<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>

Frejas Have i Ullerslev er et bosted for anbragte unge kvinder, der har svært ved at følelsesregulere og ofte har selvskade og selvmordstanker. Der er forsøgt hesteterapi med meget positiv effekt, og det er derfor besluttet at have 2 heste fast på bostedet. Frejas Have modtager 63.375 kroner til et læskur til hestene.

På Opholdsstedet Frejas Have er vi dedikeret til at tilbyde et støttende og terapeutisk miljø for sårbare unge, der kæmper med følelsesmæssige udfordringer. Vores primære målgruppe er unge, der har svært ved følelsesregulering og som har brug for at udvikle sunde relationer gennem nærvær og tilknytning.

Med Energi Fyns generøse bevilling kan vi nu udvide vores behandlingstilbud ved at bygge et læskur. Læskuret vil tilbyde ly og beskyttelse til 2 islandske heste og de unge, og rummer samtidig nødvendige faciliteter til opbevaring af foder og udstyr. 

Læskuret vil blive opsat i naturskønne omgivelser på selve bostedet, så de unge fra køkkenet også kan se hestene. At kunne have et par heste, fremmer naturligt arbejdet med nærvær og interpersonel kontakt. Gennem interaktion med hestene vil de unge få et ekstra redskab til at anvende og udvikle færdigheder i Dialektisk Adfærdsterapi (DAT), et terapeutisk redskab til at forstå og håndtere følelser.

Vi er dybt taknemmelige for støtten fra Energi Fyn, der gør det muligt for os at realisere dette projekt, der vil berige vores behandlingsmiljø og styrke de terapeutiske muligheder for de unge vi støtter. Dette skur vil ikke blot være en bygning; det vil være et ’rum’, hvor heling, læring og vækst kan finde sted i samspil med naturen og vores heste.

Heidi Søndergaard, administrerende direktør opholdsstedet Frejas Have