Nyheder Dreng Gamer 2020

Energi Fyn og Fastspeed indgår aftale

Energi Fyn og den hurtigt voksende internetudbyder Fastspeed har indgået en aftale, der betyder, at de 80.000 husstande, som i dag tilbydes fibernet fra Energi Fyn, kan vælge bredbånd fra Fastspeed, når Energi Fyn i 2021 åbner fibernettet.

Energi Fyn har igennem de seneste 15 år udrullet fibernet til 80.000 husstande på Fyn. I starten af 2021 åbner Energi Fyn fibernettet, hvilket giver de fynske husstande mulighed for at vælge mellem forskellige indholdsudbydere. Med den netop indgåede aftale ligger det nu fast, at Fastspeed bliver én af de indholdsudbydere, som kunderne på Energi Fyns fibernet får mulighed for at vælge.

Vi ønsker at give vores andelshavere de bedste digitale muligheder til den bedst mulige pris og kvalitet. Når vi åbner vores fibernet for forskellige indholdsudbydere, kan man frit vælge det indhold, der passer til ens ønsker og behov.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

Åbning af net giver frit valg

Siden september 2010 har der kun været én indholdsudbyder på Energi Fyns fibernet, Waoo. Med den kommende åbning af nettet vil de fynske andelshavere fremover også have andre valgmuligheder.

- Vi er meget glade for at kunne give Fastspeed adgang til vores fibernet. Fastspeed er en ny og ambitiøs udbyder, og aftalen bidrager til, at vores andelshavere på Fyn vil få et bredere sortiment at vælge imellem, når de skal vælge udbyder af bredbånd, fortæller Carsten Nedergaard Hansen og fortsætter:

- I løbet af de næste måneder planlægger vi at indgå aftaler med flere indholdsudbydere, så vores andelshavere i løbet af 2021 vil få yderligere valgfrihed, fortæller Carsten Nedergaard Hansen.

Nyt selskab med fart på

Det er en yderst ambitiøs partner, som Energi Fyn nu har indgået aftale med. Fastspeed er siden lanceringen i maj 2019 vokset med rekordfart og har på kun 16 måneder allerede fået 40.000 kunder. Lige fra start har ambitionen været at komme bredt ud i hele Danmark.

Vores holdning er, at det ikke skal være så indviklet at vælge hurtigt bredbånd. Fastspeed har gjort det helt enkelt for kunderne. Vi har fjernet alle begrænsninger og har kun ét enkelt produkt – en lynhurtig bredbåndsforbindelse til en superskarp pris. Efterspørgslen har været stor, og vi ser nu frem til, at vi også kan tilbyde fynboerne bredbånd til en skarp pris.

Jens Raith, administrerende direktør hos Fastspeed

Hos Energi Fyn arbejder man på højtryk med at gøre fibernettet teknisk klart til en åbning. Før kunderne på Energi Fyns fibernet kan få adgang til Fastspeeds produkt udestår en teknisk implementering, som begge selskaber arbejder på og krydser fingre for kommer til at ske så hurtigt som muligt i det kommende år.

Seneste nyt

Nyheder Energi Fyn Cup Fodbold 2020
Nyhed

Energi Fyn og OB besøger fire klubber

Som så meget andet i denne tid er den traditionsrige Energi Fyn Cup på Odense Stadion aflyst, men de mange spillere, der plejer at deltage i Eneergi Fyn Cup, skal ikke snydes helt. Derfor besøger Energi Fyn og superligaspillere fra OB i næste uge fire klubber fra Øens Hold.
Læs nyheden
Inspiration til efterårshyggen
Nyhed

Inspiration til efteråret

Vi har samlet en masse efterårsinspiration til dig. Der er både nyttige tips, der gør en forskel for klimaet og din pengepung, og så er der de mere hyggelige tips, som kan give dig inspiration til aktiviteter på selv de mest regnfulde efterårsdage.
Læs nyheden
Nyheder Vindmøller Lindø 2020
Nyhed

Støtte til udviklingen i Munkebo

Frem til den 31. oktober 2020 kan man søge Lindø Vindmøllepulje om midler. Puljen støtter udviklingen i Munkebo i området indenfor en radius på 4,5 km fra Energi Fyns tre vindmøller på LINDØ port of ODENSE.
Læs nyheden
Nyheder Dreng Gamer 2020
Presse

Energi Fyn og Fastspeed indgår aftale

Energi Fyn og den hurtigt voksende internetudbyder Fastspeed har indgået en aftale, der betyder, at de 80.000 husstande, som i dag tilbydes fibernet fra Energi Fyn, kan vælge bredbånd fra Fastspeed, når Energi Fyn i 2021 åbner fibernettet.
Læs presse­meddelsen
Kundecenter Termostat Og Hånd 2020
Klumme

Er din radiator indstillet korrekt?

Mange af os drejer på termostaten med en forventning om, at radiatoren så klare resten af arbejdet, men så enkelt er det ikke helt.
Læs klummen
Nyheder Dreng I Vindue Med Computer 2020
Presse

Kviknet får adgang til Energi Fyns åbne fibernet

Energi Fyn og Kviknet har indgået en aftale, der betyder, at de 80.000 husstande, som i dag tilbydes fibernet fra Energi Fyn, kan vælge bredbånd fra Kviknet, når Energi Fyn i starten af 2021 åbner fibernettet.
Læs presse­meddelsen
Nyheder Renovering 2020
Nyhed

Nyt tilskud til boligejere

Fra den 15. oktober 2020 kan boligejere søge om tilskud fra den nyetablerede Bygningspulje til en række energiforbedringer.
Læs nyheden