Fondsmodtagere 2015
Navigation Søgning

Fondsmodtagere 2017

For 12. år i træk udbetalte Energi Fyns to fonde den 25. april 2017 mere end 2,3 million kroner til 27 forskellige fynske projekter.

Fondsmidlerne blev fordelt med 4 modtagere i Energi Fyns Udviklingsfond og 23 modtagere i Energi Fyns Almene Fond.

Uddeling fra Energi Fyns Udviklingsfond

Læs om modtageren

Syddansk Universitet, Det Tekniske Fakultet

Henrik Skov Mitiby, Syddansk UniversitetSyddansk Universitet, Det Tekniske Fakultet modtog 140.000 kroner til udvikling af en software, der skal hjælpe landmænd med at få et faktuelt overblik over deres afgrøder i forbindelse med, at de skal indgå aftaler om levering til for eksempel supermarkeder. 
Læs om modtageren

Syddansk Universitet og projektet Sensorteknologi til optimering af Borgerne Hus

Syddansk Universitet Smart CitySyddansk Universitet og projektet Sensorteknologi til optimering af Borgerne Hus modtog 247.000 kroner til sensorteknologi og udvikling af brugerinvolverede it-løsninger til energioptimering af Borgernes Hus i Odense samt andre offentlige bygninger.
Læs om modtageren

Ztove

ZtoveZtove modtog 222.000 kroner til videreudvikling af konceptet Gastronomi 2.0 omkring et intelligent komfur og køkkengrej.
Læs om modtageren

Syddanskdansk Universitet, Institut for Idræt og Klinisk Biomekanik

Syddansk Universitet, Institut for Idræt og Klinisk Biomekanik modtog 288.000 kroner udvikling af et apparat, der effektivt kan sikre en præcis afklemning af blodgennemstrømningen til arme og ben i forbindelse med såvel styrketræning på lavt niveau som ved genoptræning og ved forbyggende behandling til sengeliggende patienter. 

 

 

Uddeling fra Energi Fyns Almene Fond

Læs om modtageren

Hjerteforeningen Middelfart

Hjerteforeningen MiddelfartHjerteforeningen Middelfart modtog 20.000 kroner til etablering af madværksteder for bedsteforældre og børnebørn med det formål at lægge et godt fundament for sundere madvaner tidligt i børnenes liv. 
Læs om modtageren

Søllested Sogneforening

Søllested SogneforeningSøllested Sogneforening modtog 18.500 kroner til indkøb af lydanlæg og trådløse mikrofoner til brug ved foreningens forskellige arrangementer. 
Læs om modtageren

Turist- og Erhvervsforeningen Langeland

Turist- og Erhvervsforeningen Langeland modtog 14.000 kroner til oversættelse af en handicapvenlig folder om Langeland til tysk og engelsk. 
Læs om modtageren

Nyborg Slots Dragtlaug

Nyborg Slots DragtlaugNyborg Slots Dragtlaug modtog 30.000 kroner til fremstilling og formidling af historiske dragter i forbindelse med markeringen af 500-året for Reformationen.
Læs om modtageren

FORUM

FORUM Ferritslev-RolfstedFORUM i Ferritslev-Rolfsted modtog 110.000 kroner til etablering af en bro mellem områderne Langdyssen og Byparken, der nu adskilles af Vindinge å. 
Læs om modtageren

Sommerlejren Skåstrup Strand

Sommerlejren Skåstrup StrandSommerlejren Skåstrup Strand modtog 123.750 kroner til udskiftning af al belysning i lejrens lokaler til LED belysning med det formål at reducere elforbruget. 
Læs om modtageren

Nårup Forsamlingshus og Naturlegeplads Galaksen

Nårup Forsamlingshus og Naturlegeplads GalaksenNårup Forsamlingshus og Naturlegeplads Galaksen modtog 23.684 kroner til etablering af belysning ved byens samlingspunkter omkring legepladsen og forsamlingshuset.
Læs om modtageren

Fortuna Odense Volley

Fortuna Odense VolleyFortuna Odense Volley modtog 10.000 kroner til indkøb af diverse spil, således at klubben kan tilbyde flere aktiviteter. 
Læs om modtageren

Munkebo Bådelaug

Munkebo BådelaugMunkebo Bådelaug modtog 75.000 kroner til anlæg af en anlægsbro ved Munkebo Havn til brug for områdets mange turbåde, fritidssejlere og kajakker. 
Læs om modtageren

Lokalhistorisk Arkiv for Fraugde Sogn

Lokalhistorisk Arkiv for Fraugde SognLokalhistorisk Arkiv for Fraugde Sogn modtog 24.249 kroner til indkøb af transportabel projektor og lærred samt et brandskab. 
Læs om modtageren

Den fynske Stenklub

Den fynske StenklubDen fynske Stenklub modtog 30.591 kroner til støtte til udvidelsen af udstillingskapaciteten med nye montrer og tilbehør til Davinde Stenmuseum. 
Læs om modtageren

Thorøhuse Bylaug

Thorøhuse BylaugThorøhuse Bylaug modtog 12.000 kroner til hjælp til genetableringen af stedets badebro, som gik til under en storm sidste år. 
Læs om modtageren

M/S Castor af Bogense

M/S Castor af BogenseM/S Castor af Bogense modtog 63.500 kroner til udskiftning af planker på skibet efter påbud fra Søfartsstyrelsen. 
Læs om modtageren

Søhus Stige Boldklub

Søhus Stige BoldklubSøhus Stige Boldklub modtog 100.000 kroner til støtte til anlæggelse af et multisportsanlæg med kunstgræs, således der kan spilles fodbold i klubben hele året. 
Læs om modtageren

Glasværket ved Odense Havn

Glasværket ved Odense HavnGlasværket ved Odense Havn modtager 189.000 kroner til realisering af et social-økonomisk projekt omkring etablering af et fynsk glaspusteri, hvor blandt andet utilpassede unge skal indgå i værkets arbejde og hverdag. 
Læs om modtageren

Værestedet i Otterup

Værestedet i Otterup modtog 12.000 kroner til installering af kraft til en høvlebænk og til indkøb af en spånsuger og andet værktøj. 
Læs om modtageren

Peter Olesen

Peter OlesenPeter Olesen modtog 100.000 kroner til realisering af en bog om Odenses stille oaser.
Læs om modtageren

Gislev Lokalråd

Gislev LokalrådGislev Lokalråd modtog 150.000 kroner til et scenegulv til en friluftsscene i forbindelse med et projekt i Gislev Børneskov. 
Læs om modtageren

Up North Film

Up North Film modtager 164.000 kroner til udarbejdelse af en videoguide til de bedste lystfiskerpladser rundt om på Fyn. 
Læs om modtageren

Nordfynsværkstedet

NordfynsværkstedetNordfynsværkstedet i Otterup modtog 24.500 kroner til indkøb af en måler, der måler kroppens "tilstand" til brug i forbindelse med motivering og monitorering af arbejdet med udviklingshæmmede og deres motions- og kostvaner. 
Læs om modtageren

Syd Fyenske Veteranjernbane

Syd Fyenske VeteranjernbaneSyd Fyenske Veteranjernbane modtager 60.674 kroner til renovering af et damplokomotiv, så det kan komme til at køre igen. 
Læs om modtageren

Storebæltfestivalen 2017

StorebæltfestivalenStorebæltfestivalen 2017 modtog 40.000 kroner til installering af faste el-tavler på festivalpladsen i Nyborg inden årets Storebæltfestival løber af stablen den 24. august. 
Læs om modtageren

Skatehallen i Polymeren

Skatehallen i PolymerenSkatehallen i Polymeren modtog 25.000 kroner til ny LED-belysning i skatehallen i Årslev.