<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>

Dalum Kirkes menighedsråd modtager 15.000 kroner til udarbejdelse af en naturfolder, der skal skærpe Dalum Kirkes grønne profil og sætte fokus på områdets plante og dyreliv. Naturfolderen skal danne udgangspunkt for gratis guidede naturvandringer, der kan kombineres med andre kulturelle aktiviteter i og omkring kirken.

Det betyder meget for Dalum Kirke herunder Dalum Menighedsråd at få fondsmidler stillet til rådighed af Energi Fyn. Dalum Kirke ligger i et naturskønt område tæt på skov, eng og å. Det er ret usædvanligt, at en kirke udgiver en naturfolder. Men Dalum Kirke vil gerne skærpe den grønne profil og sætte fokus på områdets plante- og dyreliv. Naturfolderen skal danne udgangspunkt for gratis guidede naturvandringer, der kan kombineres med andre kulturelle aktiviteter i og omkring kirken. Dalum Kirke samarbejder med Dalum Bibliotek og Dalum-Hjallese Lokalhistoriske Forening og vil med naturfolderen kunne styrke lokalområdet. Vi håber, naturfolderen vil blive til glæde for både børn, unger og ældre. 

Ebbe Larsen, Dalum Kirkes menighedsråd