<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>

Næsbyhus Bofællesskab modtager 30.000 kroner til istandsættelse bofællesskabets café, så den bliver mere brugervenlig i forehold til personer med senhjerneskader. Cafeen er samlested, hvor beboerne spiser og hygger sig sammen.

Vi på Næsbyhus Bofællesskab er virkelig glade for, at vi er kommet i betragtning til Energi Fyns fondsmidler. Vi er i gang med at sætte vores café i stand , så den bliver mere brugervenlig i forehold til borgere med senhjerneskader. Pengene vil blive brugt til nye mikroovne, da vores borgere kommer ned og får varmet deres mad i caféen . Dem, vi har, er i meget dårlig stand. Vi har også haft en vandkøler maskine , som desværre er gået i stykker. Det har stor betydning at vores borgere, at vi kan motivere dem til at drikke vand. Og det gør en stor forskel, at vandet er friskt og koldt. Vi har også et ønske om at købe en stor tv-skærm , så borgerne kan samles om at se film eller serier sammen. Men de midler Energi Fyns Almene Fond har stillet til rådighed, ser det ud til, at vi kan komme i mål med det meste. 

Lotte Clémen, Næsbyhus Bofællesskab