<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Om Energi Fyn Domicil Facade Bygning Vinduer 2020

Energi Fyns formandskab er genvalgt

Energi Fyns bestyrelse holdt konstituerende møde i går. Energi Fyns formandskab blev genvalgt med Søren Thorsager som bestyrelsesformand og Ulrikka Brændgaard Nissen som næstformand.

På et konstituerende bestyrelsesmøde den 2. maj fik Energi Fyn-koncernen sat navn på bestyrelsens formand og næstformand for de kommende 2 år. Energi Fyns hidtidige formand Søren Thorsager blev genvalgt som bestyrelsesformand, ligesom Ulrikka Brændgaard Nissen blev genvalgt som næstformand. Formandskabet vedrører såvel Energi Fyn a.m.b.a. som Energi Fyn Holding A/S.

Forud for det konstituerende bestyrelsesmøde blev der den 25. april afholdt ordinært repræsentantskabsmøde i Energi Fyn. Her blev Søren Thorsager, Ulrikka Brændgaard Nissen og Louise Andersen genvalgt til bestyrelsen, mens Bjarne Toftlund blev valgt til bestyrelsen for første gang. Line Faxøe Enghave Lauridsen blev valgt som suppleant.

Søren Thorsager, Ulrikka Brændgaard Nissen og Louise Andersen er valgt til bestyrelsen for en 4-årig periode, mens Bjarne Toftlund er valgt for en 2-årig periode.

Energi Fyn a.m.b.a.'s bestyrelse består af formand Søren Thorsager, næstformand Ulrikka Brændgaard Nissen, Louise Andersen, Bjarne Toftlund, Marie-Louise Uglebjerg, Cæcilie Ning Hage og Christian Hein. Energi Fyn Holding A/S' bestyrelse består herudover af 4 medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer - Henning Ley-Frantsen, Jan Eriksen, Kenneth Lohmann Hansen og Kenneth Christiansen.

Jeg er meget glad for, at en enig bestyrelse igen har peget på mig som bestyrelsesformand. Og så er jeg utrolig glad for, at vi har en yderst kompetent og mangfoldig bestyrelse, som vi nu også kan byde Bjarne Toftlund velkommen til. Jeg ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen og til at fortsætte den fastlagte kurs og dermed fortsat sikre Energi Fyns udvikling, så vi også fremover kan være en attraktiv og økonomisk robust energikoncern til glæde og gavn for Fyn, vores andelshavere, kunder og medarbejdere.

Søren Thorsager, bestyrelsesformand for Energi Fyn

Seneste nyt

Nyheder Vindmøller Lindø 2020
Presse

Energi Fyns vindmøllepulje uddeler rekordstort beløb til projekter i Munkebo

Energi Fyns vindmøllepulje uddeler i år hele 201.000 kroner til udvikling af lokalområdet i og omkring Munkebo.
Læs presse­meddelelsen
201606101G8A7833 1600Px
Presse

Melder sig på banen: Nu tilbyder Energi Fyn også varmepumper på abonnement

Er en varmepumpe stadig en god investering? Ja, er det korte svar fra Energi Fyn, der nu tilføjer endnu en mulighed for, at danskerne kan holde sig varme i vintermånederne. Nu kan energiselskabets kunder også få en varmepumpe på abonnement.
Læs presse­meddelelsen
Vind 1600X900 96Dpi
Klumme

Få tilskud til energiforbedringer i din bolig

Inden længe kan du søge om tilskud til forskellige energiforbedringer i din bolig. Bliv klogere her.
Læs klummen
Elprisen 21Aug23 1600X1600
Nyhed

Skyet og vindstille vejr betyder høje elpriser

Den gennemsnitlige elpris er i dag den højeste i næsten et halvt år. Da meget af vores strøm bliver produceret af vindmøller og solceller, stiger elprisen, når vi som i dag har en skyet og vindstille dag.
Læs nyheden
Udelys Cykelsti
Nyhed

Energi Fyn skal stå for drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune

Energi Fyn Udelys har vundet driftskontrakten vedrørende drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune.
Læs nyheden
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Klumme

Sol, sommer og lave elpriser

Juni måned har været fyldt med masser af solskin, varme og lave elpriser. Vi har fået fuldudbytte af de mange solceller, som er blevet sat op de seneste år.
Læs klummen
Fiber Flex 365 850X600
Presse

Godt nyt for SMV'ere - nyt produkt opruster it-sikkerheden

Fra i dag bliver det lettere for de fynske små og mellemstore virksomheder at opgradere deres it-sikkerhed til gavn for både kunderne og forretningen. Energi Fyn og partneren Chili Security lancerer nemlig Fiber Flex 365 - en helt ny internetløsning med indbygget sikkerhed og døgnsupport alle årets dage.
Læs presse­meddelelsen