<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>

Kulturmaskinen i Odense modtager 146.172 kroner til udskiftning af belysningen på deres scene. På scenen kan man opleve og præsentere musik, teater, stand-up, lyrik og debatter.

For os betyder midlerne, at vi kan få opdateret vores lyspakke i vores mindre spillested, Frølageret. Frølageret er Kulturmaskinens urbane scene, hvor man kan opleve og præsentere musik, teater, stand-up, lyrik og debatter - altid med et særligt fokus på det nye, det alternative og på nichegenrer.

Frølageret er ikke bare en scene, men et rum for fællesskaber. Her sås frøene i vækstlaget. Her podes forskellige idéer, der vokser sig større. Frølageret er et åbent, netværkende og interagerende spillested, hvor vi lægger stor vægt på at samarbejde med aktører i genrespecifikke miljøer og gennem inddragelse af eksterne koncert- og festivalarrangører. Og netop derfor er en ny og tidssvarende lyspakke vigtig – så vi kan skabe de gode stemninger og kan lære nye teknikere og lysinteresserede i at skabe den helt rette stemning til en given event.

Og sidst men ikke mindst, så hjælper den nye lyspakke os med at bliver langt mere bæredygtige i forhold til forbrug, da vores gamle lamper var helt tilbage fra hedengangne Badstues tid – som Kulturmaskinen i sin tid voksede ud af.

Vi glæder os så meget til at få det nye lys op og i brug – og er dybt taknemmelige for Energi Fyns fantastiske støtte til at det endelig kan blive en realitet.

Nana Lacor, kultur- og samskabelseskonsulent Kulturmaskinen