<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Ladeløsning Energi Fyn 2022

Nye lademuligheder hos Energi Fyn

Danmark og resten af Europa står midt i en alvorlig energikrise, som gør omstilling til grøn og vedvarende energi endnu mere presserende. På den baggrund har vi sat fart på udbygningen af ladeløsninger ved vores domicil i Odense, så i alt kan 40 biler nu oplades samtidig på Sanderumvej.

Energi Fyn har etableret otte nye dobbeltladestandere med i alt 16 ladeudtag ved deres domicil på Sanderumvej 16 i Odense. Ladestanderne kan bruges af både medarbejdere, gæster og andre, der kommer forbi Sanderumvej. Hvis man ønsker at benytte ladestanderne, skal man blot hente appen Monta.

Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde fynboerne flere lademuligheder. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt for os at sende et signal om, at den grønne omstilling er vigtigere end nogensinde før

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Han understreger, at det er vigtigt, at vi handler nu:

- Klimaet har aldrig været mere udfordret end nu, og vi har krig i Europa. Et Europa, der i høj grad er afhængig af russisk gas. Samtidig er energipriserne steget voldsomt. Og fra, at energi og forsyning har været et lavinteresseområde, er det nu et emne, der optager de fleste. Svaret på udfordringerne er elektrificering. Vores el forventes at være klimaneutral allerede om 5-6 år. Derfor skal el også bruges til meget mere. Ved at opsætte ladestandere er vi som energiselskab med til at sende et signal om, at det er vigtigt, at vi handler nu.

Udover de otte nye ladestandere, som er opsat ved Energi Fyns domicil, står der også fire offentlige ladestandere fra Clever ved Energi Fyn, hvor otte biler kan lade samtidig. Ladestanderne kan ligeledes benyttes af alle, men kræver en aftale med Clever.

Flere elbiler hos Energi Fyn

Energi Fyn har desuden opsat ladestandere til energiselskabets egne biler. Her kan i alt 16 biler oplades.

Når det kommer til Energi Fyns egne biler, har Energi Fyn et mål om i videst muligt omfang at benytte eldrevne køretøjer.

Vi har gennem de seneste år udskiftet mange af vores personbiler til el- eller plug-in hybridmodeller. Udfordringen er at finde egnede modeller i forhold til vores vare- og kassevogne, som lever op til de krav, der er i forhold til, at vores montører skal kunne komme rundt på hele Fyn.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Ladeløsning til private og virksomheder

Energi Fyn har gennem det seneste år tilbudt private og virksomheder en ladeløsning, hvor ladeboks og app sikrer kunderne en effektiv og grøn opladning.

- Med Monta-appen kan kunderne automatisk oplade deres bil, når strømmen er grøn og billigst. Samtidig får man adgang til mere end 200.000 ladestandere i hele Europa, og virksomheder kan nemt tilbyde deres medarbejdere og kunder grønne lademuligheder. Som forbrugerejet energiselskab har vi et særligt samfundsansvar. Vi har derfor stort fokus på at støtte den grønne omstilling og bidrage til at reducere Danmarks udledning af drivhusgasser. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde grønne løsninger som ladestandere og varmepumper, slutter Bent Agerholm.

Læs mere om Energi Fyns ladeløsning

Seneste nyt

Nyheder Vindmøller Lindø 2020
Presse

Energi Fyns vindmøllepulje uddeler rekordstort beløb til projekter i Munkebo

Energi Fyns vindmøllepulje uddeler i år hele 201.000 kroner til udvikling af lokalområdet i og omkring Munkebo.
Læs presse­meddelelsen
201606101G8A7833 1600Px
Presse

Melder sig på banen: Nu tilbyder Energi Fyn også varmepumper på abonnement

Er en varmepumpe stadig en god investering? Ja, er det korte svar fra Energi Fyn, der nu tilføjer endnu en mulighed for, at danskerne kan holde sig varme i vintermånederne. Nu kan energiselskabets kunder også få en varmepumpe på abonnement.
Læs presse­meddelelsen
Vind 1600X900 96Dpi
Klumme

Få tilskud til energiforbedringer i din bolig

Inden længe kan du søge om tilskud til forskellige energiforbedringer i din bolig. Bliv klogere her.
Læs klummen
Elprisen 21Aug23 1600X1600
Nyhed

Skyet og vindstille vejr betyder høje elpriser

Den gennemsnitlige elpris er i dag den højeste i næsten et halvt år. Da meget af vores strøm bliver produceret af vindmøller og solceller, stiger elprisen, når vi som i dag har en skyet og vindstille dag.
Læs nyheden
Udelys Cykelsti
Nyhed

Energi Fyn skal stå for drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune

Energi Fyn Udelys har vundet driftskontrakten vedrørende drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune.
Læs nyheden
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Klumme

Sol, sommer og lave elpriser

Juni måned har været fyldt med masser af solskin, varme og lave elpriser. Vi har fået fuldudbytte af de mange solceller, som er blevet sat op de seneste år.
Læs klummen
Fiber Flex 365 850X600
Presse

Godt nyt for SMV'ere - nyt produkt opruster it-sikkerheden

Fra i dag bliver det lettere for de fynske små og mellemstore virksomheder at opgradere deres it-sikkerhed til gavn for både kunderne og forretningen. Energi Fyn og partneren Chili Security lancerer nemlig Fiber Flex 365 - en helt ny internetløsning med indbygget sikkerhed og døgnsupport alle årets dage.
Læs presse­meddelelsen