Om Energi Fyn Domicil Facade Bygning Vinduer 2020

Energi Fyns formandskab er genvalgt

Energi Fyns bestyrelse holdt konstituerende møde i går. Energi Fyns formandskab blev genvalgt med Søren Thorsager som bestyrelsesformand og Ulrikka Brændgaard Nissen som næstformand.

På et konstituerende bestyrelsesmøde den 2. maj fik Energi Fyn-koncernen sat navn på bestyrelsens formand og næstformand for de kommende 2 år. Energi Fyns hidtidige formand Søren Thorsager blev genvalgt som bestyrelsesformand, ligesom Ulrikka Brændgaard Nissen blev genvalgt som næstformand. Formandskabet vedrører såvel Energi Fyn a.m.b.a. som Energi Fyn Holding A/S.

Forud for det konstituerende bestyrelsesmøde blev der den 25. april afholdt ordinært repræsentantskabsmøde i Energi Fyn. Her blev Søren Thorsager, Ulrikka Brændgaard Nissen og Louise Andersen genvalgt til bestyrelsen, mens Bjarne Toftlund blev valgt til bestyrelsen for første gang. Line Faxøe Enghave Lauridsen blev valgt som suppleant.

Søren Thorsager, Ulrikka Brændgaard Nissen og Louise Andersen er valgt til bestyrelsen for en 4-årig periode, mens Bjarne Toftlund er valgt for en 2-årig periode.

Energi Fyn a.m.b.a.'s bestyrelse består af formand Søren Thorsager, næstformand Ulrikka Brændgaard Nissen, Louise Andersen, Bjarne Toftlund, Marie-Louise Uglebjerg, Cæcilie Ning Hage og Christian Hein. Energi Fyn Holding A/S' bestyrelse består herudover af 4 medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer - Henning Ley-Frantsen, Jan Eriksen, Kenneth Lohmann Hansen og Kenneth Christiansen.

Jeg er meget glad for, at en enig bestyrelse igen har peget på mig som bestyrelsesformand. Og så er jeg utrolig glad for, at vi har en yderst kompetent og mangfoldig bestyrelse, som vi nu også kan byde Bjarne Toftlund velkommen til. Jeg ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen og til at fortsætte den fastlagte kurs og dermed fortsat sikre Energi Fyns udvikling, så vi også fremover kan være en attraktiv og økonomisk robust energikoncern til glæde og gavn for Fyn, vores andelshavere, kunder og medarbejdere.

Søren Thorsager, bestyrelsesformand for Energi Fyn

Seneste nyt

App Elpris Maj 2023 850 X 600
Klumme

Hvornår er strømmen billigst?

Mange tænker måske, at strømmen er billigst om natten, hvor der er færrest, der bruger strøm, men sådan er det ikke altid i øjeblikket. Kigger man på elprisen gennem den seneste tid, vil man se, at prisen oftest er lavest om eftermiddagen mellem klokken 12 og 16.
Læs klummen
Om Energi Fyn Domicil Facade Bygning Vinduer 2020
Presse

Energi Fyns formandskab er genvalgt

Energi Fyns bestyrelse holdt konstituerende møde i går. Energi Fyns formandskab blev genvalgt med Søren Thorsager som bestyrelsesformand og Ulrikka Brændgaard Nissen som næstformand.
Læs presse­meddelelsen
Fondsmodtagere 2023 850X600
Presse

Energi Fyns fonde hjælper gode ideer godt på vej

Vores to fonde har netop uddelt fondsmidler til 27 fynske foreninger, virksomheder og forskere, der alle medvirker til at skabe glæde og udvikling på Fyn. Samlet uddeler fondene i år 2,5 millioner kroner.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Roed Lampe 2020
Presse

Nu kan vi glæde os over lavere elpriser

Gennem de seneste måneder har prisen på el været langt mere stabil og betydelig lavere, end vi oplevede i efteråret. Det betyder, at elkunder hos Energi Fyn nu kan se frem til markante prisnedsættelser, hvis de har en elaftale med en fast kvartalspris.
Læs presse­meddelelsen
Pas på telefonsvindel
Nyhed

Pas på telefonsælgere

Hos Energi Fyn tager vi stor afstand fra de uhæderlige og vildledende salgsmetoder, som bliver vist i Operation X på TV2.
Læs nyheden
Ladestandere FAB Tjørnehaven 2500X700
Nyhed

Ny ladeløsning hos FAB

Energi Fyn og FAB har indgået et samarbejde, der giver alle FAB’s beboere mulighed for at få opsat ladestandere i deres afdeling, hvis et flertal af beboerne stemmer for opsættelsen.
Læs nyheden
OUH Transformerstation 2500X700
Presse

Tilfredsstillende årsresultat i et udfordrende år

Vores repræsentantskab har i dag godkendt vores årsrapport for 2022. På trods af et år præget af høje og meget svingende energipriser er vi kommet godt igennem året og slutter 2022 af med et tilfredsstillende resultat.
Læs presse­meddelelsen