Piger Gymnastik

1,5 million kroner til fynske fællesskaber

Vi har netop udbetalt 1,5 million kroner til lokale fynske fællesskaber. Mere end 500 klubber og foreninger får gavn af støtten.

Det er 12. år i træk, at det andelsejede energiselskab Energi Fyn giver penge til fynske fællesskaber og dermed støtter den gode energi på Fyn. Siden 2011 har Energi Fyn samlet udbetalt mere end 10 millioner kroner til det fynske foreningsliv.

Fællesskaber gør en stor forskel for os. Og i fællesskab kan vi gøre en forskel. Derfor mener vi, at det er vigtigt at værne om vores lokale klubber og foreninger på Fyn, som på hver deres måde er værdifulde for os alle. Med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

I alt er mere end 500 fynske klubber og foreninger med i FynskSupport, og i år udbetaler Energi Fyn samlet 1,5 million kroner til de mange klubber og foreninger.

Som andelsselskab betyder det meget for os, at vi gennem FynskSupport kan give noget tilbage til vores andelshavere og støtte op om de mange værdifulde fællesskaber, der findes på Fyn. Mange klubber og foreninger har på grund af corona haft det meget vanskeligt igennem de seneste år. Derfor er FynskSupport-støtten ekstra vigtig i de her år.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Glæde hos det fynske foreningsliv

Hos Allesø Fodbold, der er en af de mange klubber, som er med i FynskSupport, vækker pengene fra FynskSupport stor glæde:

Vi er en mindre klub, der ofte er lidt i skyggen af de større klubber, når det handler om at finde sponsorer, derfor er vi meget glade for pengene fra FynskSupport. De er lidt som det ekstra krydderi.

Kim Hansen, formand i Allesø Fodbold

På trods af, at Allesø Fodbold er en mindre fodboldklub med kun omkring 200 medlemmer, får klubben i år udbetalt 15.347 kroner fra FynskSupport.

Pengene fra FynskSupport betyder, at vi får kontanter i klubkassen, som vi kan bruge til lige præcis det, vi ønsker. Under corona købte vi for eksempel nye bolde til alle vores 15 børnehold. Noget, der ellers kan være svært i en lille klub som vores. Andre år er pengene blevet brugt på fælles fodboldture, der styrker fællesskabet i klubben.

Kim Hansen, formand i Allesø Fodbold

Alle kan sende god energi videre til de fynske fællesskaber

Alle kan være med til at støtte det fynske klub- og foreningsliv, og det vel at mærke uden at det koster ekstra. Hvis man køber el eller gas gennem FynskSupport, så støtter man en fynsk klub eller forening efter eget valg.

Energi Fyn giver 2 øre/kWh el og 6 øre/m3 gas til den klub, som man ønsker at støtte. Hver aftale giver klubben cirka 100 kroner ekstra hvert år. 

Man behøver ikke selv at være medlem af en klub eller forening for at være med i FynskSupport. Både familie, venner og lokale virksomheder kan tilmelde sig og dermed støtte det lokale fællesskab og foreningslivet på Fyn. 

FynskSupport - værd at vide:

  • Det koster ikke noget at vælge FynskSupport.
  • Med en FynskSupport-aftale får man el og naturgas til Energi Fyns attraktive markedspriser.
  • Energi Fyn giver 2 øre/kWh el og 6 øre/m3 gas til den klub, som man ønsker at støtte. Hver aftale giver klubben cirka 100 kroner ekstra hvert år. 
  • Man behøver ikke selv at være medlem af den klub eller forening, man vil støtte.
  • Man behøver ikke selv at bo på Fyn for at vælge FynskSupport.
  • FynskSupport kræver ikke ekstra installationer. Man får sin el og naturgas, præcis som man plejer.
  • FynskSupport støtter alle former for fællesskaber. Fra idrætsforeninger til teaterklubber og forsamlingshuse.

Læs mere om FynskSupport

Gynmastikpiger

FynskSupport støtter dit lokale fællesskab

Hos Energi Fyn støtter vi det fynske kultur- og idrætsliv, når du køber el eller naturgas hos os. Vi kalder det FynskSupport, som er en sponsorordning, hvor du kan vælge mellem mere end 500 klubber og foreninger på Fyn, der har brug for din støtte.
Det koster dig ikke ekstra - Energi Fyn betaler.

Læs mere om FynskSupport

FynskSupport støtter dit lokale fællesskab

Hos Energi Fyn støtter vi det fynske kultur- og idrætsliv, når du køber el eller naturgas hos os. Vi kalder det FynskSupport, som er en sponsorordning, hvor du kan vælge mellem mere end 500 klubber og foreninger på Fyn, der har brug for din støtte.
Det koster dig ikke ekstra - Energi Fyn betaler.

Læs mere om FynskSupport

Seneste nyt

App Elpris Maj 2023 850 X 600
Klumme

Hvornår er strømmen billigst?

Mange tænker måske, at strømmen er billigst om natten, hvor der er færrest, der bruger strøm, men sådan er det ikke altid i øjeblikket. Kigger man på elprisen gennem den seneste tid, vil man se, at prisen oftest er lavest om eftermiddagen mellem klokken 12 og 16.
Læs klummen
Om Energi Fyn Domicil Facade Bygning Vinduer 2020
Presse

Energi Fyns formandskab er genvalgt

Energi Fyns bestyrelse holdt konstituerende møde i går. Energi Fyns formandskab blev genvalgt med Søren Thorsager som bestyrelsesformand og Ulrikka Brændgaard Nissen som næstformand.
Læs presse­meddelelsen
Fondsmodtagere 2023 850X600
Presse

Energi Fyns fonde hjælper gode ideer godt på vej

Vores to fonde har netop uddelt fondsmidler til 27 fynske foreninger, virksomheder og forskere, der alle medvirker til at skabe glæde og udvikling på Fyn. Samlet uddeler fondene i år 2,5 millioner kroner.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Roed Lampe 2020
Presse

Nu kan vi glæde os over lavere elpriser

Gennem de seneste måneder har prisen på el været langt mere stabil og betydelig lavere, end vi oplevede i efteråret. Det betyder, at elkunder hos Energi Fyn nu kan se frem til markante prisnedsættelser, hvis de har en elaftale med en fast kvartalspris.
Læs presse­meddelelsen
Pas på telefonsvindel
Nyhed

Pas på telefonsælgere

Hos Energi Fyn tager vi stor afstand fra de uhæderlige og vildledende salgsmetoder, som bliver vist i Operation X på TV2.
Læs nyheden
Ladestandere FAB Tjørnehaven 2500X700
Nyhed

Ny ladeløsning hos FAB

Energi Fyn og FAB har indgået et samarbejde, der giver alle FAB’s beboere mulighed for at få opsat ladestandere i deres afdeling, hvis et flertal af beboerne stemmer for opsættelsen.
Læs nyheden
OUH Transformerstation 2500X700
Presse

Tilfredsstillende årsresultat i et udfordrende år

Vores repræsentantskab har i dag godkendt vores årsrapport for 2022. På trods af et år præget af høje og meget svingende energipriser er vi kommet godt igennem året og slutter 2022 af med et tilfredsstillende resultat.
Læs presse­meddelelsen