Navigation Søgning

Festlig dag hos Energi Fyn

7. september 2018

Torsdag den 6. september åbnede Energi Fyn dørene og inviterede fynboerne indenfor til en snak om alt fra ellens historie til udrulning af fibernet og ikke mindst muligheden for at stille op som kandidat til energiselskabets repræsentantskab, hvor der netop nu skal vælges 90 repræsentanter.

Mange fynboer benyttede eftermiddagen til at lægge vejen forbi Energi Fyn og få indblik i deres energiselskabs mange forretningsområder.  

- Vi vil meget gerne give vores andelshavere og andre interesserede et indblik i de mange forskellige ting, som foregår hos os, og fortælle dem om muligheden for at stille op som kandidat til vores repræsentantskab og få indflydelse på vores fremtidige arbejde, fortæller Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn.

De mange besøgende kunne blandt andet komme en tur til tops med den liftvogn, som Energi Fyns montører til daglig bruger, når de sørger for, at der er lys i gadelamperne. Hører mere om fiberudrulning på Fyn, Energi Fyns produkter og elnettet på Fyn. Og så kunne man selvfølgelig får en snak om, hvad det indebærer at sidde i repræsentantskabet, og hvordan man stiller op. 

Det er nu, du kan få indflydelse

Energi Fyn er et andelsselskab og mere end 200.000 private husstande og virksomheder på Fyn er andelshavere og dermed medejere af Energi Fyn. Repræsentantskabet er Energi Fyns øverste myndighed, der på vegne af alle andelshavere er med til at sætte retningen for Energi Fyns udvikling og fremtid.

- Man er andelshaver, hvis man bor i Energi Fyns forsyningsområde, som dækker omkring trefjerdedel af Fyn. Som andelshaver har man mulighed for at få indflydelse på Energi Fyns arbejde ved at stille op som kandidat til vores repræsentantskab, hvor vi skal have valgt 90 repræsentantskabsmedlemmer. Alle vores andelshavere har mulighed for at stille op og stemme. Én elmåler giver én stemme, forklarer Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn.

Han understreger, at det er nu, man skal bruge sin mulighed for at få indflydelse ved at stille op og stemme til repræsentantskabsvalget. 

- Andelstanken handler om at eje, drive og udvikle noget i fællesskab, og den grundlæggende tanke er, at et stærkt fællesskab giver de bedste muligheder for udvikling og fremdrift. Men hvis vi skal holde fast i andelstanken, kræver det, at vi fortsat har motiverede og engagerede andelshavere, der involverer sig og deltager, siger Bent Agerholm.

Alle andelshavere kan stille op til repræsentantskabet frem til og med den 16. september, og Bent Agerholm håber, at mange fynboer vil engagere sig i energiselskabet og dermed være med til at sikre, at Energi Fyn også i fremtiden skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn.  

Fakta om valget

  • Man er andelshaver hos Energi Fyn, hvis man bor i Energi Fyns forsyningsområde og har en elinstallation.
  • Som andelshaver kan man stille op til repræsentantskabet frem til den 16. september.
  • Selve valget finder sted fra den 15. oktober til den 31. oktober.
  • Der skal vælges 90 repræsentantskabsmedlemmer.
  • Alle andelshavere har modtaget information om valget med post.

Læs mere om repræsentantskabsvalget