Om Energi Fyn Bestyrelsen 2021

Energi Fyns bestyrelse har konstitueret sig

Energi Fyns bestyrelse holdt den 22. juni konstituerende møde. Energi Fyns formandskab består herefter af Søren Thorsager som bestyrelsesformand og Ulrikka Brændgaard Nissen som næstformand.

På det konstituerende bestyrelsesmøde fik Energi Fyn-koncernen sat navn på bestyrelsens formand og næstformand for de kommende 2 år.

Energi Fyns hidtidige formand Søren Thorsager blev genvalgt som bestyrelsesformand, og Ulrikka Brændgaard Nissen blev valgt som næstformand. Formandskabet omfatter såvel Energi Fyn a.m.b.a. som Energi Fyn Holding A/S.

Forud for det konstituerende bestyrelsesmøde blev der den 17. juni holdt ordinært repræsentantskabsmøde i Energi Fyn, hvor Christian Hein og Cæcilie Ning Hage blev genvalgt til bestyrelsen, mens Lene Chortsen Isak og Marie-Louise Uglebjerg Hansen blev valgt til bestyrelsen for første gang. Jørgen Kjær Jensen og Christel Kniep blev valgt som suppleanter.

Energi Fyn a.m.b.a.'s bestyrelse består således nu af formand Søren Thorsager, næstformand Ulrikka Brændgaard Nissen, Cæcilie Ning Hage, Christian Hein, Louise Andersen, Lene Chortsen Isak og Marie-Louise Uglebjerg Hansen.

Energi Fyn Holding A/S' bestyrelse består herudover af 4 medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer - Henning Ley-Frantsen, Jan Eriksen, Kenneth Christiansen og Kenneth Lohmann Hansen.

Jeg er naturligvis glad for, at en enig bestyrelse igen pegede på mig som bestyrelsesformand. Men jeg er ikke mindst glad for, at vi nu har fået valgt Energi Fyns bestyrelse, og i den forbindelse glæder det mig meget, at vi kan sige velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer. Jeg ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen og til at fortsætte den fastlagte kurs og dermed fortsat sikre Energi Fyns udvikling, så vi også fremover kan være en attraktiv og økonomisk robust energikoncern til glæde og gavn for Fyn, vores andelshavere, kunder og medarbejdere

Søren Thorsager, bestyrelsesformand for Energi Fyn

Seneste nyt

Ladestandere Ladestander Evbox Bil Rude 2021
Klumme

Vælg den rigtige ladeløsning til din elbil

Når man har fundet den helt rigtige elbil eller plug-in hybridbil, er tiden kommet til at vælge, hvilken ladeløsning der passer til ens behov. Læs med her og bliv klogere.
Læs klummen
Kundecenter Stikkontakt Og Oplader 2020
Nyhed

Høje priser på el og naturgas

Prisen på el og gas svinger og bliver i høj grad påvirket af efterspørgslen ude i verden. Lige nu oplever vi og resten af verden højere priser på både el og naturgas end normalt.
Læs nyheden
Naturgas_Landskab 1600X900px
Klumme

Farvel til naturgas

Omkring 400.000 danske husstande bliver i dag opvarmet med naturgas, der er et fossilt brændstof og den tredjestørste energikilde på verdensplan. Selvom naturgas regnes for det reneste fossile brændstof, belaster det stadig miljøet.
Læs klummen
Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020
Presse

Energi Fyn har været ramt af et mindre DDoS-angreb

Energi Fyns fibernet var torsdag morgen den 10. juni ramt af et mindre DDoS-angreb, som har belastet fibernettet. Ingen kundedata er blevet kompromitteret, og alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger har virket.
Læs presse­meddelelsen
Om Energi Fyn Bestyrelsen 2021
Presse

Energi Fyns bestyrelse har konstitueret sig

Energi Fyns bestyrelse holdt den 22. juni konstituerende møde. Energi Fyns formandskab består herefter af Søren Thorsager som bestyrelsesformand og Ulrikka Brændgaard Nissen som næstformand.
Læs presse­meddelelsen
Nyheder Sommerhuse 2021
Klumme

Spar på energien i sommerhuset

Siden corona brød ud sidste forår er vi danskere strømmet ud i vores sommer- og fritidshuse som aldrig før, og det kan ses på vores elforbrug.
Læs klummen
Ladestandere Ladestander Evbox Kvinde Hænder Mobil 2021
Presse

Energi Fyn går på markedet med en smart og intelligent ladeløsning

Antallet af el- og hybridbiler på de danske veje er i kraftig vækst. Derfor etablerer Energi Fyn et nyt forretningsområde, der skal sikre privatkunder, virksomheder og boligforeninger en smart og intelligent ladeløsning.
Læs presse­meddelelsen