Om Energi Fyn Bestyrelsen 2021

Energi Fyns bestyrelse har konstitueret sig

Energi Fyns bestyrelse holdt den 22. juni konstituerende møde. Energi Fyns formandskab består herefter af Søren Thorsager som bestyrelsesformand og Ulrikka Brændgaard Nissen som næstformand.

På det konstituerende bestyrelsesmøde fik Energi Fyn-koncernen sat navn på bestyrelsens formand og næstformand for de kommende 2 år.

Energi Fyns hidtidige formand Søren Thorsager blev genvalgt som bestyrelsesformand, og Ulrikka Brændgaard Nissen blev valgt som næstformand. Formandskabet omfatter såvel Energi Fyn a.m.b.a. som Energi Fyn Holding A/S.

Forud for det konstituerende bestyrelsesmøde blev der den 17. juni holdt ordinært repræsentantskabsmøde i Energi Fyn, hvor Christian Hein og Cæcilie Ning Hage blev genvalgt til bestyrelsen, mens Lene Chortsen Isak og Marie-Louise Uglebjerg Hansen blev valgt til bestyrelsen for første gang. Jørgen Kjær Jensen og Christel Kniep blev valgt som suppleanter.

Energi Fyn a.m.b.a.'s bestyrelse består således nu af formand Søren Thorsager, næstformand Ulrikka Brændgaard Nissen, Cæcilie Ning Hage, Christian Hein, Louise Andersen, Lene Chortsen Isak og Marie-Louise Uglebjerg Hansen.

Energi Fyn Holding A/S' bestyrelse består herudover af 4 medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer - Henning Ley-Frantsen, Jan Eriksen, Kenneth Christiansen og Kenneth Lohmann Hansen.

Jeg er naturligvis glad for, at en enig bestyrelse igen pegede på mig som bestyrelsesformand. Men jeg er ikke mindst glad for, at vi nu har fået valgt Energi Fyns bestyrelse, og i den forbindelse glæder det mig meget, at vi kan sige velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer. Jeg ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen og til at fortsætte den fastlagte kurs og dermed fortsat sikre Energi Fyns udvikling, så vi også fremover kan være en attraktiv og økonomisk robust energikoncern til glæde og gavn for Fyn, vores andelshavere, kunder og medarbejdere

Søren Thorsager, bestyrelsesformand for Energi Fyn

Seneste nyt

Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020
Presse

Energi Fyn har været ramt af et mindre DDoS-angreb

Energi Fyns fibernet var torsdag morgen den 10. juni ramt af et mindre DDoS-angreb, som har belastet fibernettet. Ingen kundedata er blevet kompromitteret, og alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger har virket.
Læs presse­meddelelsen
Om Energi Fyn Bestyrelsen 2021
Presse

Energi Fyns bestyrelse har konstitueret sig

Energi Fyns bestyrelse holdt den 22. juni konstituerende møde. Energi Fyns formandskab består herefter af Søren Thorsager som bestyrelsesformand og Ulrikka Brændgaard Nissen som næstformand.
Læs presse­meddelelsen
Nyheder Sommerhuse 2021
Klumme

Spar på energien i sommerhuset

Siden corona brød ud sidste forår er vi danskere strømmet ud i vores sommer- og fritidshuse som aldrig før, og det kan ses på vores elforbrug.
Læs klummen
Nyheder Fiberkabler 2020
Presse

Fibernet til Nr. Lyndelse og Nr. Søby

1.550 husstande i Nr. Lyndelse og Nr. Søby kan se frem til at få fibernet fra Energi Fyn. Udrulningen af fibernet i området starter efter sommerferien.
Læs presse­meddelelsen
Fiber WAOO Danamrks Bedst Internet 2021
Nyhed

Waoo har de mest tilfredse internetkunder

For 10. år i træk vinder Waoo ’Danmarks bedste Internetselskab’ i Loyalty Group’s BrancheIndex Internet 2021.
Læs nyheden
Kundecenter Mand Med Kaffekop Og Computer 2020
Nyhed

Nye muligheder på Mit Energi Fyn

Vi har opdateret vores selvbetjeningsløsning Mit Energi Fyn, så du får lettere adgang, et endnu bedre overblik og langt flere muligheder.
Læs nyheden
Fibertilslutning
Presse

Positivt og solidt årsresultat

Vores repræsentantskab godkendte den 17. juni vores årsrapport for 2020. På trods af et år præget af corona er Energi Fyn kommet godt igennem året, og slutter 2020 af med et positivt og solidt resultat.
Læs presse­meddelelsen