<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
DSC03888 Copy 1600Px

320 fynske børn får en fodboldoplevelse for livet

Drøm dig tilbage til dengang, du var barn. Tænk over, hvor stort det ville være at møde dine fodboldidoler og få lov at spille på grønsværen på Odense Stadion. Sådan en oplevelse venter 320 fynske børn til Energi Fyn Cup i weekenden.

- Det fynske fællesskab er noget helt ekstraordinært.

Sådan udtaler Energi Fyns kommercielle direktør, Finn Andersen, sig i forbindelse med den årlige Energi Fyn Cup, der netop står i fællesskabets tegn.

Med vind i håret og farve i kinderne indtager 32 fynske U10-hold nemlig grønsværen på Nature Energy Park søndag den 12. november til en helt særlig fodboldturnering: Energi Fyn Cup.

Her får børnene en mindeværdig eftermiddag med sjov som overskrift.

- Der tælles ikke point eller kåres en vinder, da formålet udelukkende er at dyrke fællesskabet og give alle børn, forældre og trænere en god oplevelse, skriver Odense Boldklub på deres hjemmeside.

- Energi Fyn Cup handler om at bakke op om og sætte ekstra fokus på foreningslivet og ikke mindst den trivsel, som klubberne bidrager til lokalt. Som andelsselskab er det en mærkesag for os at støtte Fyn, at støtte vores andelshavere og kunne skabe ekstra værdi i hverdagen.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

En hyldest af de unge fynboer

Der kan ikke være tvivl om, at de unge fynboer tager hjem med en oplevelse, som er lidt ud over det sædvanlige.

Eftermiddagens hyggelige kampe fungerer som opvarmning, inden de professionelle spillere går på banen kl. 18.00 til superligakampen mellem OB og Hvidovre IF, og når første halvleg bliver fløjtet af, står en samling spændte, unge fodboldtalenter klar i kulissen. De får nemlig en fortjent hyldest af publikum.

- Det er en fast del af Energi Fyn Cup, at børnene går en æresrunde på stadion og bliver hyldet i superligakampens pause, og her ser man virkelig, hvordan det fynske fællesskab kan løfte og inspirere. I øjeblikke som disse er man ekstra stolt af at være en del af Energi Fyn, for vi kan tydeligt se, hvordan vores arbejde med at støtte lokalt og at støtte klubberne virkelig giver børn en oplevelse for livet, afslutter Finn Andersen.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Seneste nyt

EF Sommer2024 Topbillede 2500X700px V1
Presse

80 procent af danskerne interesserer sig for elpriserne

Ny analyse fra Energi Fyn og A&B Analyse viser, at danskerne fortsat er interesserede i at tale om energi. Her små to år efter energikrisen interesserer hele 80 procent af de adspurgte sig fortsat for elprisen, og 57 procent tænker på at spare på strømmen hver dag.
Læs presse­meddelelsen
App Elpris 850X600
Nyhed

Vi har opdateret vores app

Vi har opdaterer vores app. Den har fået en helt ny navigation, så du nemmere kan finde rundt i appen. Og så er det blevet lettere for dig at se din elpris det kommende døgn.
Læs nyheden
Zaptec 2022 2 1600Px (1)
Presse

Hvor skal du lade elbilen?

68% af danskerne vil kunne lade bilen op i indkørslen. Men hvad gør du egentlig, hvis du ikke kan få en ladeboks derhjemme?
Læs presse­meddelelsen
Energifyn Kvind Og Barn I Hule I Stuen 2020
Presse

Kom til fiberfest i Bogense

Den 4. juni fra kl. 14-19 inviterer Energi Fyn til fynsk fiberfest i Bogense Hallerne. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Opladningpåfarten 850X600
Klumme

Er kør-selv-ferien i fare, hvis du skifter til en elbil?

Ferien nærmer sig, og du mærker sveden pible frem på panden, for du har lovet familien, at turen går til Italien i jeres elbil. Men hvad gør du lige med opladninger, ladeapps og kø ved ladestanderne? Læs Maria Liv Varnilds klumme og bliv helt køre klar.
Læs klummen
Varmepumper Valiant Ludt Til Vand Have Træ Græs 2021
Presse

Varmepumpepuljen åbner for ansøgninger den 27. maj: Det er nu, du skal fremtidssikre dit hjem

Selvom sommeren er godt på vej, er det lige nu det helt rette tidspunkt at anskaffe en varmepumpe med 17.000 kr. i tilskud fra Varmepumpepuljen. Spørger man energiselskabet Energi Fyn er der nemlig mange fordele i sigte – og ikke kun til vinter.
Læs presse­meddelelsen
Alle Taler Om Det Fibernet 850X600
Presse

Hver 3. dansker har planer om at se EM i fodbold

Vores analyse af danskerne internetforbrug viser, at mere end hver tredje dansker har planer om at se med, når EM ruller over skærmen. Og hele 39 procent regner med, at de skal se OL på TV.
Læs presse­meddelelsen