Fibernet Mand I Sofa Der Ser Fodbold 2020

Danmarks største sports TV-pakke

Waoo føjer en ny dansk sportskanal til sit TV-udbud og er fra nytår klar med landets største og mest alsidige TV-pakke til sportsinteresserede.

Med tilføjelsen af kanalen Sport Live får kunder hos Waoo adgang til at følge en lang række mindre danske sportsgrene på TV som supplement til de store danske og internationale sportsbegivenheder på kanalerne fra Viasat og Discovery, som fortsat vil være del af Waoos tilbud.

Sport Live bliver inkluderet i Waoos tre standard TV-pakker, og kan også tilkøbes som enkeltkanal til Waoo Flex, hvor man selv sammensætter sin pakke. Kanalen har et alsidigt fokus på særligt dansk idræt, og vil sende blandt andet cykelsport, motorsport, bordtennis, amerikansk fodbold, boksning, basketball, ungdomslandskampe i fodbold, futsal, billard, kano og kajak.

Udover OL og EM i fodbold i 2021 venter der Waoos seere blandt andet:

  • Unikke Sport Live rettigheder: Kvindeligaen i fodbold, Futsal, dansk amerikansk football, mountain bike, floorball og padel
  • Cykling: Det største udvalg af cykelsport-rettigheder herunder Giro d’Italia, Tour de France, La Vuelta Espana og alle de store klassikere
  • Golf: PGA tour
  • Tennis: French Open, US Open og Australian Open
  • Superliga
  • Herrelandsholdets kvalifikationskampe (”Opvarmning til EM”)

Læs mere på Waoo.dk

Seneste nyt fra Energi Fyn

Nyheder Fiberkabler 2020
Presse

Fibernet til Nr. Lyndelse og Nr. Søby

1.550 husstande i Nr. Lyndelse og Nr. Søby kan se frem til at få fibernet fra Energi Fyn. Udrulningen af fibernet i området starter efter sommerferien.
Læs presse­meddelelsen
Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020
Presse

Energi Fyn har været ramt af et mindre DDoS-angreb

Energi Fyns fibernet var torsdag morgen den 10. juni ramt af et mindre DDoS-angreb, som har belastet fibernettet. Ingen kundedata er blevet kompromitteret, og alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger har virket.
Læs presse­meddelelsen
Fiber WAOO Danamrks Bedst Internet 2021
Nyhed

Waoo har de mest tilfredse internetkunder

For 10. år i træk vinder Waoo ’Danmarks bedste Internetselskab’ i Loyalty Group’s BrancheIndex Internet 2021.
Læs nyheden
Varmepumper Pumpe Træ Træstamme Blade Miljø 2021
Klumme

Olie og naturgas er på vej ud - men hvad så?

Regeringen har et mål om, at olie- og naturgasfyr i private boliger skal sendes på pension inden 2030, og at danske boliger i stedet for skal opvarmes med mere miljøvenlige alternativer som fjernvarme eller eldrevne varmepumper. Bliv klogere på, hvad det betyder for dig, hvis du i dag har et olie-, naturgas- eller pillefyr.
Læs klummen
Udrulning af fibernet i odense
Nyhed

Fibernet til Odense

Vi har fuld fart på udrulningen af fibernet i Odense. I løbet af de kommende år vil vi udrulle fibernet til omkring 10.000 husstande i og omkring Odense, så i alt 23.000 odenseanske husstande og virksomheder kan få fibernet fra Energi Fyn
Læs nyheden
Kundecenter Far Og Piger I Koekken 2020
Nyhed

Strømforbruget under corona

Hvis du har oplevet, at dit strømforbrug er steget siden coronakrisen begyndte sidste forår, så er du ikke alene. Det seneste år er strømforbruget i vores boliger nemlig steget med 5 procent.
Læs nyheden
Kundecenter Mand Med Kaffekop Og Computer 2020
Nyhed

Nye muligheder på Mit Energi Fyn

Vi har opdateret vores selvbetjeningsløsning Mit Energi Fyn, så du får lettere adgang, et endnu bedre overblik og langt flere muligheder.
Læs nyheden