Kundecenter Pige Med Telefon Og Computer 2020

Hvorfor kan jeg ikke komme igennem til jer?

Det spørger mange elkunder om i øjeblikket. Og desværre er det blevet hverdag, at det er vanskeligt at komme i kontakt med os og landets øvrige energiselskaber.

Medarbejderne i vores Kundecenter gør hver dag en kæmpe indsats for at hjælpe så mange kunder som muligt.

Men det er vanskeligt.

Antallet af telefonopkald til vores kundecenter er tredoblet i oktober måned sammenlignet med oktober sidste år og antallet af henvendelser på mail er tæt på femdoblet. Dertil kommer de mange kunder, der hver dag henvender sig personligt i vores kundecenter eller kontakter os via fx sociale medier.

Det er et billede, der går igen hos landets øvrige energiselskaber, og det betyder desværre, at vi har meget svært ved at besvare alle henvendelser. Det beklager vi meget.

Kunder, som er i stand til at benytte sig af vores selvbetjening og digitale kanaler, kan med fordel orientere sig der, inden de ringer eller skriver.

Her er det fx muligt både at melde flytning, skifte produkt og ændre afregningsform online. Desuden findes der et stort antal FAQ'er, hvor man kan få svar på mange spørgsmål og mange gode råd til at skære ned på ens forbrug. 

Find svar på dit spørgsmål her

Hvad er en acontoregning?

Et af de spørgsmål, som mange elkunder stiller lige nu, omhandler den acontoafregning, som langt de fleste energiselskaber benytter.

En acontoregning dækker dit forventede forbrug i kWh i den periode, som regningen gælder for - typisk et kvartal. Dit forventede forbrug fastsættes som udgangspunkt ud fra dit forbrug sidste år, delt i fire lige store rater, med mindre dit forbrug har ændret sig, og du har gjort os opmærksom på det. 

Skriv til os her, hvis dit forbrug ændrer sig permanent

 

Derudover skal du være opmærksom på prisen pr. kWh på dit valgte elprodukt. Prisen har ændret sig meget gennem det seneste år, og påvirker derfor i høj grad også din samlede regning, selvom dit forbrug ikke har ændret sig, eller du har brugt mindre strøm.

En acontoregning bliver i det efterfølgende kvartal fulgt op af en opgørelse, hvor dit forbrug bliver opgjort ud fra kWh prisen på dit elprodukt i den time, hvor du har brugt strømmen.

Hvad er månedsafregning?

Hvis du ønsker at blive afregnet for dit faktiske forbrug, kan du vælge månedsafregning. Her modtager du en regning for dit faktiske forbrug en gang om måneden.

Det er nemt at skifte til månedsafregning. Du skal blot være opmærksom på, at du så vil modtage 12 regninger og kan blive opkrævet 12 gange betalingsgebyr. Du vil desuden opleve større udsving på dine regninger, da du bliver opkrævet for dit faktiske forbrug som typisk vil være højere om vinteren.

Skift til månedsafregning

Ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er prisen på el?
  2. Kan jeg vælge at få min elregning hver måned?
  3. Jeg kan ikke få appen til at fungere. Hvad gør jeg?
  4. Hvad er tidsdifferentierede tariffer?
  5. Kan jeg få fibernet og hvordan?

Seneste nyt

Nyheder Julelys 2021
Nyhed

Hvad koster det at tænde julelys?

Vi er vilde med lyskæder og julebelysning i Danmark. Men hvad koster det egentlig, når du tænder dit julelys?
Læs nyheden
Nyheder Vindmøller Lindø Port Of Odense 2020
Presse

51.000 kroner til projekter i Munkebo

Energi Fyns Vindmøllepulje har netop uddelt 51.000 kroner til seks projekter, der skal bidrage til at skabe udvikling i Munkebo.
Læs presse­meddelelsen
EF Valg Benjamin
Presse

Energi Fyns nye repræsentantskab er på plads

Energi Fyns andelshavere har stemt, og de 93 repræsentantskabsmedlemmer, der i de kommende fire år skal være med til at sætte retningen i Energi Fyn, er fundet.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Pige Med Telefon Og Computer 2020
Klumme

Hvorfor kan jeg ikke komme igennem til jer?

Det spørger mange elkunder om i øjeblikket. Og desværre er det blevet hverdag, at det er vanskeligt at komme i kontakt med os og landets øvrige energiselskaber.
Læs klummen
Nyheder Vindmøller Lindø 2020
Nyhed

Vi har brug for mere grøn energi

Fyens Stiftstidende bragte den 3. november et synspunkt af Erik Holk, hvor han sætter fokus på, at energipriserne skal ned. Hos Energi Fyn er vi helt enige. Priserne på energi skal ned.
Læs nyheden
Kundecenter Mand Med Tablet 2020
Klumme

Bliv klogere på din elregning

Er du en af de mange danskere, der har spørgsmål til dit produkt, priserne og til din regning, så har vi samlet en guide til dig her.
Læs klummen
Fonde 1600X900
Presse

Støtte til lokale fællesskaber og udvikling på Fyn

Med en håndsrækning fra Energi Fyns to fonde kan lokale fællesskaber og projekter nu hjælpes godt på vej. Fondene kan søges frem til den 31. januar 2023.
Læs presse­meddelelsen