Navigation Søgning

Energi Fyns kundetilfredshed er i top

29. november 2018

Igen i år ligger Energi Fyn i top i EPSI Ratings analyse af kundetilfredsheden i den danske energibranche.

Energi Fyns kunder er blandt de mest tilfredse kunder i den danske energibranche, viser en ny analyse, som det anerkendte analyseinstitut EPSI Rating netop har offentliggjort. Analysen er baseret på 1.034 telefoninterview, der er gennemført i perioden 9. oktober - 6. november 2018.

- Vi er selvfølgelig meget glade for og stolte over, at vi igen i år er et af de energiselskaber, der har de mest tilfredse kunder. Det er helt essentielt for os, at vores kunder er tilfredse med os og oplever, at de får god værdi for pengene, siger Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn.

Stort fokus på samfundsansvar

Et væsentligt parameter i forhold til kundernes tilfredshed er ifølge EPSI Rating energiselskabernes samfundsengagement, hvilket også har stort fokus hos Energi Fyn.

- Vi er ejet af vores 200.000 fynske andelshavere og har stort fokus på at bidrage til udviklingen på Fyn. Vi leverer løsninger, der gør det enkelt og trygt at være kunde, uanset om behovet er driftssikker og konkurrencedygtig energi, god service og rådgivning eller lynhurtigt internet. Der er ikke forskel på den el og gas, som kunderne modtager, men der er forskel på de energiselskaber, der leverer den. Vi er glade for, at det er et vigtigt parameter for kunderne, siger Bent Agerholm.

En stærk miljøprofil

EPSI Ratings analyse peger desuden på, at energiselskabernes miljøprofil har betydning for kundernes tilfredshed. 

- Hos Energi Fyn ønsker vi at deltage aktivt i udviklingen af et bæredygtigt energisystem. Det gør vi blandt andet via vores aktiviteter inden for vindmøller. Eksempelvis producerer vores 26 vindmøller, herunder de tre vindmøller på LINDØ port of ODENSE årligt grøn strøm til cirka 55.000 husstande. Kunderne har også fokus på den grønne omstilling, og vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores grønne el-produkt NaturEl, hvor vi garanterer, at kundernes elforbrug dækkes 100 procent af danske vindmøller. Ligesom stadig flere kunder efterspørger vores rådgivning inden for varmepumper, fortæller Bent Agerholm. 

Læs mere om analysen