Navigation Søgning

Sidste chance for at stemme

26. oktober 2018

Netop nu holder vi repræsentantskabsvalg, hvor der skal vælges 90 kandidater til vores repræsentantskab. Sidste frist for at stemme er onsdag den 31. oktober kl. 15.

Energi Fyn er ejet af mere end 200.000 private husstande og virksomheder på Fyn. Som andelshaver kan man netop nu stemme til vores repræsentantskabsvalg og dermed være med til at beslutte, hvem der skal være en med til at sætte retningen for Energi Fyns udvikling de næste fire år.  

Vi har sendt brev ud til alle andelshavere med en unik kode, som man skal bruge for at afgive sin stemme. Har man mistet koden, eller har man ikke modtaget den, kan man kontakte os på telefon 63 17 19 03 eller på mail valg@energifyn.dk og få tilsendt koden.  

Energi Fyn opfordrer alle fynboer til at stemme

Repræsentantskabet er vores øverste myndighed, der på vegne af alle andelshavere er med til at sætte retningen for vores udvikling og fremtid.  
 
- Jeg vil gerne opfordre fynboerne til at stemme til repræsentantskabsvalget. Man er andelshaver, når man bor i vores forsyningsområde og har en elinstallation. Som andelshaver har man én stemme pr. elinstallation, siger Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn. 
 
Han understreger, at sidste frist for at stemme er onsdag den 31. oktober kl. 15.   

Mød kandidaterne

Inden man sætter sit kryds, kan man orientere sig om valget og de opstillede kandidater her. Her kan man blandt andet finde små præsentationer, hvor hver enkelt kandidat fortæller om sig selv, og hvad vedkommende vil bibringe repræsentantskabet. 
 
Energi Fyns forsyningsområde er delt i fem valgområder. I hvert område skal der vælges mellem 17 og 19 repræsentanter. Der er kommet et stærkt og bredt felt af kandidater, der afspejler den alsidighed, som et repræsentantskab bør have, slutter Bent Agerholm.  

Om valget

  • Energi Fyn er et andelsselskab ejet af mere end 200.000 private husstande og virksomheder på Fyn.
  • Man er andelshaver hos Energi Fyn, hvis man bor i Energi Fyns forsyningsområde og har en elinstallation.
  • Valget til Energi Fyns repræsentantskab finder sted netop nu og slutter til den 31. oktober kl. 15.
  • De opstillede kandidater kan ses her.
  • Alle andelshavere har modtaget information om valget samt en unik pinkode med posten. Har man ikke modtaget en pinkode eller mistet den, kan man kontakte Energi Fyn på valg@energifyn.dk eller telefon 63171903.
  • Energi Fyns nye repræsentantskab tiltræder den 1. januar 2019 og vælges for en 4-årig periode.
  • Repræsentantskabet vælger Energi Fyns bestyrelse på et repræsentantskabsmøde i april 2019.