Nyheder Dreng I Vindue Med Computer 2020

Kviknet får adgang til Energi Fyns åbne fibernet

Energi Fyn og Kviknet har indgået en aftale, der betyder, at de 80.000 husstande, som i dag tilbydes fibernet fra Energi Fyn, kan vælge bredbånd fra Kviknet, når Energi Fyn i starten af 2021 åbner fibernettet.

Energi Fyn har igennem de seneste 15 år udrullet fibernet til 80.000 husstande på Fyn. I starten af 2021 åbner Energi Fyn fibernettet, hvilket giver de fynske husstande mulighed for at vælge mellem forskellige indholdsudbydere.

Kviknet er den første indholdsudbyder, som Energi Fyn indgår aftale med, men bestemt ikke den sidste.

Aftalen med Kviknet er den første aftale, som er på plads, men vi vil indgå aftaler med flere indholdsudbydere i løbet af de næste måneder, så det i løbet af 2021 vil være muligt for vores andelshavere at vælge mellem en række forskellige indholdsudbydere.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

Hos Energi Fyn arbejder man på højtryk med at gøre fibernettet teknisk klart til en åbning.

- Vi ønsker at give vores andelshavere de bedste digitale muligheder til den bedst mulige pris og kvalitet. Når vi åbner vores fibernet for forskellige indholdsudbydere, kan man frit vælge det indhold, der passer til ens ønsker og behov, siger Carsten Nedergaard Hansen.

Lokal udbyder med store ambitioner

Kviknet har som Energi Fyn deres rødder plantet solidt i den fynske muld.

Som fynsk virksomhed er det selvfølgelig vigtigt for os at være til stede på det fynske marked. Vi dækker allerede det meste af Jylland og har en klar ambition om at dække samtlige åbne fibernet i Danmark. Det kommer vi i høj grad tættere på med den aftale, som vi har indgået med Energi Fyn.

Yoel Caspersen, direktør for Kviknet

Han ser frem til, at Kviknet i starten af 2021 kan tilbyde bredbånd til fynboerne via Energi Fyns fibernet, og han er ikke i tvivl om, at Kviknet med deres lidt anderledes profil vil være attraktivt for mange fynboer.

- Vi har et simpelt produkt, hvor vi tilbyder højhastigheds internet til lave priser. Vi går ikke ind for at pulje flere ydelser sammen i forskellige pakker. Hos os skal det være let og ligetil – og så skal det være til at betale for alle, lyder det fra Yoel Caspersen.

Frit valg

Siden september 2010 har der kun været en indholdsudbyder på Energi Fyns fibernet - Waoo, der er ejet af Energi Fyn og en række andre energiselskaber. Energi Fyns andelshavere kan fortsat vælge indhold fra Waoo, men med et åbent net vil de fynske andelshavere fremover også have andre valgmuligheder.

- Markedet har udviklet sig, og kunderne efterspørger flere valgmuligheder på fibernettet. Det skal vi naturligvis lytte til, og da vi samtidig ønsker at få den absolut bedst mulige udnyttelse af det fibernet vi etablerer på Fyn, åbner vi fibernettet i starten af 2021, så man som kunde på Energi Fyns fibernet frit kan vælge på alle hylder fra forskellige indholdsudbydere.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

Seneste nyt

Nyheder Energi Fyn Cup Fodbold 2020
Nyhed

Energi Fyn og OB besøger fire klubber

Som så meget andet i denne tid er den traditionsrige Energi Fyn Cup på Odense Stadion aflyst, men de mange spillere, der plejer at deltage i Eneergi Fyn Cup, skal ikke snydes helt. Derfor besøger Energi Fyn og superligaspillere fra OB i næste uge fire klubber fra Øens Hold.
Læs nyheden
Inspiration til efterårshyggen
Nyhed

Inspiration til efteråret

Vi har samlet en masse efterårsinspiration til dig. Der er både nyttige tips, der gør en forskel for klimaet og din pengepung, og så er der de mere hyggelige tips, som kan give dig inspiration til aktiviteter på selv de mest regnfulde efterårsdage.
Læs nyheden
Nyheder Vindmøller Lindø 2020
Nyhed

Støtte til udviklingen i Munkebo

Frem til den 31. oktober 2020 kan man søge Lindø Vindmøllepulje om midler. Puljen støtter udviklingen i Munkebo i området indenfor en radius på 4,5 km fra Energi Fyns tre vindmøller på LINDØ port of ODENSE.
Læs nyheden
Nyheder Dreng Gamer 2020
Presse

Energi Fyn og Fastspeed indgår aftale

Energi Fyn og den hurtigt voksende internetudbyder Fastspeed har indgået en aftale, der betyder, at de 80.000 husstande, som i dag tilbydes fibernet fra Energi Fyn, kan vælge bredbånd fra Fastspeed, når Energi Fyn i 2021 åbner fibernettet.
Læs presse­meddelsen
Kundecenter Termostat Og Hånd 2020
Klumme

Er din radiator indstillet korrekt?

Mange af os drejer på termostaten med en forventning om, at radiatoren så klare resten af arbejdet, men så enkelt er det ikke helt.
Læs klummen
Nyheder Dreng I Vindue Med Computer 2020
Presse

Kviknet får adgang til Energi Fyns åbne fibernet

Energi Fyn og Kviknet har indgået en aftale, der betyder, at de 80.000 husstande, som i dag tilbydes fibernet fra Energi Fyn, kan vælge bredbånd fra Kviknet, når Energi Fyn i starten af 2021 åbner fibernettet.
Læs presse­meddelsen
Nyheder Renovering 2020
Nyhed

Nyt tilskud til boligejere

Fra den 15. oktober 2020 kan boligejere søge om tilskud fra den nyetablerede Bygningspulje til en række energiforbedringer.
Læs nyheden