Nyheder Energi Fyn Cup Fodbold 2020

Energi Fyn og OB besøger fire klubber

På grund af de seneste corona restriktioner er besøgene i de fire klubber desværre udsat på ubestemt tid.

-----

Som så meget andet i denne tid er den traditionsrige Energi Fyn Cup på Odense Stadion aflyst, men de mange spillere, der plejer at deltage i Energi Fyn Cup, skal ikke snydes helt. 

Vi er selvfølgelig utrolig ked af, at vi ikke kan holde Energi Fyn Cup i år på grund af corona. Vi ved, at det er noget, som mange børn glæder sig utrolig meget til. Vi har derfor i samarbejde med OB og Øens Hold valgt at lave nogle mindre og mere coronavenlige events, så vi i det mindste glæder nogle af de mange spillere, som ellers skulle have deltaget i Energi Fyn Cup.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Energi Fyn, Øens Hold og OB har afholdt en konkurrence blandt alle de klubber, som er med i Øens Hold samarbejdet, og spillerne i Middelfart Boldklub, Skeby GF, TPI og Årslev Boldklub kan derfor nu se frem til at få besøg i forbindelse med deres træning i uge 44.

- Spillerne fra OB kommer og træner sammen med U 10 spillerne - naturligvis under de gældende corona-restriktioner. OB's maskot Victor kigger også forbi træningen. Det bliver helt sikkert en stor oplevelse for børnene, siger Finn Andersen.

Festen er udskudt

Det plejer at være et brag af en fest, når der holdes Energi Fyn Cup. Under normale omstændigheder mødes 320 U10 spillere fra 32 klubber under Øens Hold på grønsværen på Odense Stadion for at udfolde deres fodboldtalenter, men den 25. udgave af Energi Fyn Cup er desværre udskudt på ubestemt tid.

Vores mål med Energi Fyn Cup er at give børn fra fynske fodboldklubber en spændende dag med socialt samvær og masser af gode fodboldoplevelser, og vi håber meget på, at situationen er blevet anderledes til foråret.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Om Energi Fyn Cup

Energi Fyn er sponsor i OB og hovedsponsor for Øens Hold, der er et fodboldsamarbejde blandt 100 fodboldklubber på Fyn.

Hvert år afholder Energi Fyn sammen med OB Energi Fyn Cup på Odense Stadion. Her spiller U10-spillere i Øens Hold-klubberne mod hinanden.


Følgende klubber får besøg af superligaspillerne fra OB:

  • Middelfart Boldklub mandag den 26. oktober kl. 17.00-18.30
  • Skeby GF tirsdag den 27. oktober kl. 17.00-18.30
  • TPI onsdag den 28. oktober kl. 17.00-18.30
  • Årslev Boldklub onsdag den 28. oktober kl. 17.00-18.30

Seneste nyt

Nyheder Fiberkabler 2020
Presse

Fibernet til Nr. Lyndelse og Nr. Søby

1.550 husstande i Nr. Lyndelse og Nr. Søby kan se frem til at få fibernet fra Energi Fyn. Udrulningen af fibernet i området starter efter sommerferien.
Læs presse­meddelelsen
Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020
Presse

Energi Fyn har været ramt af et mindre DDoS-angreb

Energi Fyns fibernet var torsdag morgen den 10. juni ramt af et mindre DDoS-angreb, som har belastet fibernettet. Ingen kundedata er blevet kompromitteret, og alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger har virket.
Læs presse­meddelelsen
Fiber WAOO Danamrks Bedst Internet 2021
Nyhed

Waoo har de mest tilfredse internetkunder

For 10. år i træk vinder Waoo ’Danmarks bedste Internetselskab’ i Loyalty Group’s BrancheIndex Internet 2021.
Læs nyheden
Varmepumper Pumpe Træ Træstamme Blade Miljø 2021
Klumme

Olie og naturgas er på vej ud - men hvad så?

Regeringen har et mål om, at olie- og naturgasfyr i private boliger skal sendes på pension inden 2030, og at danske boliger i stedet for skal opvarmes med mere miljøvenlige alternativer som fjernvarme eller eldrevne varmepumper. Bliv klogere på, hvad det betyder for dig, hvis du i dag har et olie-, naturgas- eller pillefyr.
Læs klummen
Udrulning af fibernet i odense
Nyhed

Fibernet til Odense

Vi har fuld fart på udrulningen af fibernet i Odense. I løbet af de kommende år vil vi udrulle fibernet til omkring 10.000 husstande i og omkring Odense, så i alt 23.000 odenseanske husstande og virksomheder kan få fibernet fra Energi Fyn
Læs nyheden
Kundecenter Far Og Piger I Koekken 2020
Nyhed

Strømforbruget under corona

Hvis du har oplevet, at dit strømforbrug er steget siden coronakrisen begyndte sidste forår, så er du ikke alene. Det seneste år er strømforbruget i vores boliger nemlig steget med 5 procent.
Læs nyheden
Kundecenter Mand Med Kaffekop Og Computer 2020
Nyhed

Nye muligheder på Mit Energi Fyn

Vi har opdateret vores selvbetjeningsløsning Mit Energi Fyn, så du får lettere adgang, et endnu bedre overblik og langt flere muligheder.
Læs nyheden