<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Energifyn Valg HERO Find Kandidat 2500X700px

Kamp om pladserne i Energi Fyns repræsentantskab

186 andelshavere skal kæmpe om 93 pladser i Energi Fyns repræsentantskab. Den store interesse betyder, at der bliver valg i alle fem valgområder.

Der bliver rift om pladserne i Energi Fyns repræsentantskab. Det står klart, efter at fristen for at stille op som kandidat udløb søndag den 18. september. 186 kandidater har valgt at stille op og skal nu kæmpe om de 93 pladser i Energi Fyns repræsentantskab og dermed om muligheden for at påvirke udviklingen i energikoncernen.

Det er glædeligt, at så mange fynboer viser interesse for Energi Fyn og ønsker at stille op til repræsentantskabet. Det er afgørende for Energi Fyn, at andelshaverne engagerer sig og ønsker at være med til at sikre, at vi også i fremtiden skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn. 

Søren Thorsager, bestyrelsesformand hos Energi Fyn

En oversigt over de opstillede kandidater er tilgængelig på valgsiden nu, og fra uge 40 vil alle opstillede kandidater kunne ses med billede og kandidatpræsentation.

Se kandidaterne

Energi Fyns øverste myndighed

Repræsentantskabet er Energi Fyns øverste myndighed, der på vegne af alle andelshavere er med til at sætte retningen for Energi Fyns udvikling og fremtid. Energi Fyns forsyningsområde er delt i fem valgområder. I hvert område skal der vælges mellem 18 og 20 repræsentanter.

Især i valgområde 4, der dækker Odense M, Odense SV, Odense S og Odense SØ bliver der kamp om pladserne. Her skal 50 kandidater kæmpe om 18 pladser.

Det er positivt, at der bliver valg i alle valgområder, og at antallet af kandidater er så stort.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Fynboerne skal til stemmeurnerne

Afstemningsperioden løber fra den 17. oktober til den 11. november. Her har 215.000 andelshavere mulighed for at stemme på en kandidat i deres valgområde. Hos Energi Fyn håber man, at mange andelshavere vil bruge deres stemme og sætte kryds ved netop den kandidat, som de mener kan bidrage til Energi Fyns udvikling.  

- Jeg vil gerne opfordre fynboerne til at stemme til repræsentantskabsvalget. Andelstanken handler om at eje, drive og udvikle noget i fællesskab, og den grundlæggende tanke er, at et stærkt fællesskab giver de bedste muligheder for udvikling og fremdrift. Hvis vi skal holde fast i andelstanken, kræver det, at vi fortsat har motiverede og engagerede andelshavere, der involverer sig og deltager, slutter Søren Thorsager.

Om valget

  • Energi Fyn er et andelsselskab ejet af mere end 215.000 private husstande og virksomheder på Fyn.
  • Man er andelshaver hos Energi Fyn, hvis man bor i Energi Fyns forsyningsområde og har en elinstallation.
    Valget til Energi Fyns repræsentantskab finder sted fra den 17. oktober til den 11. november.
  • De opstillede kandidater kan ses på energifyn.dk/valg
  • Alle andelshavere modtager information om valget samt en unik valgkode med posten i uge 42.
  • Energi Fyns nye repræsentantskab tiltræder den 1. januar 2023 og vælger Energi Fyns bestyrelse på et repræsentantskabsmøde i april 2023.
  • Man kan læse mere om repræsentantskabsvalget på energifyn.dk/valg  

Læs mere om valget

Seneste nyt

Nyheder Vindmøller Lindø 2020
Presse

Energi Fyns vindmøllepulje uddeler rekordstort beløb til projekter i Munkebo

Energi Fyns vindmøllepulje uddeler i år hele 201.000 kroner til udvikling af lokalområdet i og omkring Munkebo.
Læs presse­meddelelsen
201606101G8A7833 1600Px
Presse

Melder sig på banen: Nu tilbyder Energi Fyn også varmepumper på abonnement

Er en varmepumpe stadig en god investering? Ja, er det korte svar fra Energi Fyn, der nu tilføjer endnu en mulighed for, at danskerne kan holde sig varme i vintermånederne. Nu kan energiselskabets kunder også få en varmepumpe på abonnement.
Læs presse­meddelelsen
Vind 1600X900 96Dpi
Klumme

Få tilskud til energiforbedringer i din bolig

Inden længe kan du søge om tilskud til forskellige energiforbedringer i din bolig. Bliv klogere her.
Læs klummen
Elprisen 21Aug23 1600X1600
Nyhed

Skyet og vindstille vejr betyder høje elpriser

Den gennemsnitlige elpris er i dag den højeste i næsten et halvt år. Da meget af vores strøm bliver produceret af vindmøller og solceller, stiger elprisen, når vi som i dag har en skyet og vindstille dag.
Læs nyheden
Udelys Cykelsti
Nyhed

Energi Fyn skal stå for drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune

Energi Fyn Udelys har vundet driftskontrakten vedrørende drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune.
Læs nyheden
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Klumme

Sol, sommer og lave elpriser

Juni måned har været fyldt med masser af solskin, varme og lave elpriser. Vi har fået fuldudbytte af de mange solceller, som er blevet sat op de seneste år.
Læs klummen
Fiber Flex 365 850X600
Presse

Godt nyt for SMV'ere - nyt produkt opruster it-sikkerheden

Fra i dag bliver det lettere for de fynske små og mellemstore virksomheder at opgradere deres it-sikkerhed til gavn for både kunderne og forretningen. Energi Fyn og partneren Chili Security lancerer nemlig Fiber Flex 365 - en helt ny internetløsning med indbygget sikkerhed og døgnsupport alle årets dage.
Læs presse­meddelelsen