<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>

Foreningen Bovense gamle skole modtager 25.000 kroner til at renovere skolebygningen Bovense Gamle Skole og til brug for læring om bæredygtige madfællesskaber. Skolen skal gennemrenoveres, og for at komme i gang med projektet omkring bæredygtige madfællesskaber ønskes etableret et udendørskøkken, hvor der kan inviteres til madlavning og information om skoleprojektet. Renoveringen skal for et stor dels vedkommende ske via frivillig arbejdskraft.

Fondsmidlerne til udekøkkenet får en stor betydning for opstarten af vores nystiftede forening 'Bovense gamle skole', fordi udekøkkenet vil fungere som samlingspunkt i den kommende periode, hvor vi skal mødes og afholde arbejdsdage på Bovense skole. Skolen kræver en gennemrenovering, inden vi kan tage den i brug, men med et udekøkken kan vi stadig tiltrække medlemmer og skabe opmærksomhed omkring vores nye forening og dens formål, fordi vi kan invitere folk til arrangementer og madoplevelser. Mad og fællesskaber er nemlig nøgleordene for vores nye forening.

Nini Kirkemoe, Foreningen Bovense gamle skole