Andelshaver Fodbold Piger 2021

Energi Fyn lancerer et andelsmærke

Flere fynboer skal vide, at Energi Fyn er et andelsselskab – ejet af fynboerne selv. Derfor introducerer Energi Fyn et ’andelsmærke’, der skal sætte fokus på fynboernes medejerskab og den forskel, de i fællesskab gør for Fyn.

Energi Fyn lancerer i disse dage et mærke, der fremover skal lyse på fynboernes andelsejerskab og de 210.000 fynske andelshavere, der i kraft af deres andelsejerskab er med til at gøre en forskel for Fyn. Samtidig skal mærket gøre private og virksomheder opmærksomme på Energi Fyns store regionale fokus.

- Mange fynboer er i dag ikke klar over, at Energi Fyn faktisk er 100 procent ejet af fynboer, og at de som andelshavere er med til at udvikle Fyn og fynboernes hverdag. Sammen gør vi en forskel, der i dén grad kan mærkes. Og derfor er det helt naturligt, at vi sætter øget fokus på dette med et mærke, siger Søren Thorsager, bestyrelsesformand for Energi Fyn.

Energi Fyn 100Procent Ejet Stamp Final Green RGB

Særligt bånd mellem Energi Fyn og de fynske andelshavere

Fremover vil fynboerne møde andelsmærket på tværs af Energi Fyns mange forskellige platforme og aktiviteter – fra hjemmeside og sociale medier til events rundt omkring på Fyn. Som en påmindelse om det særlige bånd, der findes mellem Energi Fyn og de fynske andelshavere.

- Som andelsselskab er vi en del af Fyn, og Fyn er en del af os. Derfor har vi et helt særligt ansvar i forhold til at bidrage til udviklingen på Fyn. Uanset om det handler om udbygning af elnettet, udrulning af fibernet, grøn omstilling, fynske arbejdspladser eller om at støtte klub- og foreningslivet på Fyn, forklarer Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn.

Der er forskel på energiselskaber

Lanceringen af andelsmærket kommer i en tid, hvor udbuddet af løsninger til  blandt andet el, fibernet, varmepumper og opladning af elbiler aldrig har været større.

Målet med andelsmærket er derfor at gøre det lettere for fynboerne at skelne blandt de mange udbydere og basere deres købsbeslutning på et aktivt valg i forhold til, hvem og hvad de ønsker at støtte.

- Energiselskaber ligner hinanden, men faktisk er der stor forskel. Som et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber er vores mål og opgave at skabe værdi for vores andelshavere, kunder og medarbejdere. Alt overskud geninvesteres i selskabet til gavn for vores fynske andelshavere og hele regionen. Derfor er det vigtigt for os at skabe en bevidsthed om, at man er med til at udvikle og fremme den gode energi på Fyn, når man handler hos os. Ved at give overskuddet fra vores forretning tilbage, sørger vi sammen for, at pengene bliver på Fyn, afslutter Bent Agerholm.

Andelsmærket vil i løbet at de kommende måneder blive udrullet som et blivende element på tværs af Energi Fyns kommunikation. 

Som andelsselskab er vi en del af Fyn, og Fyn er en del af os. Derfor har vi et helt særligt ansvar i forhold til at bidrage til udviklingen på Fyn. Uanset om det handler om udbygning af elnettet, udrulning af fibernet, grøn omstilling, fynske arbejdspladser eller om at støtte klub- og foreningslivet på Fyn.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn
Andelshaver Andelsmærke Film 2021 (1)

Vi gør en forskel i fællesskab

Energiselskaber ligner hinanden. Men der er stor forskel.

Som et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber er det vores mål og opgave at give tilbage til os alle. For vi er nemlig ejet af 210.000 fynske andelshavere. Og måske også af dig. 

Sammen gør vi en forskel, der kan mærkes.

Læs mere om andelsmærket

Vi gør en forskel i fællesskab

Energiselskaber ligner hinanden. Men der er stor forskel.

Som et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber er det vores mål og opgave at give tilbage til os alle. For vi er nemlig ejet af 210.000 fynske andelshavere. Og måske også af dig. 

Sammen gør vi en forskel, der kan mærkes.

Læs mere om andelsmærket

Seneste nyt

Varmepumpe Udendørvarmepumpe Kat 2022
Klumme

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Du slipper ikke helt for støj, hvis du installerer en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe i din bolig. Hvor meget den støjer afhænger af, hvilken varmepumpe du vælger, og hvor du placerer den.
Læs klummen
Nyheder Energi Fyn Bygning 2020
Presse

Tilfredsstillende årsresultat hos Energi Fyn

Energi Fyns repræsentantskab har i dag godkendt selskabets årsrapport for 2021. På trods af et år præget af corona og høje energipriser er Energi Fyn kommet godt igennem året, og slutter 2021 af med et positivt og solidt resultat.
Læs presse­meddelelsen
Piger Gymnastik
Presse

1,5 million kroner til fynske fællesskaber

Vi har netop udbetalt 1,5 million kroner til lokale fynske fællesskaber. Mere end 500 klubber og foreninger får gavn af støtten.
Læs presse­meddelelsen
Tilskud til varmepumpe
Klumme

Skal din bolig være mere klimavenlig?

Som boligejer kan du gennem bygningspuljen søge om tilskud til en lang række boligforbedringer, der sparer energi. Næste ansøgningsrunde åbner i løbet af 1. kvartal, og det kan godt betale sig at forberede sig.
Læs klummen
Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020
Presse

Vores Elnets bestyrelse udvides

Tidligere økonomidirektør i Energi Fyn Lone Hjort og adm. direktør i Odense Renovation Thomas B. Jørgensen er indtrådt i Vores Elnets bestyrelse pr. 1. januar 2022.
Læs presse­meddelelsen
Finansiering af varmepumpe
Klumme

Kan en varmepumpe betale sig, når elpriserne stiger?

Energipriserne er høje, og det kan ses på vores el- og varmeregning. Mange spørger derfor, om det i det hele taget kan betale sig at skifte til en varmepumpe.
Læs klummen
Om Energi Fyn Fondsmodtagere 2022
Presse

Energi Fyns fonde hjælper gode ideer godt på vej

Vores to fonde har for 17. gang uddelt fondsmidler til 26 fynske foreninger, virksomheder og forskere, der alle medvirker til at skabe glæde og udvikling på Fyn. Samlet uddeler fondene i år mere end 2,6 million kroner.
Læs presse­meddelelsen