Navigation Søgning

Stil op til Energi Fyns repræsentantskab

31. august 2018

Vil du gerne have indflydelse på, hvordan Energi Fyn i fremtiden skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn, så er det nu, du har mulighed for at stille op til energiselskabets repræsentantskab.

Det er nok de færreste fynboer der til daglig tænker over, at de sammen med 200.000 andre andelshavere ejer Energi Fyn og dermed kan få indflydelse på, hvordan energiselskabet skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn.

- Energi Fyn er et andelsselskab ejet af mere end 200.000 private husstande og virksomheder på Fyn. Man er andelshaver og dermed medejer af Energi Fyn, hvis man bor i vores forsyningsområde, som dækker omkring trefjerdedel af Fyn. Hvert fjerde år holder vi valg til vores repræsentantskab. I år skal der vælges 90 repræsentantskabsmedlemmer blandt vores andelshaverne. Alle vores andelshavere har mulighed for at stille op og stemme. Én elmåler giver én stemme, forklarer Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn.

Alle andelshavere kan stille op til repræsentantskabet frem til og med den 16. september, og Bent Agerholm håber, at mange fynboer vil engagere sig i energiselskabet og dermed være med til at sikre, at Energi Fyn også i fremtiden skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn.  

- Energi Fyns fremtid er afhængig af god ledelse og engagerede medarbejdere. God ledelse starter i repræsentantskabet og i den bestyrelse, som repræsentantskabet vælger. Det er derfor vigtigt for os, at vi har et motiveret og engageret repræsentantskab, der kan sikre, at vi også i fremtiden skaber værdi for alle vores andelshavere og bidrager til den fortsatte udvikling og velfærd på Fyn, siger Bent Agerholm. 

Kom til Åbent Hus

Torsdag den 6. september kl. 14-18 inviterer Energi Fyn til Åbent Hus på Sanderumvej 16 i Odense.

- Vi åbner dørene og inviterer vores andelshavere og andre interesserede indenfor for at give dem et indblik i de mange forskellige ting, som foregår hos os, fortæller Bent Agerholm.

På dagen kan man få indblik i Energi Fyns mange opgaver og få et indtryk af forsyningsområdet. Man kan komme en tur til tops med den liftvogn, som Energi Fyns montører til daglig bruger, når de sørge for, at der er lys i gadelamperne. Man kan også hilse på OB's mascot Katten Viktor og et par håndboldspillere fra GOG. Og overvejer man at stille op til repræsentantskabet, har man selvfølgelig mulighed for at høre mere om, hvad det indebærer at sidde i repræsentantskabet, og hvordan man stiller op. Desuden byder Energi Fyn på lidt godt til både ganen og maven.

Energi Fyns øverste myndighed

Repræsentantskabet er Energi Fyns øverste myndighed, der på vegne af alle andelshavere er med til at sætte retningen for Energi Fyns udvikling og fremtid.

- Jeg vil gerne opfordre fynboerne til at stille op og stemme til repræsentantskabsvalget. Andelstanken handler om at eje, drive og udvikle noget i fællesskab, og den grundlæggende tanke er, at et stærkt fællesskab giver de bedste muligheder for udvikling og fremdrift. Men hvis vi skal holde fast i andelstanken, kræver det, at vi fortsat har motiverede og engagerede andelshavere, der involverer sig og deltager, slutter Bent Agerholm.