<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fynsksupport Gymnastik Piger (1)

El-kunder går efter produkter, der støtter lokalt

Selvom el- og gas-regninger ikke har været det mest populære i 2022, så oplever vi alligevel, at produktet FynskSupport er populært som aldrig før. Antallet af kunder, der ønsker en aftale, der støtter kundens lokale forening eller klub, er steget med 36%.

Betal din el- eller gasregning og støt din lokale klub eller forening. Det er der flere og flere af kunderne hos Energi Fyn, der ønsker. De vælger i stigende grad produktet FynskSupport, hvor Energi Fyn giver penge til den klub eller forening, kunden ønsker. Uden at kunden skal have penge op af lommen.

Et produkt med den ekstra dimension er populært, og i løbet af 2022 er antallet af kunder streget med 36%.

Vi er utrolig glade for og stolte over den enorme tilslutning, vi har oplevet omkring FynskSupport. Vi ved fra en undersøgelse, vi har fået lavet, at kunder ser positivt på virksomheder, der støtter lokalt. Samtidig betyder det også noget, at FynskSupport er el med en variabel pris, hvor forbrugeren time for time kan følge med i, hvornår strømmen er billigst. Plus at det er grøn strøm fra vindmøller.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Vi giver den valgte forening 2 øre pr. kWh el, kunden har brugt, og 6 øre pr m3 gas. En gang om året bliver den samlede støtte udbetalt. Og lige nu sender Energi Fyn checks ud til de flere end 600 klubber og foreninger på hele Fyn.

På den måde giver vi noget tilbage til vores andelshavere og de fællesskaber, de er en del af og har fornøjelse med. Det betyder meget for os som andelsselskab, at vi kan give noget tilbage til vores andelshavere. I år udbetaler vi 1.300.000 kroner til forskellige klubber og foreninger inden for kultur- og idrætslivet på Fyn. Det giver regningen en ekstra dimension, som kunderne gerne vil have og ser som noget positivt og sympatisk.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Fakta om FynskSupport:

  • Det koster ikke noget at skifte til FynskSupport.
  • Man støtter lokalt – uden merpris.
  • Man behøver ikke være medlem af den forening eller klub, man ønsker at støtte.
  • FynskSupport kræver ikke ekstra installationer.
  • Man behøver ikke bo på Fyn for at vælge FynskSupport.
  • FynskSupport med el er grøn strøm til en variabel pris.
  • Vi giver 2 øre/kWh el og 6 øre/m3 gas til den klub eller forening, man ønsker at støtte.
  • Siden 2011 har vi udbetalt mere end 10 millioner kroner gennem FynskSupport, der støtter alle former for fællesskaber. Fra idrætsforeninger til teaterklubber og forsamlingshuse.
Fynsksupport Børn I Rundkreds

FynskSupport støtter dit lokale fællesskab

Hos Energi Fyn støtter vi det fynske kultur- og idrætsliv, når du køber el eller naturgas hos os. Vi kalder det FynskSupport, som er en sponsorordning, hvor du kan vælge mellem mere end 500 klubber og foreninger på Fyn, der har brug for vores støtte.

Det koster dig ikke ekstra - Energi Fyn betaler.

Læs mere om FynskSupport

FynskSupport støtter dit lokale fællesskab

Hos Energi Fyn støtter vi det fynske kultur- og idrætsliv, når du køber el eller naturgas hos os. Vi kalder det FynskSupport, som er en sponsorordning, hvor du kan vælge mellem mere end 500 klubber og foreninger på Fyn, der har brug for vores støtte.

Det koster dig ikke ekstra - Energi Fyn betaler.

Læs mere om FynskSupport

Seneste nyt

4AT1972
Presse

Historisk lave priser: "Det er nu, I skal investere i solceller"

Lige nu ligger solcellepaneler og samler støv. Det giver ifølge Energi Fyn en oplagt mulighed for både virksomheder og private. For der er nemlig et stort besparelsespotentiale at hente.
Læs presse­meddelelsen
Norlys På Fibernettet
Presse

Nu kan du vælge Norlys på Energi Fyns fibernet

Hos Energi Fyn byder de i dag Norlys velkommen til det fynske fibernet – det er godt for fynboerne, mener direktøren for Energi Fyn Bredbånd.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Datter Giver High Five 2020
Presse

Kom til fiberfest i Nyborg

Den 28. februar fra kl. 14-20 inviterer Energi Fyn til fynsk fiberfest i Nyborg Idrætscenter. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Hus Pumpe3 850X600px
Klumme

Er det tid til at skifte dit fyr ud?

Hvis du i dag opvarmer din bolig med et olie-, gas- eller pillefyr, overvejer du måske at skifte til en billigere og mere klimavenlig opvarmningsform. Men for mange kan det være vanskeligt at gennemskue, hvad der er det rigtig valg, og hvornår tidspunktet er det rigtige.
Læs klummen
Zaptec 2022 18
Klumme

Er du køreklar?

Vores teamleder for ladestandere Maria Liv Varnild har skrevet en klumme om markedet for ladestandere. Læs den og få en række tips til, hvad du med fordel kan undersøge, inden du vælger en ladeløsning.
Læs klummen
Easee Ladeboks Pris 1600Px
Presse

Er du dus med ladestanderen? Bliv helt køreklar

For nogle er det en helt ny – og kompleks – verden, der åbner sig, når de køber en elbil, og det kan vise sig at være en jungle at navigere i opladningsmuligheder, kørselsbehov, software og ikke mindst el-aftalen.
Læs presse­meddelelsen
App Prisvisning Hånd 850X595
Nyhed

Se din personlige elpris i vores app

Vi har opdateret vores app, så du nu kan se din personlige elpris. Prisen er beregnet ud fra din valgte elaftale og er inklusive transportbetaling til dit netselskab, elafgift til staten, eventuelle tillæg og moms.
Læs nyheden