Stort tillykke til årets fondsmodtagere

Energi Fyns to fonde har for 15. gang uddelt fondsmidler til 23 fynske projekter, der medvirker til at skabe glæde, gavn og udvikling for Fyn og fynboerne.

2,5 million kroner til 23 fynske projekter

Takket være Energi Fyns to fonde kan Cykling uden alder se frem til at få 30 nye batterier til deres elcykler, Assens Petanqueklub kan genopføre deres bålhytte og FitforKids kan igangsætte en omfattende indsats overfor overvægtige børn.

De tre projekter har sammen med 20 andre projekter modtaget midler fra Energi Fyns to fonde, der i år samlet uddeler mere 2,5 million kroner.

- Igen i år støtter vores to fonde en lang række spændende projekter på Fyn. De spænder vidt, men projekterne har alle det til fælles, at de medvirker til at skabe glæde og udvikling til gavn for Fyn og fynboerne. Og det er der i høj grad brug for i en krisetid, som den vi befinder os i netop nu, fortæller Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn og fondsadministrator.

Læs mere om årets fondsmodtagere

Mange gode ideer

Energi Fyns to fonde blev stiftet i 2005 med det formål at medvirke til at udvikle Fyn. Siden da har fondene hjulpet mange spændende projekter rundt om på Fyn.

 

- Som fynboernes energiselskab betyder det meget for os, at vi med vores fonde kan støtte projekter til gavn for fynboerne og udviklingen på Fyn. Fyn bobler af gode ideer, gejst og engagement. Vi er glade for, at vi igen i år kan bidrage til, at ideer og projekter bliver ført ud i livet.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn og fondsadministrator

De mange projekter, som fondene har støttet gennem årene, er meget forskellige, men har alle det til fælles, at de har medvirket til at skabe glæde, gavn og udvikling for Fyn og fynboerne.

Energi Fyns Almene Fond har gennem årene støttet mange lokale initiativer og har blandt andet bidraget til udviklingen af det frivillige forenings- og kulturliv på Fyn og understøttet de frivilliges indsats i lokalområderne.

Energi Fyns Udviklingsfond har støttet mange lokale virksomheder og forskningsprojekter og har bidraget til den fynske energi- og elektrotekniske udvikling.

Fondsstøtte til Cykling uden Alder

Støtte til Cykling uden Alder

Cykling uden Alder i Odense er blandt dette års fondsmodtagere. Cykling uden Alder modtager 150.000 kroner fra Energi Fyns Almene Fond til at købe 30 nye batterier til foreningens elcykler. Cyklerne bruges til at cykle daglige ture med Odense Kommunes plejehjemsbeboere. I 2019 blev der gennemført mere end 750 cykelture.

Støtte til Cykling uden Alder

Cykling uden Alder i Odense er blandt dette års fondsmodtagere. Cykling uden Alder modtager 150.000 kroner fra Energi Fyns Almene Fond til at købe 30 nye batterier til foreningens elcykler. Cyklerne bruges til at cykle daglige ture med Odense Kommunes plejehjemsbeboere. I 2019 blev der gennemført mere end 750 cykelture.

Nyheder Energi Fyn Cup Fodbold 2020
Nyhed

Energi Fyn og OB besøger fire klubber

Som så meget andet i denne tid er den traditionsrige Energi Fyn Cup på Odense Stadion aflyst, men de mange spillere, der plejer at deltage i Eneergi Fyn Cup, skal ikke snydes helt. Derfor besøger Energi Fyn og superligaspillere fra OB i næste uge fire klubber fra Øens Hold.
Læs nyheden
Inspiration til efterårshyggen
Nyhed

Inspiration til efteråret

Vi har samlet en masse efterårsinspiration til dig. Der er både nyttige tips, der gør en forskel for klimaet og din pengepung, og så er der de mere hyggelige tips, som kan give dig inspiration til aktiviteter på selv de mest regnfulde efterårsdage.
Læs nyheden
Nyheder Vindmøller Lindø 2020
Nyhed

Støtte til udviklingen i Munkebo

Frem til den 31. oktober 2020 kan man søge Lindø Vindmøllepulje om midler. Puljen støtter udviklingen i Munkebo i området indenfor en radius på 4,5 km fra Energi Fyns tre vindmøller på LINDØ port of ODENSE.
Læs nyheden
Nyheder Dreng Gamer 2020
Presse

Energi Fyn og Fastspeed indgår aftale

Energi Fyn og den hurtigt voksende internetudbyder Fastspeed har indgået en aftale, der betyder, at de 80.000 husstande, som i dag tilbydes fibernet fra Energi Fyn, kan vælge bredbånd fra Fastspeed, når Energi Fyn i 2021 åbner fibernettet.
Læs presse­meddelsen
Kundecenter Termostat Og Hånd 2020
Klumme

Er din radiator indstillet korrekt?

Mange af os drejer på termostaten med en forventning om, at radiatoren så klare resten af arbejdet, men så enkelt er det ikke helt.
Læs klummen
Nyheder Dreng I Vindue Med Computer 2020
Presse

Kviknet får adgang til Energi Fyns åbne fibernet

Energi Fyn og Kviknet har indgået en aftale, der betyder, at de 80.000 husstande, som i dag tilbydes fibernet fra Energi Fyn, kan vælge bredbånd fra Kviknet, når Energi Fyn i starten af 2021 åbner fibernettet.
Læs presse­meddelsen
Nyheder Renovering 2020
Nyhed

Nyt tilskud til boligejere

Fra den 15. oktober 2020 kan boligejere søge om tilskud fra den nyetablerede Bygningspulje til en række energiforbedringer.
Læs nyheden