Navigation Søgning

Energi Fyn overtager gaskunder

20. marts 2019

Energi Fyn og EWII har indgået en aftale omkring overdragelse af EWIIs portefølje af naturgaskunder til Energi Fyn.

Aftalen betyder, at Energi Fyn overtager cirka 1.650 naturgaskunder, som hidtil har fået leveret naturgas fra EWII.

EWII har af strategiske årsager besluttet at fravælge gasforretningen som forretningsområde og har derfor valgt at overdrage den samlede portefølje af gaskunder til Energi Fyn.
 
- Vi har i en årrække set gassalg som et forretningsområde, der ligger i naturlig forlængelse af vores eksisterende forretning, så det er med stor tilfredshed, at vi nu overtager yderligere cirka 1.650 gaskunder. Kunderne passer godt ind i vores eksisterende kundeportefølje, så da muligheden opstod, var vi naturligvis interesseret, siger Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.  

Vækst gennem konsolidering

Det er ingen hemmelighed, at Energi Fyn har et mål om at skabe vækst gennem konsolidering samt udvikling af nye og eksisterende forretningsområder. 

I foråret 2018 overtog Energi Fyn 60.000 gaskunder i forbindelse med købet af Nature Energy, og i august 2018 overgik yderligere 5.000 gaskunder fra Gulstrøm og Natur-Energi til Energi Fyn.  

- Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores forretning og have en konkurrencedygtig produktportefølje. Med overtagelsen af gaskunderne styrker vi vores position på markedet, siger Finn Andersen.   

Aftalen mellem Energi Fyn og EWII træder i kraft i april 2019. Kundernes nuværende betingelser vil fortsat være gældende, så kunderne vil ikke mærke nogen forskel. Alle berørte kunder vil modtag yderligere information omkring ændringen på brev eller mail.