Ladeløsning Energi Fyn 2022

Nye lademuligheder hos Energi Fyn

Danmark og resten af Europa står midt i en alvorlig energikrise, som gør omstilling til grøn og vedvarende energi endnu mere presserende. På den baggrund har vi sat fart på udbygningen af ladeløsninger ved vores domicil i Odense, så i alt kan 40 biler nu oplades samtidig på Sanderumvej.

Energi Fyn har etableret otte nye dobbeltladestandere med i alt 16 ladeudtag ved deres domicil på Sanderumvej 16 i Odense. Ladestanderne kan bruges af både medarbejdere, gæster og andre, der kommer forbi Sanderumvej. Hvis man ønsker at benytte ladestanderne, skal man blot hente appen Monta.

Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde fynboerne flere lademuligheder. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt for os at sende et signal om, at den grønne omstilling er vigtigere end nogensinde før

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Han understreger, at det er vigtigt, at vi handler nu:

- Klimaet har aldrig været mere udfordret end nu, og vi har krig i Europa. Et Europa, der i høj grad er afhængig af russisk gas. Samtidig er energipriserne steget voldsomt. Og fra, at energi og forsyning har været et lavinteresseområde, er det nu et emne, der optager de fleste. Svaret på udfordringerne er elektrificering. Vores el forventes at være klimaneutral allerede om 5-6 år. Derfor skal el også bruges til meget mere. Ved at opsætte ladestandere er vi som energiselskab med til at sende et signal om, at det er vigtigt, at vi handler nu.

Udover de otte nye ladestandere, som er opsat ved Energi Fyns domicil, står der også fire offentlige ladestandere fra Clever ved Energi Fyn, hvor otte biler kan lade samtidig. Ladestanderne kan ligeledes benyttes af alle, men kræver en aftale med Clever.

Flere elbiler hos Energi Fyn

Energi Fyn har desuden opsat ladestandere til energiselskabets egne biler. Her kan i alt 16 biler oplades.

Når det kommer til Energi Fyns egne biler, har Energi Fyn et mål om i videst muligt omfang at benytte eldrevne køretøjer.

Vi har gennem de seneste år udskiftet mange af vores personbiler til el- eller plug-in hybridmodeller. Udfordringen er at finde egnede modeller i forhold til vores vare- og kassevogne, som lever op til de krav, der er i forhold til, at vores montører skal kunne komme rundt på hele Fyn.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Ladeløsning til private og virksomheder

Energi Fyn har gennem det seneste år tilbudt private og virksomheder en ladeløsning, hvor ladeboks og app sikrer kunderne en effektiv og grøn opladning.

- Med Monta-appen kan kunderne automatisk oplade deres bil, når strømmen er grøn og billigst. Samtidig får man adgang til mere end 200.000 ladestandere i hele Europa, og virksomheder kan nemt tilbyde deres medarbejdere og kunder grønne lademuligheder. Som forbrugerejet energiselskab har vi et særligt samfundsansvar. Vi har derfor stort fokus på at støtte den grønne omstilling og bidrage til at reducere Danmarks udledning af drivhusgasser. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde grønne løsninger som ladestandere og varmepumper, slutter Bent Agerholm.

Læs mere om Energi Fyns ladeløsning

Seneste nyt

Nyheder Julelys 2021
Nyhed

Hvad koster det at tænde julelys?

Vi er vilde med lyskæder og julebelysning i Danmark. Men hvad koster det egentlig, når du tænder dit julelys?
Læs nyheden
Nyheder Vindmøller Lindø Port Of Odense 2020
Presse

51.000 kroner til projekter i Munkebo

Energi Fyns Vindmøllepulje har netop uddelt 51.000 kroner til seks projekter, der skal bidrage til at skabe udvikling i Munkebo.
Læs presse­meddelelsen
EF Valg Benjamin
Presse

Energi Fyns nye repræsentantskab er på plads

Energi Fyns andelshavere har stemt, og de 93 repræsentantskabsmedlemmer, der i de kommende fire år skal være med til at sætte retningen i Energi Fyn, er fundet.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Pige Med Telefon Og Computer 2020
Klumme

Hvorfor kan jeg ikke komme igennem til jer?

Det spørger mange elkunder om i øjeblikket. Og desværre er det blevet hverdag, at det er vanskeligt at komme i kontakt med os og landets øvrige energiselskaber.
Læs klummen
Nyheder Vindmøller Lindø 2020
Nyhed

Vi har brug for mere grøn energi

Fyens Stiftstidende bragte den 3. november et synspunkt af Erik Holk, hvor han sætter fokus på, at energipriserne skal ned. Hos Energi Fyn er vi helt enige. Priserne på energi skal ned.
Læs nyheden
Kundecenter Mand Med Tablet 2020
Klumme

Bliv klogere på din elregning

Er du en af de mange danskere, der har spørgsmål til dit produkt, priserne og til din regning, så har vi samlet en guide til dig her.
Læs klummen
Fonde 1600X900
Presse

Støtte til lokale fællesskaber og udvikling på Fyn

Med en håndsrækning fra Energi Fyns to fonde kan lokale fællesskaber og projekter nu hjælpes godt på vej. Fondene kan søges frem til den 31. januar 2023.
Læs presse­meddelelsen