<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Kundecenter Pige Med Telefon Og Computer 2020

Hvorfor kan jeg ikke komme igennem til jer?

Det spørger mange elkunder om i øjeblikket. Og desværre er det blevet hverdag, at det er vanskeligt at komme i kontakt med os og landets øvrige energiselskaber.

Medarbejderne i vores Kundecenter gør hver dag en kæmpe indsats for at hjælpe så mange kunder som muligt.

Men det er vanskeligt.

Antallet af telefonopkald til vores kundecenter er tredoblet i oktober måned sammenlignet med oktober sidste år og antallet af henvendelser på mail er tæt på femdoblet. Dertil kommer de mange kunder, der hver dag henvender sig personligt i vores kundecenter eller kontakter os via fx sociale medier.

Det er et billede, der går igen hos landets øvrige energiselskaber, og det betyder desværre, at vi har meget svært ved at besvare alle henvendelser. Det beklager vi meget.

Kunder, som er i stand til at benytte sig af vores selvbetjening og digitale kanaler, kan med fordel orientere sig der, inden de ringer eller skriver.

Her er det fx muligt både at melde flytning, skifte produkt og ændre afregningsform online. Desuden findes der et stort antal FAQ'er, hvor man kan få svar på mange spørgsmål og mange gode råd til at skære ned på ens forbrug. 

Find svar på dit spørgsmål her

Hvad er en acontoregning?

Et af de spørgsmål, som mange elkunder stiller lige nu, omhandler den acontoafregning, som langt de fleste energiselskaber benytter.

En acontoregning dækker dit forventede forbrug i kWh i den periode, som regningen gælder for - typisk et kvartal. Dit forventede forbrug fastsættes som udgangspunkt ud fra dit forbrug sidste år, delt i fire lige store rater, med mindre dit forbrug har ændret sig, og du har gjort os opmærksom på det. 

Skriv til os her, hvis dit forbrug ændrer sig permanent

 

Derudover skal du være opmærksom på prisen pr. kWh på dit valgte elprodukt. Prisen har ændret sig meget gennem det seneste år, og påvirker derfor i høj grad også din samlede regning, selvom dit forbrug ikke har ændret sig, eller du har brugt mindre strøm.

En acontoregning bliver i det efterfølgende kvartal fulgt op af en opgørelse, hvor dit forbrug bliver opgjort ud fra kWh prisen på dit elprodukt i den time, hvor du har brugt strømmen.

Hvad er månedsafregning?

Hvis du ønsker at blive afregnet for dit faktiske forbrug, kan du vælge månedsafregning. Her modtager du en regning for dit faktiske forbrug en gang om måneden.

Det er nemt at skifte til månedsafregning. Du skal blot være opmærksom på, at du så vil modtage 12 regninger og kan blive opkrævet 12 gange betalingsgebyr. Du vil desuden opleve større udsving på dine regninger, da du bliver opkrævet for dit faktiske forbrug som typisk vil være højere om vinteren.

Skift til månedsafregning

Ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor finder jeg min elregning?
  2. Kan jeg få min elregning hver måned?
  3. Hvad sker der, hvis jeg ikke aflæser min gasmåler?
  4. Hvad er nettariffer?
  5. Jeg kan ikke få Energi Fyn appen til at fungere. Hvad gør jeg?
  6. Kan jeg få fibernet og hvordan?

Seneste nyt

Vind 1600X900 96Dpi
Klumme

Få tilskud til energiforbedringer i din bolig

Inden længe kan du søge om tilskud til forskellige energiforbedringer i din bolig. Bliv klogere her.
Læs klummen
Elprisen 21Aug23 1600X1600
Nyhed

Skyet og vindstille vejr betyder høje elpriser

Den gennemsnitlige elpris er i dag den højeste i næsten et halvt år. Da meget af vores strøm bliver produceret af vindmøller og solceller, stiger elprisen, når vi som i dag har en skyet og vindstille dag.
Læs nyheden
Udelys Cykelsti
Nyhed

Energi Fyn skal stå for drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune

Energi Fyn Udelys har vundet driftskontrakten vedrørende drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune.
Læs nyheden
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Klumme

Sol, sommer og lave elpriser

Juni måned har været fyldt med masser af solskin, varme og lave elpriser. Vi har fået fuldudbytte af de mange solceller, som er blevet sat op de seneste år.
Læs klummen
Kundecenter Finger Stikkontakt 2020
Klumme

Sol og vind giver lave elpriser

Det sidste stykke tid er vi blevet forkælet med masser af solskin og vind. Det gode vejr kombineret med mange fridage har givet os meget lave elpriser.
Læs klummen
App Elpris Maj 2023 850 X 600
Klumme

Hvornår er strømmen billigst?

Mange tænker måske, at strømmen er billigst om natten, hvor der er færrest, der bruger strøm, men sådan er det ikke altid i øjeblikket. Kigger man på elprisen gennem den seneste tid, vil man se, at prisen oftest er lavest om eftermiddagen mellem klokken 12 og 16.
Læs klummen
201606101G8A7833 1600Px
Presse

Melder sig på banen: Nu tilbyder Energi Fyn også varmepumper på abonnement

Er en varmepumpe stadig en god investering? Ja, er det korte svar fra Energi Fyn, der nu tilføjer endnu en mulighed for, at danskerne kan holde sig varme i vintermånederne. Nu kan energiselskabets kunder også få en varmepumpe på abonnement.
Læs presse­meddelelsen