Navigation Søgning

Waoo fyrer op for TV-udbuddet og streamingoplevelsen

13. november 2017

Har du TV fra Energi Fyn og Waoo, får du fra 1. januar 2018 mulighed for at få fuld adgang til samtlige Viasat-kanaler samt den store Viaplay streamingtjeneste med adgang til film, serier og sport.

Energi Fyns TV-kunder kan fra årsskiftet vælge mellem tre Waoo TV-pakker.

Som noget nyt vil blandt andet TV3+ være at finde i kanaludbuddet, og det samme gælder Viasat Golf samt Viaplay Total, der er Viasats store streamingpakke med adgang til film, serier og sport.

Med Viaplay Total får du som TV-kunde mulighed for at få den ultimative streamingoplevelse. Du vil desuden kunne benytte de digitale tjenester - blandt andet Pause, Start Forfra og senest lanceret Cloud Record - via TV-boksen.

I tillæg til de tre TV-pakker vil du kunne vælge en basispakke, som du kan bygge Frit Valg Kanaler og Frit Valg Pakker ovenpå. Med basispakken kan du selv sammensætte dine kanaler og dermed skræddersy din egen TV-pakke.

Pakkerne bliver en realitet fra den 1. januar 2018, men allerede den 1. december kommer alle TV-kunder til at mærke en konkret forskel, når de tænder for TV’et. Hele december åbner vi nemlig op for TV-signalet, hvilket betyder, at mere end 60 kanaler bliver frit tilgængelige for alle kunder med en Waoo TV-pakke, der har en TV-boks. Det sker selvfølgelig uden merpris for kunderne.
 
Læs mere om Waoo TV og de nye TV-pakker fra Waoo.