<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fynsksupport Gymnastik Piger (1)

El-kunder går efter produkter, der støtter lokalt

Selvom el- og gas-regninger ikke har været det mest populære i 2022, så oplever vi alligevel, at produktet FynskSupport er populært som aldrig før. Antallet af kunder, der ønsker en aftale, der støtter kundens lokale forening eller klub, er steget med 36%.

Betal din el- eller gasregning og støt din lokale klub eller forening. Det er der flere og flere af kunderne hos Energi Fyn, der ønsker. De vælger i stigende grad produktet FynskSupport, hvor Energi Fyn giver penge til den klub eller forening, kunden ønsker. Uden at kunden skal have penge op af lommen.

Et produkt med den ekstra dimension er populært, og i løbet af 2022 er antallet af kunder streget med 36%.

Vi er utrolig glade for og stolte over den enorme tilslutning, vi har oplevet omkring FynskSupport. Vi ved fra en undersøgelse, vi har fået lavet, at kunder ser positivt på virksomheder, der støtter lokalt. Samtidig betyder det også noget, at FynskSupport er el med en variabel pris, hvor forbrugeren time for time kan følge med i, hvornår strømmen er billigst. Plus at det er grøn strøm fra vindmøller.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Vi giver den valgte forening 2 øre pr. kWh el, kunden har brugt, og 6 øre pr m3 gas. En gang om året bliver den samlede støtte udbetalt. Og lige nu sender Energi Fyn checks ud til de flere end 600 klubber og foreninger på hele Fyn.

På den måde giver vi noget tilbage til vores andelshavere og de fællesskaber, de er en del af og har fornøjelse med. Det betyder meget for os som andelsselskab, at vi kan give noget tilbage til vores andelshavere. I år udbetaler vi 1.300.000 kroner til forskellige klubber og foreninger inden for kultur- og idrætslivet på Fyn. Det giver regningen en ekstra dimension, som kunderne gerne vil have og ser som noget positivt og sympatisk.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Fakta om FynskSupport:

  • Det koster ikke noget at skifte til FynskSupport.
  • Man støtter lokalt – uden merpris.
  • Man behøver ikke være medlem af den forening eller klub, man ønsker at støtte.
  • FynskSupport kræver ikke ekstra installationer.
  • Man behøver ikke bo på Fyn for at vælge FynskSupport.
  • FynskSupport med el er grøn strøm til en variabel pris.
  • Vi giver 2 øre/kWh el og 6 øre/m3 gas til den klub eller forening, man ønsker at støtte.
  • Siden 2011 har vi udbetalt mere end 10 millioner kroner gennem FynskSupport, der støtter alle former for fællesskaber. Fra idrætsforeninger til teaterklubber og forsamlingshuse.
Fynsksupport Børn I Rundkreds

FynskSupport støtter dit lokale fællesskab

Hos Energi Fyn støtter vi det fynske kultur- og idrætsliv, når du køber el eller naturgas hos os. Vi kalder det FynskSupport, som er en sponsorordning, hvor du kan vælge mellem mere end 500 klubber og foreninger på Fyn, der har brug for vores støtte.

Det koster dig ikke ekstra - Energi Fyn betaler.

Læs mere om FynskSupport

FynskSupport støtter dit lokale fællesskab

Hos Energi Fyn støtter vi det fynske kultur- og idrætsliv, når du køber el eller naturgas hos os. Vi kalder det FynskSupport, som er en sponsorordning, hvor du kan vælge mellem mere end 500 klubber og foreninger på Fyn, der har brug for vores støtte.

Det koster dig ikke ekstra - Energi Fyn betaler.

Læs mere om FynskSupport

Seneste nyt

Ladejunglen Odense ZOO 850X600 (1)
Nyhed

Find vej i ladejunglen

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige ladeløsninger, når man overvejer at købe en elbil. Derfor har Energi Fyn og Odense ZOO netop lanceret et nyt interaktivt spil, hvor børn og voksne får mulighed for at teste deres viden om opladning af elbiler og lære lidt om dyrene i Odense ZOO.
Læs nyheden
4AT2044 1600Px
Nyhed

Test af opladning på arbejdspladsen: Den første måned som elbilejer

Hver dag hjælper hun virksomheder med at etablere ladestandere. Noget, der mere og mere bliver anset som et medarbejdergode for virksomhedernes ansatte. Derfor satte Katja Jepsen som ny elbilejer sig for at teste, om hun er dækket ind ved at lade elbilen på arbejdet.
Læs nyheden
Alle Taler Om Det Fibernet 850X600
Presse

Hver 3. dansker har planer om at se EM i fodbold

Vores analyse af danskerne internetforbrug viser, at mere end hver tredje dansker har planer om at se med, når EM ruller over skærmen. Og hele 39 procent regner med, at de skal se OL på TV.
Læs presse­meddelelsen
EF Sommer2024 Topbillede 2500X700px V1
Presse

80 procent af danskerne interesserer sig for elpriserne

Ny analyse fra Energi Fyn og A&B Analyse viser, at danskerne fortsat er interesserede i at tale om energi. Her små to år efter energikrisen interesserer hele 80 procent af de adspurgte sig fortsat for elprisen, og 57 procent tænker på at spare på strømmen hver dag.
Læs presse­meddelelsen
App Elpris 850X600
Nyhed

Vi har opdateret vores app

Vi har opdaterer vores app. Den har fået en helt ny navigation, så du nemmere kan finde rundt i appen. Og så er det blevet lettere for dig at se din elpris det kommende døgn.
Læs nyheden
Zaptec 2022 2 1600Px (1)
Presse

Hvor skal du lade elbilen?

68% af danskerne vil kunne lade bilen op i indkørslen. Men hvad gør du egentlig, hvis du ikke kan få en ladeboks derhjemme?
Læs presse­meddelelsen
Energiscreening (1)
Presse

Bliver din virksomhed ramt af de nye lovkrav?

Den nye bekendtgørelse for energi- og klimasyn samt certificeret energiledelse træder i kraft den 1. juli. Men de fleste virksomheder ved ikke, at de skal tage stilling til nye regler, eller også er de i tvivl om, hvorvidt reglerne gælder for dem. Vi har spurgt energirådgiveren til råds.
Læs presse­meddelelsen