Nyheder Energi Fyn Cup Fodbold 2020

Energi Fyn og OB besøger fire klubber

På grund af de seneste corona restriktioner er besøgene i de fire klubber desværre udsat på ubestemt tid.

-----

Som så meget andet i denne tid er den traditionsrige Energi Fyn Cup på Odense Stadion aflyst, men de mange spillere, der plejer at deltage i Eneergi Fyn Cup, skal ikke snydes helt. 

Vi er selvfølgelig utrolig ked af, at vi ikke kan holde Energi Fyn Cup i år på grund af corona. Vi ved, at det er noget, som mange børn glæder sig utrolig meget til. Vi har derfor i samarbejde med OB og Øens Hold valgt at lave nogle mindre og mere coronavenlige events, så vi i det mindste glæder nogle af de mange spillere, som ellers skulle have deltaget i Energi Fyn Cup.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Energi Fyn, Øens Hold og OB har afholdt en konkurrence blandt alle de klubber, som er med i Øens Hold samarbejdet, og spillerne i Middelfart Boldklub, Skeby GF, TPI og Årslev Boldklub kan derfor nu se frem til at få besøg i forbindelse med deres træning i uge 44.

- Spillerne fra OB kommer og træner sammen med U 10 spillerne - naturligvis under de gældende corona-restriktioner. OB's maskot Victor kigger også forbi træningen. Det bliver helt sikkert en stor oplevelse for børnene, siger Finn Andersen.

Festen er udskudt

Det plejer at være et brag af en fest, når der holdes Energi Fyn Cup. Under normale omstændigheder mødes 320 U10 spillere fra 32 klubber under Øens Hold på grønsværen på Odense Stadion for at udfolde deres fodboldtalenter, men den 25. udgave af Energi Fyn Cup er desværre udskudt på ubestemt tid.

Vores mål med Energi Fyn Cup er at give børn fra fynske fodboldklubber en spændende dag med socialt samvær og masser af gode fodboldoplevelser, og vi håber meget på, at situationen er blevet anderledes til foråret.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Om Energi Fyn Cup

Energi Fyn er sponsor i OB og hovedsponsor for Øens Hold, der er et fodboldsamarbejde blandt 100 fodboldklubber på Fyn.

Hvert år afholder Energi Fyn sammen med OB Energi Fyn Cup på Odense Stadion. Her spiller U10-spillere i Øens Hold-klubberne mod hinanden.


Følgende klubber får besøg af superligaspillerne fra OB:

  • Middelfart Boldklub mandag den 26. oktober kl. 17.00-18.30
  • Skeby GF tirsdag den 27. oktober kl. 17.00-18.30
  • TPI onsdag den 28. oktober kl. 17.00-18.30
  • Årslev Boldklub onsdag den 28. oktober kl. 17.00-18.30

Seneste nyt

Nyheder Fiberkabel Tromle 2020
Presse

Nuuday rykker ind på Energi Fyns fibernet

Når Energi Fyn næste år åbner fibernettet, kan 80.000 familier og virksomheder på Fyn vælge produkter fra Nuuday-selskaberne Hiper, Yousee og TDC Erhverv.
Læs presse­meddelsen
Kundecenter Dame Med Tablet 2020
Klumme

Følger du dit elforbrug?

I en ny analyse af danskernes elforbrug og strømvaner angav 30 procent af de adspurgte, at de ikke ved, hvor meget el de bruger. Ved du, hvor meget el du bruger?
Læs klummen
Om Energi Fyn Domicil Facade Bygning Vinduer 2020
Presse

Muligt køb af Fjernvarme Fyn

Tilbage i 2019 henvendte Odense Kommune sig til Energi Fyn omkring et muligt køb af Fjernvarme Fyn. Odense Kommune har i dag meddelt os, at de på baggrund af udtalelser fra Energistyrelsen ikke længere ønsker at sælge Fjernvarme Fyn. Energi Fyn tager beslutningen til efterretning og har ikke yderligere kommentarer.
Læs presse­meddelsen
Fibernet Mand I Sofa Der Ser Fodbold 2020
Nyhed

Danmarks største sports TV-pakke

Waoo føjer en ny dansk sportskanal til sit TV-udbud og er fra nytår klar med landets største og mest alsidige TV-pakke til sportsinteresserede.
Læs nyheden
Nyheder Aftale Aabent Net Telenor Energi Fyn 2020
Presse

Energi Fyn indgår fiberaftale med Telenor

En ny fiberaftale imellem Energi Fyn og Telenor giver Telenor mulighed for at levere lynhurtigt internet til 80.000 adresser på Fyn.
Læs presse­meddelsen
Om Energi Fyn Fonde 2020 (1)
Presse

Energi Fyns fonde søger gode ideer

Har du en idé, der kan gavne og gøre en forskel på Fyn? Så er det nu, at du kan søge om midler til at få idéen gjort til virkelighed gennem Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond.
Læs presse­meddelsen
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Presse

Energi Fyn har de mest tilfredse el-kunder i Danmark

EPSI Rating Danmark har netop gennemført deres årlige analyse af kundernes tilfredshed med deres el-leverandør. Igen i år ligger tilfredsheden blandt Energi Fyns kunder helt i top.
Læs presse­meddelsen