Fibernet Mand I Sofa Der Ser Fodbold 2020

Danmarks største sports TV-pakke

Waoo føjer en ny dansk sportskanal til sit TV-udbud og er fra nytår klar med landets største og mest alsidige TV-pakke til sportsinteresserede.

Med tilføjelsen af kanalen Sport Live får kunder hos Waoo adgang til at følge en lang række mindre danske sportsgrene på TV som supplement til de store danske og internationale sportsbegivenheder på kanalerne fra Viasat og Discovery, som fortsat vil være del af Waoos tilbud.

Sport Live bliver inkluderet i Waoos tre standard TV-pakker, og kan også tilkøbes som enkeltkanal til Waoo Flex, hvor man selv sammensætter sin pakke. Kanalen har et alsidigt fokus på særligt dansk idræt, og vil sende blandt andet cykelsport, motorsport, bordtennis, amerikansk fodbold, boksning, basketball, ungdomslandskampe i fodbold, futsal, billard, kano og kajak.

Udover OL og EM i fodbold i 2021 venter der Waoos seere blandt andet:

  • Unikke Sport Live rettigheder: Kvindeligaen i fodbold, Futsal, dansk amerikansk football, mountain bike, floorball og padel
  • Cykling: Det største udvalg af cykelsport-rettigheder herunder Giro d’Italia, Tour de France, La Vuelta Espana og alle de store klassikere
  • Golf: PGA tour
  • Tennis: French Open, US Open og Australian Open
  • Superliga
  • Herrelandsholdets kvalifikationskampe (”Opvarmning til EM”)

Læs mere på Waoo.dk

Seneste nyt fra Energi Fyn

Kundecenter Lampe 2020
Klumme

Hvor meget el bruger du?

I dag er vores elmålere fjernaflæste, og vi kan let holde øje med vores elforbrug, men det er nok de færreste af os, der alligevel ved, hvor meget el vi egentlig bruger i løbet af et år.
Læs klummen
Om Energi Fyn Fonde 2020 (1)
Presse

Nu er det tid til at søge Energi Fyns fonde

Har du en idé til et projekt, der kan gavne og gøre en forskel på Fyn? Så er det nu, du kan søge om midler til at få idéen gjort til virkelighed gennem Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond.
Læs presse­meddelelsen
Nyheder Fiberkabler 2020
Nyhed

Lynhurtigt fibernet til Assens

Et nyt fiberhus i Assens er et stort skridt på vejen til at få fibernet til 800 husstande i Assens.
Læs nyheden
Nyheder Jul Lucia 2020
Klumme

Luciadag - En festdag for lyset

Julebelysningen er hyggelig, men brugen af de mange lys og lyskæder har også en bagside. Det kan nemlig ses på elforbruget, når du tænder for din julebelysning. Heldigvis er det dog muligt at skrue op for lysene og julehyggen, uden at dit elforbrug stiger voldsomt.
Læs klummen
Nyheder Munkebo Miniby 2020
Presse

Lindø Vindmøllepulje støtter Munkebo Miniby

Der er stor glæde hos Munkebo Miniby. Lindø Vindmøllepulje støtter nemlig i år turistattraktionen med midler, der skal bruges til at opføre et nyt legeområde til de mindste besøgende.
Læs presse­meddelelsen
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Presse

Energi Fyn har de mest tilfredse el-kunder i Danmark

EPSI Rating Danmark har netop gennemført deres årlige analyse af kundernes tilfredshed med deres el-leverandør. Igen i år ligger tilfredsheden blandt Energi Fyns kunder helt i top.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Stikkontakt Hånd 2020
Presse

Hensigtserklæring mellem Fonden Langelands Elforsyning og Energi Fyn

Fonden Langelands Elforsyning ønsker at sælge elforsyningen til det forbrugerejede Energi Fyn og forsætte som en almenfond med fokus på at udvikle Langeland.
Læs presse­meddelelsen