Navigation Søgning

Cookie- og persondatapolitik

Vi er hos Energi Fyn glade for din interesse for vores produkter.

Herunder finder du vores politikker for indsamling og brug af cookies samt indsamling og behandling af persondata.

Cookies

Når du besøger www.energifyn.dk, indsamler vi oplysninger med henblik på at optimere vores hjemmeside samt oplysninger med henblik på at lave statistik over adfæren på vores hjemmeside. 


Har du sagt ja til, at Energi Fyn indsamler dine oplysninger til markedsføring, bruger vi disse oplysninger til at målrette vores information og markedsføring til dig i overensstemmelse med dit samtykke hertil.

Du kan læse mere om cookies herunder.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som en hjemmeside gemmer på din computer, tablet eller din smartphone. En cookie kan for eksempel indeholde tekst, tal eller datoer og bruges for eksempel til, at vi kan registrere, om det er første gang, du besøger vores hjemmesiden. Der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. De informationer, som vi modtager gennem en cookie, kan give os informationer om den generelle brugeradfærd på hjemmesiden med henblik på at forbedre brugervenligheden på siden.

www.energifyn.dk udbydes af:

Energi Fyn Holding A/S
Sanderumvej 16
5250 Odense SV
CVR: 27471870

Sletning af cookies

Du kan slette cookies gennem din browser. Gennem indstillinger i din browser kan du slette cookies. Funktionen, hvor du kan slette cookies, afhænger af, hvilken browser du bruger. Nogle browsere sletter også selv cookies.

Generelle informationer om persondata

Når du benytter www.energifyn.dk, accepterer du samtidigt, at Energi Fyn behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik.

Energi Fyn respekterer et hvert ønske om diskretion af personfølsomme oplysninger, som afgives på www.energifyn.dk, og vi behandler alle personoplysninger hensigtsmæssigt.

I tilfælde af at du ikke kan acceptere vores persondatapolitik, anbefaler vi, at du forlader hjemmesiden.

Personlige oplysninger omfatter alle informationer, som kan bruges til at identificere en person. Det gælder dit for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, e-mail eller andre kontaktoplysninger.

Indsamling og behandling af personoplysninger hos Energi Fyn

Du har mulighed for at tilgå www.energifyn.dk uden at tilkendegive, hvem du er eller afgive personlige oplysninger.

For at kunne levere nyheder og andre tjenesteydelser, herunder levering af el, er vi dog nødsaget til at indsamle specifikke personoplysninger om dig.

Energi Fyn indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

- Afgiver oplysninger i forbindelse med oprettelse og ændringer på Mwww.mit.energifyn.dk.
- Foretager bestillinger eller ændringer af vores produkter
- Sender en forespørgsel, anmoder om at blive kontaktet, indsender klage eller på anden måde giver os feedback.

Energi Fyn indsamler de til enhver tid nødvendige personoplysninger for at levere den ydelse, du som kunde efterspørger.

Videregivelse af personoplysninger

Personoplysninger afgivet på www.energifyn.dk videregives til:

Energi Fyns interne afdelinger, udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte personoplysningerne med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto på www.mit.energifyn.dk

Energi Fyn videregiver i øvrigt til for eksempel misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis der udøves misbrug eller svindel over for Energi Fyn.

For at kunne forbedre servicen over for dig som kunde fører vi statistik over, hvordan vores brugere anvender www.energifyn.dk. Statistikken anvendes opsummeret til for eksempel at få et indblik i, hvilke sider og browsere kunderne anvender.

Energi Fyn kan videregive personoplysninger til tredjepart, i de tilfælde, hvor det er lovpligtigt.

Privatlivsvilkårene for Energi Fyn accepteres automatisk ved besøg på www.energifyn.dk.

Energi Fyn videregiver alene data om din anvendelse på www.energifyn.dk i de tilfælde, hvor loven kræver det, eller du udtrykkeligt har givet samtykke til videregivelse.

Din adgang til registrerede oplysninger

Du har til enhver tid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer Energi Fyn har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse over for en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du kan få oplyst, hvilke oplysninger Energi Fyn har registreret om dig ved at kontakte vores Kundecenter på telefon 70131900 eller sende os en e-mail på kundecenter@energifyn.dk

Ændring og opdatering af privatlivspolitikken

Energi Fyn forpligter sig til løbende at efterleve de i lovgivningen fremsatte krav til beskyttelse af privatlivets fred. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70131900.

På wwwmit.energifyn.dk kan du se og ændre i dine oplysninger og danne overblik over hvilke aftaler, der er registreret på din adresse. Skulle de registrerede oplysninger ikke være korrekte, eller har du andre indsigelser, kan du kontakte vores Kundecenter på ovenstående telefonnummer.