Elhandel Havefest Far Baby 2020

Danmarks mest tilfredse elkunder

Energi Fyn ligger for femte år i træk i top i EPSI Rating Danmarks analyse af kundernes tilfredshed med deres elleverandør. Vil du også være blandt Danmarks mest tilfredse kunder?

Der er ganske vist ikke forskel på den el, der kommer ud af stikkontakten, men der er i høj grad forskel på de energiselskaber, der leverer den.

Hos Energi Fyn har vi Danmarks mest tilfredse el-kunder. Det konkluderer EPSI Rating Danmark, som hvert år gennemfører en tilfredshedsanalyse blandt danske elkunder.

I følge undersøgelsen lægger kunderne især vægt på, at deres energiselskab:

  • udviser samfundsansvar og engagement
  • har en stærk miljøprofil
  • tilbyder enkle og værdiskabende produkter

Tilfredse kunder er bestemt ikke en selvfølge. Derfor har vi konstant fokus på at sikre alle kunder en god oplevelse, uanset hvor og hvordan de møder os.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Vi er mere end blot et energiselskab

Især på ét parameter skiller Energi Fyn sig ud i forhold til de øvrige selskaber i EPSI Ratings analyse: Vi udviser engagement og samfundsansvar.

Det gør vi blandt andet ved at bidrage til udviklingen på Fyn og støtte op om den grønne og digitale omstilling både lokalt og nationalt. For eksempel ved at investere i vindmøller og udrulle fibernet. Vi har desuden to fonde, der uddeler midler til udvikling, kultur og forskning på Fyn.

Vi tilbyder samtidig vores kunder at støtte deres lokale klub eller forening med vores el-og gasprodukt FynskSupport. Her donerer vi 2 øre pr. kWh el og 6 øre pr. m3 gas, du som kunde forbruger, til din valgte klub. Helt uden at det koster dig ekstra.

Vil du også være kunde hos et energiselskab, der er lidt udover det sædvanlige?

Bestil el her