Navigation Søgning
Fondsmodtagere 2019

Fondsmodtagere 2019

For 14. år i træk udbetalte Energi Fyns to fonde den 25. april 2019 mere end 2,5 million kroner til 21 forskellige fynske projekter.

Fondsmidlerne blev fordelt med 3 modtagere i Energi Fyns Udviklingsfond og 18 modtagere i Energi Fyns Almene Fond.

 

 

Uddeling fra Energi Fyns Almene Fond

Læs om modtageren

Nørre Aaby Skole

Nørre Aaby Skole modtog 40.000 kr. til udsmykning af skolen i form af "Linnés Labyrint". Installationen handler om menneskets forhold til naturen og skal også bruges i undervisningen. 
Læs om modtageren

Helge Petersen/Fjordkøkkenet

Helge Petersen modtog 5.000 kr. til indkøb af nye gryder, pander mv. til "Fjordkøkkenet" i Munkebo, hvor der laves mad hver søndag og i andre anledninger, bl.a. juleaften, til ældre og enlige i lokalområdet.
Læs om modtageren

HF & VUC FYN Søndersø

HF & VUC Fyn Søndersø

HF & VUC FYN Søndersø modtog 54.440 kr., der er et bidrag til en målrettet indsats til ordblinde børn, der vil strække sig over et år og består i et årshjul, der skal hjælpe børn og forældre til at lære om hjælpemidler og fastholdelse af brugen af disse. 

Læs om modtageren

1. Otterup Gruppe, Det Danske Spejderkorps

1. Otterup Gruppe, Det Danske Spejderkorps

1. Otterup Gruppe, Det Danske Spejderkorps modtog 29.226 kr. til indkøb af nye borde og stole til deres nyrenoverede spejderhytte.

Læs om modtageren

Brandts - Museum for kunst og visuel kultur

Brandts

Brandts - Museum for kunst og visuel kultur modtog 150.000 kr., der er et bidrag til belysning af en ny, permanent udstilling på museet i forbindelse med udvidelse af museets arealer med en etage mere.

Læs om modtageren

Grevebroens Bådelaug, Strynø

Grevebroens bådelaug

Grevebroens Bådelaug, Strynø modtog 120.745 kr. til rejsning af et søfartsminde og etablering af en legeplads på havneområdet ved Grevebroen.

Læs om modtageren

Strib Lokaludvalg

Strib Lolakråd

Strib Lokaludvalg modtog 111.063 kr. til opførelse af et lille træhus ifm. et skolespor i lokalområdet, der går forbi historiske mindesmærker og andre seværdigheder. Huset skal bruges til at søge læ, spise medbragt mad osv., ligesom vinterbadere kan bruge huset - en vinterbadeklub er allerede under etablering med stor tilslutning.

Læs om modtageren

BG & IF Bogense

BG-IF Bogense

BG & IF Bogense modtog 46.017 kr. til reparation på deres klubhus, nærmere bestemt udskiftning af tagrender, ny gavl, flisebelægning med mere.

Læs om modtageren

Kræftens Bekæmpelse - Stafet For Livet

Kræftens Bekæmpelse - Stafet For Livet modtog 10.000 kr. til indkøb af stor scene eller børnetelt til brug ved Stafet for Livet Odense, der er et officielt Kræftens Bekæmpelse-arrangement.
Læs om modtageren

Tarup-Paarup Moseholm Skulptur

Tarup-Paarup Moseholm Skulptur modtager 25.000 kr. til indkøb af en Keld Moseholm-skulptur til forskønnelse af lokalområdet.
Læs om modtageren

Odense Aafart

Odense Aafart

Odense Aafart modtager 200.000 kr., som skal bidrage til en fuldstændig udskiftning af dieselmotorer til elmotorer i Odense Aafarts tre både.

Læs om modtageren

Andebølle Lokalråd

Andebølle Lokalråd

Andebølle Lokalråd modtog 38.774 kr. til opførelsen af et udendørs samlingssted/bålplads ved legeplads for at skabe et fælles samlingssted i lokalområdet.


Læs om modtageren

Bikestations

Bikestations

Bikestations modtog 228.000 kr. til opsætning af 12 bikestations rundt om på Fyn, der skal fungere som en slags miniværksted, hvor cyklister kan foretage mindre reparationer på cykler, f.eks. skift af cykeldæk, hvor der er diverse skruenøgler, opladning til elcykler mv. Disse stationer skal etableres ved erhvervsdrivende, der kan tilbyde adgang til postevand, toilet, evt. spisemuligheder osv. Det er Udvikling Fyn, der står for projektet.

Læs om modtageren

Nr. Broby Lokalråd

Nr. Broby Lokalråd

Nr. Broby Lokalråd modtog 40.000 kr. til montering af nye stikdåser på 37 lysmaster i byen til montering af julebelysning.

Læs om modtageren

Jernalderlandsbyen Odins Odense

Jernalderlandsbyen Odins Odense

Jernalderlandsbyen Odins Odense modtog 39.050 kr. til udgivelse af en minibog, der skal formidle jernalderens kulturarv, og som skal uddeles til børn i alderen 3-8 år, der besøger jernalderlandsbyen privat eller med en institution. Både forældre og institutioner vil efterfølgende gennem bogen kunne give børnene større indsigt i både besøget og skabe refleksion over oplevelsen.

Læs om modtageren

UngOdense

UngOdense

UngOdense modtog 80.000 kr. til bidrag til afvikling af en bæredygtighedsfestival for unge i hjertet af Odense med det formål at give unge en mulighed for at deltage i klimadebatten med projekter, aktiviteter mv.

Læs om modtageren

Bæredygtig udvikling af Svanninge Bakker

Bæredygtig udvikling af Svanninge Bakker

Bæredygtig udvikling af Svanninge Bakker modtog 200.000 kr., der er et bidrag til en bæredygtig udvikling af Svanninge Bakker som knudepunkt for mountainbiking. Projektet skal skabe større mulighed for at opleve Svanninge Bakker på cykel gennem anlæg af forskellige teknik- og legebaner og nye cykelspor i området.

Læs om modtageren

Tranekær Internationale Center for Kunst & Natur

TICKON - Tranekær Internationale Center for Kunst & Natur

Tranekær Internationale Center for Kunst & Natur modtog 85.000 kr. til indkøb og installering af et kunstværk til Tranekær Slotspark, som er en af de store turistattraktioner på Langeland.

Uddeling fra Energi Fyns Udviklingsfond

Læs om modtageren

Mehdi Savaghebi og Per Andersen, SDU

Per Andersen, SDU

Mehdi Savaghebi og Per Andersen fra SDU modtog 530.000 kr. til etablering af et forskningsprogram omkring kontrol og beskyttelse i intelligente netværk med høj penetrering af vedvarende energisystemer.

Læs om modtageren

Mikkel Baun Kjærgaard, SDU

Mikkel Baun Kjærgaard fra SDU

Mikkel Baun Kjærgaard fra SDU modtog 245.986 kr. til udvikling af data-drevne modeller for industri- og servicerobotters elektricitetsforbrug, som kan forudsige robotternes forbrug baseret på forskellige parametre med det formål at benchmarke forbruget og derigennem kunne foretage optimeringer.

Læs om modtageren

Diane Bastien, SDU

Diane Bastien, SDU

Diane Bastien, SDU modtog 220.000 kr. til opførelse af to minihuse på SDU til test af energioptimering og forbedring af indeklima i bygninger, der er isoleret med naturmaterialer som træ, ler osv.