<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Norlys På Fibernettet

Nu kan du vælge Norlys på Energi Fyns fibernet

Hos Energi Fyn byder de i dag Norlys velkommen til det fynske fibernet – det er godt for fynboerne, mener direktøren for Energi Fyn Bredbånd.

Der er fokus på valgfrihed og muligheder for de fynske andelshavere, når Energi Fyn i dag kobler Norlys på det fynske fibernet og dermed sikrer, at nye produkter bliver tilgængelige for fynboerne.

Vores andelshaveres muligheder bliver endnu større med Norlys på vores fibernet. Norlys er en stor spiller på markedet, som kan skabe en sund konkurrence, og det er kun godt for fynboerne, at flere udbydere nu skal kæmpe om kunderne.

Carsten Nedergaard Hansen, direktør for Energi Fyn Bredbånd

Også hos Norlys er der glæde at spore.

Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde mange husstande på Fyn hurtigt og stabilt internet og tv fra Norlys. Vi har mange års erfaring med at levere både internet og tv til danskerne, og har altid fokus på at give vores kunder den bedste oplevelse. Med vores indtræden på Energis Fyns fibernet dækker vi nu mere eller mindre hele Danmark på både internet og tv.

Gert Rieder, direktør for Teknik & Infrastruktur i Norlys' digitale forretning

Valgfriheden er vigtig

Energi Fyn har udrullet fibernet til 126.000 andelshaverne siden 2004, og i 2021 åbnede de nettet for forskellige indholdsudbydere, så fynboerne kunne vælge selv.

Det er alt sammen en del af Energi Fyns ambitioner om at give tilbage til Fyn ved at gøre det nemt for andelshaverne at leve det moderne liv.

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores andelshavere forskellige løsninger, så de kan vælge lige det, der passer til deres ønsker og behov. Derfor bliver Norlys' produkter et godt supplement til de andre otte indholdsudbydere, der allerede er på vores åbne net og leverer til privatforbrugere.

Carsten Nedergaard Hansen, direktør for Energi Fyn Bredbånd

Aktivér fiberboksen

Vil man drage fordel af Norlys' løsninger, kan man bestille direkte hos Norlys eller via Energi Fyns hjemmeside. Derudover har bredbåndsdirektøren en vigtig påmindelse til de mange andelshavere, som allerede har fået gjort fibernet tilgængeligt.

Selvom man har fået fibernet i sit område og har en boks installeret, er boksen ikke automatisk aktiv. Det bliver den ved at bestille tv og internet hos én af de mange udbydere, vi har på vores fibernet

Carsten Nedergaard Hansen, direktør for Energi Fyn Bredbånd

Disse får altså nu selskab af Norlys. Se alle udbyderne her.

Seneste nyt

Klimavenlig strøm - Hvilket produkt skal jeg vælge?
Klumme

Sommertariffen giver dig en lavere elregning

Vi har taget hul på foråret og lige om lidt skriver vi 1. april. Det betyder, at vi kan se frem til en lavere elregning. 1. april går de fleste af landets netselskaber nemlig over til at opkræve sommertariffer, og det betyder faktisk, at nettariffen mange steder halveres i de perioder, hvor de fleste af os bruger mest strøm.
Læs klummen
Fiber Sæt Siddende Personer Ben Og PC Mobil Og Ipad Synlig 2020
Nyhed

Vælg MaxSpeed på Energi Fyns fibernet

Nu kan 100.000 fynske andelshavere med fibernet fra Energi Fyn vælge lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed.
Læs nyheden
Nyheder Transformerstation 2021
Presse

Markante udbygninger af elnettet på Fyn

Elforsyningsnettet på Fyn bliver udbygget markant i løbet af de kommende år. Alene i løbet af de næste 3 år forventer Energi Fyns datterselskab Vores Elnet at opføre minimum 8 nye 60/10 kV transformerstationer.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Datter Giver High Five 2020
Presse

Kom til fiberfest i Odense

Den 19. marts fra kl. 14-20 inviterer vi til fynsk fiberfest i Næsbyhallerne i Odense. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Krøllet Barn I Sofa 2020
Presse

Aftale mellem Energi Fyn og Heimstaden Danmark sikrer fibernet til 620 boliger på Fyn

Energi Fyn Bredbånd og boligudlejeren Heimstaden Danmark har indgået en aftale om fibernet til 620 boliger på Fyn. Beboerne kan se frem til at få fibernet og et væld af valgmuligheder i løbet af det kommende år.
Læs presse­meddelelsen
Ladestandere Ladestik Evbox Hånd Armbånd 2021
Klumme

Kan du nå hjem for at lade?

Overvejer du, som mange andre danskere, at skifte benzin- eller dieselbilen i carporten ud med en elbil, men lider du af rækkeviddeangst? Vores teamleder for ladestandere Maria Liv Varnild har skrevet en klumme om rækkeviddeangst. Måske behøver du slet ikke være nevøs.
Læs klummen
Fynsksupport Hojby 850X600
Presse

Energi Fyn sender rekordstore checks til foreninger på Fyn

Netop nu sender Energi Fyn checks ud til over 600 lokale foreninger på Fyn. I år skal et rekordstort beløb afsted. Hele 1,7 millioner kroner, hvilket er en stigning på 30% i forhold til sidste år.
Læs presse­meddelelsen