<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Energifyn Valg Helene 2500X700px

Nu skal fynboerne til stemmeurnerne

Fra den 17. oktober til den 11. november skal Energi Fyns 215.000 andelshavere stemme på den kandidat, som de mener skal være med i Energi Fyns repræsentantskab de kommende fire år.

I alt stiller 186 kandidater op til Energi Fyn-valget. De kæmper om 93 pladser i Energi Fyns repræsentantskab.

Den store interesse for Energi Fyns repræsentantskab betyder, at der er kampvalg i alle fem valgområder.

Vi er selvfølgelig glade for, at mange andelshavere har valgt at stille op til vores repræsentantskabsvalg, og vi håber, at rigtig mange andelshavere vil deltage i valget og benytte sig af muligheden for at påvirke udviklingen i Energi Fyn de næste fire år. Det er afgørende for os som at andelsselskab, at vores andelshaverne engagerer sig og ønsker at være med til at sikre, at vi også i fremtiden skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Stemmeseddel sendt ud til alle andelshavere

Energi Fyn er ejet af mere end 215.000 private husstande og virksomheder på Fyn. Man er andelshaver, når man bor i Energi Fyns forsyningsområde og har en elinstallation. Som andelshaver har man én stemme pr. elinstallation til repræsentantskabsvalget.

Alle andelshavere vil i uge 42 modtage et brev fra Energi Fyn med en unik kode, som de skal bruge for at afgive deres stemme. Man kan stemme elektronisk og pr. brev.

Jeg vil gerne opfordre fynboerne til at stemme til repræsentantskabsvalget. Andelstanken handler om at eje, drive og udvikle noget i fællesskab, og den grundlæggende tanke er, at et stærkt fællesskab giver de bedste muligheder for udvikling og fremdrift. Hvis vi skal holde fast i andelstanken, kræver det, at vi fortsat har motiverede og engagerede andelshavere, der involverer sig og deltager.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Sidste frist for at stemme er fredag den 11. november kl. 15.

Mød kandidaterne

Inden man sætter sit kryds, kan man orientere sig om valget og de 186 opstillede kandidater her. Her kan man finde kandidaternes præsentationer, hvor de fortæller om sig selv, og hvad de vil bidrage med i repræsentantskabet.

Repræsentantskabet er vores øverste myndighed, der på vegne af alle andelshavere er med til at sætte retningen for Energi Fyns udvikling og fremtid. Energi Fyns forsyningsområde er delt i fem valgområder. I hvert område skal der vælges mellem 18 og 20 repræsentanter. Der er kommet et stærkt og bredt felt af kandidater, der afspejler den alsidighed, som et repræsentantskab bør have.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Om valget

  • Energi Fyn er et andelsselskab ejet af 215.000 private husstande og virksomheder på Fyn.
  • Man er andelshaver hos Energi Fyn, hvis man bor i Energi Fyns forsyningsområde og har en elinstallation.
  • Valget til Energi Fyns repræsentantskab finder sted fra den 17. oktober til den 11. november.
  • De opstillede kandidater kan ses her.
  • Alle andelshavere modtager information om valget samt en unik valgkode med posten i uge 42.
  • Energi Fyns nye repræsentantskab tiltræder den 1. januar 2023 og vælges for en 4-årig periode.
  • Repræsentantskabet vælger Energi Fyns bestyrelse på et repræsentantskabsmøde i april 2023.

Læs mere om valget

Seneste nyt

Nyheder Julelys 2021
Klumme

Hvad koster det at tænde en lyskæde?

December og årets mørkeste tid nærmer sig med hastige skridt, og vi er nok mange, der gerne vil skabe lidt hygge med lyskæder og lidt ekstra udendørs lys. Men ved du, hvad det egentlig koster at tænde en lyskæde?
Læs klummen
DSC03888 Copy 1600Px
Presse

320 fynske børn får en fodboldoplevelse for livet

Drøm dig tilbage til dengang, du var barn. Tænk over, hvor stort det ville være at møde dine fodboldidoler og få lov at spille på grønsværen på Odense Stadion. Sådan en oplevelse venter 320 fynske børn til Energi Fyn Cup i weekenden.
Læs presse­meddelelsen
Ladestandere Ladestik Hånd Ur Mobil Telefon 2021
Presse

Partnerskab gør det let for elbilejere at vælge en intelligent ladeløsning

Det skal være let for nye elbilejere at vælge en intelligent ladeløsning. Derfor har vi indgået et partnerskab med Autosource Group. Partnerskabet skal gøre processen omkring valg af ladeløsning mindre kompleks.
Læs presse­meddelelsen
Vindmølle 850X600
Presse

Batterianlæg skal bidrage til stabilitet i et grønnere energisystem

Energi Fyn tager et vigtigt skridt i forhold til den grønne omstilling og opfører et nyt batterianlæg ved deres regulerkraftværk i Næstved. Batterianlægget skal bidrage til stabilitet i elnettet.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Roed Lampe 2020
Klumme

Brug strømmen, når den er billigst

Prisen på strøm svinger, og gennem de seneste måneder har vi oplevet store udsving. Der er har været dage, hvor strømmen nærmest har været gratis, og der har været dage, hvor elprisen har været oppe på et niveau, som vi ikke har oplevet meget længe.
Læs klummen
Fiber Flex 365 850X600
Presse

Godt nyt for SMV'ere - nyt produkt opruster it-sikkerheden

Fra i dag bliver det lettere for de fynske små og mellemstore virksomheder at opgradere deres it-sikkerhed til gavn for både kunderne og forretningen. Energi Fyn og partneren Chili Security lancerer nemlig Fiber Flex 365 - en helt ny internetløsning med indbygget sikkerhed og døgnsupport alle årets dage.
Læs presse­meddelelsen
Fonde 2600X850 2 Overlay
Presse

Energi Fyns fonde støtter lokale fællesskaber og udviklingen på Fyn

Siden 2005 har Energi Fyns fonde støttet mere end 300 gode ideer på Fyn. Fra i dag kan lokale fællesskaber og projekter på Fyn søge om støtte hos fondene.
Læs presse­meddelelsen