<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Ladestandere FAB Tjørnehaven 2500X700

Ny ladeløsning hos FAB

Energi Fyn og FAB har indgået et samarbejde, der giver alle FAB’s beboere mulighed for at få opsat ladestandere i deres afdeling, hvis et flertal af beboerne stemmer for opsættelse af ladestandere.

Andelen af elbiler er i kraftig vækst. Det øger behovet for, at flere kan oplade deres bil tæt på deres hjem – også når man bor til leje.

For at imødekomme beboernes nuværende og fremtidige behov for opladning af deres elbiler samt leve op til FAB’s mål om at gå ’den grønne vej’, er FAB i samarbejde med Energi Fyn nu klar med en løsning, der gør det let for alle beboere at få opsat en ladeboks nær deres bolig.

I FAB har vi boliger til alle – nu også når man har en elbil. For FAB handler det om at etablere en hensigtsmæssig og fremtidssikret ladeinfrastruktur, der sikrer, at beboerne kan få mest muligt for deres penge. Derudover har vi et ansvar for at tage den grønne omstilling alvorligt – både når vi bygger og drifter, men også når det gælder klimavenlig kørsel. Derfor er vi i FAB glade for, at vi i samarbejde med Energi Fyn nu har mulighed for at opsætte ladestandere i de af vores afdelinger, som ønsker det.

Sune Peter Juul Hansen, Administrativ projektleder i FAB

De første ladestandere er klar

De første ladestandere er inden længe klar til at blive taget i brug i Tjørnehaven og i Korsløkkeparken i Odense.

Her har beboerne stemt ja til at få opsat ladestandere fra Energi Fyn. Det betyder, at beboere og gæster inden længe nemt kan oplade deres bil.

I den nærmeste fremtid følger flere afdelinger trop, og allerede nu har 7 afdelinger hos FAB valgt at få opsat ladestandere fra Energi Fyn.

Hos Energi Fyn tror vi på, at vores fælles fremtid er drevet af grøn energi, og vi har fokus på at skabe en bæredygtig hverdag for alle. Vores mål er at gøre det nemt for alle at oplade deres bil. Vi har derfor sammen med FAB skabt en komplet ladeløsning, som FAB's lejere nu får adgang til.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Ladeløsning til både private, virksomheder og boligforeninger

Energi Fyn har gennem det seneste år tilbudt private, virksomheder og boligforeninger en ladeløsning, hvor ladeboks og app sikrer kunderne en effektiv og grøn opladning.

Med ladeløsningen følger en app, så man nemt, billigt og grønt kan oplade sin bil. Appen giver adgang til mere end 200.000 ladestandere i hele Europa. Som forbrugerejet energiselskab har vi et særligt samfundsansvar. Vi har derfor stort fokus på at støtte den grønne omstilling og bidrage til at reducere Danmarks udledning af drivhusgasser. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde grønne løsninger som ladestandere.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn
Ladestandere Ladestik Evbox Hånd Armbånd 2021

Ladeløsning til boligforeninger

Fremtidens energi er grøn, og andelen af elbiler vokser. Det samme gør behovet for at kunne oplade tæt på hjemmet for de elbilejere, der er lejere i boligforeninger.

Hos Energi Fyn gør vi det nemt for boligforeninger at tage et stort og vigtigt skridt ind i den grønne omstilling og få installeret ladestandere på foreningens parkeringsarealer.

Læs mere om ladeløsninger til boligforeninger

Ladeløsning til boligforeninger

Fremtidens energi er grøn, og andelen af elbiler vokser. Det samme gør behovet for at kunne oplade tæt på hjemmet for de elbilejere, der er lejere i boligforeninger.

Hos Energi Fyn gør vi det nemt for boligforeninger at tage et stort og vigtigt skridt ind i den grønne omstilling og få installeret ladestandere på foreningens parkeringsarealer.

Læs mere om ladeløsninger til boligforeninger

Seneste nyt

Vind 1600X900 96Dpi
Klumme

Få tilskud til energiforbedringer i din bolig

Inden længe kan du søge om tilskud til forskellige energiforbedringer i din bolig. Bliv klogere her.
Læs klummen
Elprisen 21Aug23 1600X1600
Nyhed

Skyet og vindstille vejr betyder høje elpriser

Den gennemsnitlige elpris er i dag den højeste i næsten et halvt år. Da meget af vores strøm bliver produceret af vindmøller og solceller, stiger elprisen, når vi som i dag har en skyet og vindstille dag.
Læs nyheden
Udelys Cykelsti
Nyhed

Energi Fyn skal stå for drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune

Energi Fyn Udelys har vundet driftskontrakten vedrørende drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune.
Læs nyheden
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Klumme

Sol, sommer og lave elpriser

Juni måned har været fyldt med masser af solskin, varme og lave elpriser. Vi har fået fuldudbytte af de mange solceller, som er blevet sat op de seneste år.
Læs klummen
Kundecenter Finger Stikkontakt 2020
Klumme

Sol og vind giver lave elpriser

Det sidste stykke tid er vi blevet forkælet med masser af solskin og vind. Det gode vejr kombineret med mange fridage har givet os meget lave elpriser.
Læs klummen
App Elpris Maj 2023 850 X 600
Klumme

Hvornår er strømmen billigst?

Mange tænker måske, at strømmen er billigst om natten, hvor der er færrest, der bruger strøm, men sådan er det ikke altid i øjeblikket. Kigger man på elprisen gennem den seneste tid, vil man se, at prisen oftest er lavest om eftermiddagen mellem klokken 12 og 16.
Læs klummen
201606101G8A7833 1600Px
Presse

Melder sig på banen: Nu tilbyder Energi Fyn også varmepumper på abonnement

Er en varmepumpe stadig en god investering? Ja, er det korte svar fra Energi Fyn, der nu tilføjer endnu en mulighed for, at danskerne kan holde sig varme i vintermånederne. Nu kan energiselskabets kunder også få en varmepumpe på abonnement.
Læs presse­meddelelsen