Fibernet Mand I Sofa Der Ser Fodbold 2020

Danmarks største sports TV-pakke

Waoo føjer en ny dansk sportskanal til sit TV-udbud og er fra nytår klar med landets største og mest alsidige TV-pakke til sportsinteresserede.

Med tilføjelsen af kanalen Sport Live får kunder hos Waoo adgang til at følge en lang række mindre danske sportsgrene på TV som supplement til de store danske og internationale sportsbegivenheder på kanalerne fra Viasat og Discovery, som fortsat vil være del af Waoos tilbud.

Sport Live bliver inkluderet i Waoos tre standard TV-pakker, og kan også tilkøbes som enkeltkanal til Waoo Flex, hvor man selv sammensætter sin pakke. Kanalen har et alsidigt fokus på særligt dansk idræt, og vil sende blandt andet cykelsport, motorsport, bordtennis, amerikansk fodbold, boksning, basketball, ungdomslandskampe i fodbold, futsal, billard, kano og kajak.

Udover OL og EM i fodbold i 2021 venter der Waoos seere blandt andet:

  • Unikke Sport Live rettigheder: Kvindeligaen i fodbold, Futsal, dansk amerikansk football, mountain bike, floorball og padel
  • Cykling: Det største udvalg af cykelsport-rettigheder herunder Giro d’Italia, Tour de France, La Vuelta Espana og alle de store klassikere
  • Golf: PGA tour
  • Tennis: French Open, US Open og Australian Open
  • Superliga
  • Herrelandsholdets kvalifikationskampe (”Opvarmning til EM”)

Læs mere på Waoo.dk

Seneste nyt fra Energi Fyn

Nyheder Fiberkabel Tromle 2020
Presse

Nuuday rykker ind på Energi Fyns fibernet

Når Energi Fyn næste år åbner fibernettet, kan 80.000 familier og virksomheder på Fyn vælge produkter fra Nuuday-selskaberne Hiper, Yousee og TDC Erhverv.
Læs presse­meddelsen
Kundecenter Dame Med Tablet 2020
Klumme

Følger du dit elforbrug?

I en ny analyse af danskernes elforbrug og strømvaner angav 30 procent af de adspurgte, at de ikke ved, hvor meget el de bruger. Ved du, hvor meget el du bruger?
Læs klummen
Om Energi Fyn Domicil Facade Bygning Vinduer 2020
Presse

Muligt køb af Fjernvarme Fyn

Tilbage i 2019 henvendte Odense Kommune sig til Energi Fyn omkring et muligt køb af Fjernvarme Fyn. Odense Kommune har i dag meddelt os, at de på baggrund af udtalelser fra Energistyrelsen ikke længere ønsker at sælge Fjernvarme Fyn. Energi Fyn tager beslutningen til efterretning og har ikke yderligere kommentarer.
Læs presse­meddelsen
Fibernet Mand I Sofa Der Ser Fodbold 2020
Nyhed

Danmarks største sports TV-pakke

Waoo føjer en ny dansk sportskanal til sit TV-udbud og er fra nytår klar med landets største og mest alsidige TV-pakke til sportsinteresserede.
Læs nyheden
Nyheder Aftale Aabent Net Telenor Energi Fyn 2020
Presse

Energi Fyn indgår fiberaftale med Telenor

En ny fiberaftale imellem Energi Fyn og Telenor giver Telenor mulighed for at levere lynhurtigt internet til 80.000 adresser på Fyn.
Læs presse­meddelsen
Om Energi Fyn Fonde 2020 (1)
Presse

Energi Fyns fonde søger gode ideer

Har du en idé, der kan gavne og gøre en forskel på Fyn? Så er det nu, at du kan søge om midler til at få idéen gjort til virkelighed gennem Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond.
Læs presse­meddelsen
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Presse

Energi Fyn har de mest tilfredse el-kunder i Danmark

EPSI Rating Danmark har netop gennemført deres årlige analyse af kundernes tilfredshed med deres el-leverandør. Igen i år ligger tilfredsheden blandt Energi Fyns kunder helt i top.
Læs presse­meddelsen