Nyheder Aftale Aabent Net Telenor Energi Fyn 2020

Energi Fyn indgår fiberaftale med Telenor

En ny fiberaftale imellem Energi Fyn og Telenor giver Telenor mulighed for at levere lynhurtigt internet til 80.000 adresser på Fyn.

Den netop indgåede fiberaftale mellem Energi Fyn og mobil- og internetleverandøren Telenor giver husstandene på Fyn en langt større valgfrihed, når de skal opgradere deres eksisterende DSL-forbindelse eller vælge en ny fiberudbyder, da Telenor igennem internetsatsningen, MaxSpeed, nu også kan tilbyde kunderne internet til hastigheder op til 1.000 Mbit/s. i hele Energi Fyns forsyningsområde, der dækker størstedelen af Fyn.

For Telenor er aftalen endnu et vigtigt skridt i ambitionen om at kunne levere højhastigheds internet til sine kunder i hele landet, og Telenors administrerende direktør, Lars Thomsen, glæder sig over, at Energi Fyn også ser potentialet i at udnytte volumen i deres fibernet og give forbrugerne en højere grad af valgfrihed, når det kommer til valg af internetudbyder.

Hastighed og service skal gå hånd i hånd

En hurtig og god internetforbindelse er vigtigere end nogensinde før, da danskernes forbrug af streamning, gaming og videomøder er kraftigt stigende og stiller højere krav til hastigheden af ens internetforbindelse. Vores kunder efterspørger højhastighedsinternet, og derfor glæder det mig, at vi med denne nye aftale kommer til at kunne levere højhastighedsinternet til omkring 2,5. mio. adresser i Danmark.

Lars Thomsen, adm. direktør hos Telenor

- Danskerne rykker naturligt mod de hurtigere båndbredder, men høj hastighed og lav pris gør det ikke alene, det er også vigtigt at sikre en høj tilgængelighed, god service og at kunderne ikke bliver overrasket over skjulte gebyrer, fortsætter Lars Thomsen, hvis MaxSpeed internetprodukter for nylig er kåret til bedste bredbåndsprodukt af Forbrugerrådet Tænk.

Med endnu en fiberaftale i hus cementerer Telenor sin position, som et af landets største udbydere af højhastigheds-internet – det vil sige internet med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s.

Bedre udnyttelse af fibernettet

Hos Energi Fyn, der igennem de seneste 15 år har udrullet fibernet til 80.000 husstande på Fyn, glæder man sig også over aftalen, der giver de fynske husstande mulighed for at vælge mellem forskellige indholdsudbydere.

Markedet har udviklet sig, og vores andelshavere efterspørger flere valgmuligheder på fibernettet, og det har vi naturligvis lyttet til. Vi ønsker at få den absolut bedst mulige udnyttelse af det fibernet, som vi etablerer på Fyn, og vi arbejder hen mod en åbning af fibernettet i starten af 2021, så brugere af Energi Fyns fibernet frit kan vælge på alle hylder fra forskellige indholdsudbydere.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

- Som andelsselskab har vi en særlig rolle i forhold til at bidrage til udviklingen på Fyn. Det gør vi blandt andet ved at udrulle fibernet til vores andelshavere og tilbyde løsninger, der matcher deres behov og ønsker, siger Carsten Nedergaard Hansen.

Det forventes, at de første Telenor-kunder tilsluttes Energi Fyns fibernet i starten af Q3 i 2021.

Seneste nyt fra Energi Fyn

Nyheder Fiberkabel Tromle 2020
Presse

Nuuday rykker ind på Energi Fyns fibernet

Når Energi Fyn næste år åbner fibernettet, kan 80.000 familier og virksomheder på Fyn vælge produkter fra Nuuday-selskaberne Hiper, Yousee og TDC Erhverv.
Læs presse­meddelsen
Kundecenter Dame Med Tablet 2020
Klumme

Følger du dit elforbrug?

I en ny analyse af danskernes elforbrug og strømvaner angav 30 procent af de adspurgte, at de ikke ved, hvor meget el de bruger. Ved du, hvor meget el du bruger?
Læs klummen
Om Energi Fyn Domicil Facade Bygning Vinduer 2020
Presse

Muligt køb af Fjernvarme Fyn

Tilbage i 2019 henvendte Odense Kommune sig til Energi Fyn omkring et muligt køb af Fjernvarme Fyn. Odense Kommune har i dag meddelt os, at de på baggrund af udtalelser fra Energistyrelsen ikke længere ønsker at sælge Fjernvarme Fyn. Energi Fyn tager beslutningen til efterretning og har ikke yderligere kommentarer.
Læs presse­meddelsen
Fibernet Mand I Sofa Der Ser Fodbold 2020
Nyhed

Danmarks største sports TV-pakke

Waoo føjer en ny dansk sportskanal til sit TV-udbud og er fra nytår klar med landets største og mest alsidige TV-pakke til sportsinteresserede.
Læs nyheden
Nyheder Aftale Aabent Net Telenor Energi Fyn 2020
Presse

Energi Fyn indgår fiberaftale med Telenor

En ny fiberaftale imellem Energi Fyn og Telenor giver Telenor mulighed for at levere lynhurtigt internet til 80.000 adresser på Fyn.
Læs presse­meddelsen
Om Energi Fyn Fonde 2020 (1)
Presse

Energi Fyns fonde søger gode ideer

Har du en idé, der kan gavne og gøre en forskel på Fyn? Så er det nu, at du kan søge om midler til at få idéen gjort til virkelighed gennem Energi Fyns Almene Fond og Energi Fyns Udviklingsfond.
Læs presse­meddelsen
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Presse

Energi Fyn har de mest tilfredse el-kunder i Danmark

EPSI Rating Danmark har netop gennemført deres årlige analyse af kundernes tilfredshed med deres el-leverandør. Igen i år ligger tilfredsheden blandt Energi Fyns kunder helt i top.
Læs presse­meddelsen