Energi Fyn er en moderne og velkonsolideret energikoncern.
Navigation Søgning

Energi Fyn koncernen

Energi Fyn er en moderne, regionalt forankret energikoncern, ejet af 205.000 fynske andelshavere - Energi Fyn er fynboernes foretrukne energiselskab.

Vi ejer og driver elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn. Herudover håndterer vi afregning og kundeservice for flere forsyninger på Fyn, vi sælger el og gas til private og erhverv, tilbyder forskellige bredbåndsløsninger, og vi etablerer og driver gadebelysningen i flere kommuner på Fyn, ligesom vi etablerer andre former for ude- og effektbelysning.

Vi deltager aktivt i udviklingen af et bæredygtigt energisystem. Vi ejer og driver vindmøller og deltager i projekter inden for varmepumper, solceller, vindmøller, elbiler og energibesparelser.

Vi investerer i forskning, kultur og udvikling blandt andet via vores to fonde, som hvert år uddeler midler til projekter, der er til gavn for fynboerne og Fyn.

Vores hovedsæde er placeret i Odense, hvor vi beskæftiger cirka 330 medarbejdere på en række fagområder inden for teknik, salg, administration, økonomi, kundeservice med mere.

Du kan se vores koncernstruktur ved at klikke her.