Sponsorat fra Energi Fyn giver alle en mulighed for at støtte Næsby Håndbold – uden selv at skulle betale. Energi Fyn betaler 2 øre til Næsby Håndbold for hver KWH strøm, som du forbruger.

GRIB CHANCEN - og tilmeld dig ”FynskSupportEl”. Du bliver ”sponsor”, men Energi Fyn betaler.

På forhånd tak.

Nøddehøj Grønne Støtteforening

Vi er en upartisk og uafhængig forening.Foreningens formål er at fremme børnenes muligheder for at være aktive og udfolde sig fysisk i dagligdagen i Nøddehøj Børnehus. Ideen er udsprunget af et ønske fra forældre og bedsteforældre om at ville engagere sig mere i børnehavens og vuggestuens liv.

Det er bestyrelsen i Den Grønne Støtteforening, der ca. 2 gange om året indkalder til arbejdsdage. Her løses mange forskelligartede opgaver af forældre, bedsteforældre og hvem der i øvrigt har lyst og interesse i at deltage.

Det er Den Grønne Støtteforening, der i samråd med de ansatte i børnehuset indkøber legetøj. Det er typisk de ting, som er meget dyre i indkøb og noget som mange børn kan have glæde af i mange år. Af eksempler på tidligere investeringer kan nævnes cykler med anhængere, gyngestativer, fugleredegynge, diverse legedyr, mv.

Tak for din støtte.

Nr. Lyndelse Badmintonklub

Nr. Lyndelse Badmintonklub takker for din støtte!

Nyborg Svømmeklub

Med næsten 700 medlemmer er Nyborg Svømmeklub en af kommunens største idrætsforeninger. Det betyder, at der hver dag hele ugen igennem er stor aktivitet i Nyborg Svømme-og Badeland.

Vi byder alle velkomne i klubben, og vi har tilbud til de fleste: Vi er stolte af vore unge, målrettede sportsfolk i konkurrenceafdelingen, der er med i danmarkseliten i deres aldersgrupper. Vi har genetableret vores vandpolohold, hvor en af spillerne allerede er udtaget til ungdomslandsholdet. Men det behøver ikke at være benhård konkurrence det hele. Vi har tilbud til voksne, unge eller juniorer der vil bruge svømning eller vandgymnastik som deres motionsform, og vi har babysvømning for de mindste og plaskehold for de lidt større.

Men så mange svømmere i vandet hele ugen igennem er det nødvendigt med masser af opbakning fra frivillige og fra sponsorer. Og klubben har de seneste år med stigende succes gennemført sponsorstævner, hvor det lokale erhvervsliv har støttet massivt.  

O

Odense Badminton Klub

Sponsorer

 • Advokat Erik Arnholm
 • Ansgarhus Motel
 • AUTOcentrum
 • Batterystore & More
 • Blomsterskatten
 • Bloomit Dalumvej
 • Bloomit Hjallesevej
 • BLR Holding A/S
 • Bog & Ide Dalum
 • Bog & Ide Odense City
 • Bog & Ide Rosengårdcentret
 • Borre Intercoiffure
 • Censor DK
 • City Bowling
 • Collage Art
 • Dalum Apotek
 • Dansk Firma Idrætsforbund
 • Fionia Vin
 • Friluftslagret ApS
 • Hartvigsen & Hein Rygcenteret
 • Holte Vinlager
 • hour time
 • Idehuset
 • Jupiter Dalumvej
 • Kieler Salonen
 • Kjær & Sommerfeldt A/S
 • Klinik for Fodterapi
 • Pokabo
 • Restaurant Carlsens Kvarter
 • Salon Frode Reismer
 • Sportmaster Dalum
 • Tandlægerne Inger Margrethe og Jesper Kruse
 • Tømremester Klaus Løngaa

Odense Boldklub

Odense Boldklub er en fodboldklub med såvel bredde- og elitefodbold hos både drenge og piger. ”Fodbold for alle, hele året, hele livet” er fundmentalt i Odense Boldklub

Odense Boldklubs vision…

Vi ønsker at skabe et forpligtigende fællesskab, der bygger på …

 1. ”OBs Holdninger og Handlinger”
 2. Fodbold på alle niveauer
 3. Gensidig anerkendelse og engagement
 4. Et rigt socialt liv
 5. Tidssvarende faciliteter

Odense Boldklub er i gang med at revitalisere sig selv igennem handlinger, der skal realisere ovenstående vision. Det sker efter en klar strategi og med den grundholdning at pengene skal tjenes før de kan bruges.

Nu har alle vore medlemmer og klubbens forældre muligheden for i fællesskab at bidrage til, at Odense Boldklub kan møde fremtiden med en større kraft.

Med din hjælp ser Odense Boldklub og FynskSupportEl frem til sammen at støtte op om udviklingen af fodbolden i Odense Boldklub.

Odense Bowlingklub

Odense Bowling Klub - ObwK - startede i 1976 i Odense, og har hjemme i Odense Bowlinghal,

Møllemarksvej 80, 5200 Odense V.

Odense Bowling Klub er medlem af Fyns Bowling Union som igen er under Danmarks Bowling Union.

Klubben er samtidig registreret under Børn- og Ungeforvaltningen, Fritidsafdelingen, i Odense kommune.

Klubbens medlemmer træner hver torsdag aften mellem kl. 20.00 og 21.00 på Møllemarksvej, i perioden

fra 1. august til 31. maj.

Klubben ledes af en bestyrelse på 5 medlemmer.

Skulle du have lyst til at prøve at spille bowling hos os, er du velkommen til en prøve aften, i Odense

Bowlinghal torsdag mellem kl. 20.00 og 21.00.

Odense Giants

ODENSE GIANTS SOFT-/BASEBALL er en amatørsportsklub, som arbejder på at fremme kendskabet til SOFT-/BASEBALL.

Klubben blev stiftet 1984 af en flok raske drenge, som gerne ville spille Base-/Softball. Siden dengang er det blevet til flere danske mesterskaber for klubbens seniorhold.

I klubben lægger vi meget vægt på kammeratskab. Vi vinder og taber som hold. Vi har plads til alle. Vi holder sammen. We Not Me.

Odense Kajakklub

Tak fordi du har valgt at støtte Odense Kajakklub.

Støtten fra Energi Fyn går ubeskåret til indkøb af nyt materiel, og således er du med til at sikre nye lækre

kajakker, pagajer o. lign. i Odense Kajakklub.

Odense KFUMs Venner

Støtteforeningens formål er at yde økonomisk støtte til børne/ungdomsarbejdet i Odense KFUM. Pengene anvendes bl.a. til sociale arrangementer hvor børn af økonomiske dårligt stillede familier kan deltage på lige vilkår, såsom:

Stævnedeltagelse, træningsture og udenlandstur
Fodboldskole
Diverse fællesarrangementer (fællesspisning, hyggeaftner)