Navigation Søgning

320 børn til fodboldfest

15. august 2017

Søndag den 20. august 2017 står det i fodboldens tegn, når 320 fodboldglade drenge og piger fra klubber under Øens Hold deltager i den traditionsrige Energi Fyn Cup.

Det bliver et brag af en fest, når de glade og forventningsfulde U10 spillere fra 32 klubber under Øens Hold løber på grønsværen på Odense Stadion for at udfolde deres fodboldtalenter til den 22. udgave af Energi Fyn Cup.

I anledningen af årets Energi Fyn Cup inviterer vi vores kunder til en fantastisk fodbolddag med både Energi Fyn Cup og Superligakamp mellem OB og FC Midtjylland.

Cuppen starter kl. 8.45, og Superligakampen sparkes i gang kl. 12.00 umiddelbart efter Energi Fyn Cup. 

Som kunde hos Energi Fyn har du mulighed for at få 4 fribilletter, der gælder til både Energi Fyn Cup og Superligakampen mellem OB og FC Midtjylland. Billetterne uddeles efter "først-til-mølle"-princippet, så skynd dig at hente dine billetter allerede nu.

Se hvordan du kommer med til et brag af en fodboldfest

Energi Fyn Cup

Målet med Energi Fyn Cup er at give børn fra fynske fodboldklubber en spændende dag med socialt samvær og masser af gode fodboldoplevelser. Ud over selve stævnet er et af de helt store højdepunkter for børnene den æresrunde, som de løber i pausen under Superligakampen OB - FC Midtjylland, som spilles umiddelbart efter Energi Fyn Cup.

Cuppen fløjtes i gang kl. 8.45 og slutter umiddelbart før Superligakampen mellem OB og FC Midtjylland. Holdene spiller hver tre kampe. Der kåres ikke en vinder, og alle spillere får lige meget spilletid.

Energi Fyn er hovedsponsor for Øens Hold, der er et samarbejde mellem 110 fodboldklubber på Fyn. Et centralt element i samarbejdet mellem Energi Fyn og Øens Hold er den traditionsrige Energi Fyn Cup, hvor fællesskabet og den gode oplevelse er i centrum.   

El er el. Men der er forskel på elselskaber

Energi Fyn er fynboernes energiselskab. Vi ønsker at bidrage til udviklingen på Fyn og støtter derfor det fynske kultur- og idrætsliv. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en række fordele i form af rabatter og tilbud samt ved at formidle forskellige fynske kultur- og idrætstilbud.