Nyheder Vindmøller Lindø 2020

80.000 kroner til projekter i Munkebo

Energi Fyns Vindmøllepulje har netop uddelt 80.000 kroner til fem projekter, der skal bidrage til at skabe udvikling i Munkebo.

Nu får Munkebo Bakkes Venner mulighed for at etablere et faldunderlag ved den legeplads, der skal bygges som en kopi af Ladbyskibet på Munkebo Bakke i 2022, og Munkebo Biblioteks Venner og Munkebo Kulturhus får mulighed for at anskaffe AV-udstyr til brug ved foredrag og informationsformidling.

Begge projekter har modtaget støtte fra Energi Fyns Vindmøllepulje, der i år samlet uddeler 80.000 kroner til fem projekter.

Støtte til lokale initiativer

De øvrige modtagere af midler er Munkebo Miniby, der har fået midler til at opføre en model af Restaurant Bakken. Munkebokoret, der har fået midler til en mikserpult og mikrofonstativer. Samt Bådejerforeningen Boels Bro, der har modtaget midler til en græsklipper, som skal bruges til at holde fritidsområdet ved bådehavnen.

Energi Fyns vindmøller på Odense Havn i Munkebo har produceret strøm siden februar 2018. Hvert år uddeler vindmøllepuljen midler til udvikling af lokalområdet i og omkring Munkebo i en radius af 4,5 km fra de tre vindmøller på Odense Havn, som Energi Fyn ejer.

Fakta om Vindmøllepuljen:

  • Energi Fyn har afsat en pulje på 0,5 procent af den årsomsætning, Energi Fyn har på salg af el fra de tre vindmøller, som selskabet ejer og driver på Odense Havn i Munkebo.
  • Midlerne fra vindmøllepuljen bruges til udvikling af lokalområdet i og omkring Munkebo indenfor en radius af 4,5 km. fra de tre vindmøller. Udvikling vedrørende energioptimering, energibesparelse, kultur, miljø og natur har fortrinsret.
  • En komité indhenter forslag og træffer beslutninger om hvilke forslag, der får udbetalt midler fra vindmøllepuljen. Komitéen består af i alt fem personer, som udgøres af tre repræsentanter fra lokalsamfundet udpeget af Lindø Vindmøllelaug I/S samt to repræsentanter udpeget af Energi Fyn.

Læs mere om Vindmøllepuljen

Nyheder Munkebo Miniby 2020

Støtte til Munkebo Miniby

Munkebo Miniby, der for første gang slog dørene op for besøgende tilbage i 1996, er en attraktion for lokale såvel som turister.

Foreningen drives af passionerede frivillige og ulønnede seniorer.

Munkebo Miniby modtager midler til at opføre en model af Restaurant Bakken.

Støtte til Munkebo Miniby

Munkebo Miniby, der for første gang slog dørene op for besøgende tilbage i 1996, er en attraktion for lokale såvel som turister.

Foreningen drives af passionerede frivillige og ulønnede seniorer.

Munkebo Miniby modtager midler til at opføre en model af Restaurant Bakken.

Seneste nyt

Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020
Presse

Vores Elnets bestyrelse udvides

Tidligere økonomidirektør i Energi Fyn Lone Hjort og adm. direktør i Odense Renovation Thomas B. Jørgensen er indtrådt i Vores Elnets bestyrelse pr. 1. januar 2022.
Læs presse­meddelelsen
Finansiering af varmepumpe
Klumme

Kan en varmepumpe betale sig, når elpriserne stiger?

Energipriserne er høje, og det kan ses på vores el- og varmeregning. Mange spørger derfor, om det i det hele taget kan betale sig at skifte til en varmepumpe.
Læs klummen
Fiber Sæt Siddende Personer Ben Og PC Mobil Og Ipad Synlig 2020
Nyhed

Vælg MaxSpeed på Energi Fyns fibernet

Nu kan 100.000 fynske andelshavere med fibernet fra Energi Fyn vælge lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed.
Læs nyheden
Fiber Ung Fyn På Gulver Med Tablt 2020
Nyhed

Energi Fyn indgår fiberaftale med Norlys

Vi har indgået en aftale med Norlys, der gør det muligt for Norlys at sælge produkter og services via vores fibernet. Dermed får mere end 113.000 fynske husstande inden længe mulighed for at vælge Norlys som deres tv- og internetudbyder.
Læs nyheden
Ladestander Etrel Boks Bil 2021
Presse

Energi Fyn har stor succes med salg af ladestandere

Et eksplosivt salg af elbiler, der kun ser ud til at fortsætte, har øget behovet for ladeløsninger. Siden Energi Fyn kom på markedet med deres ladeløsning, har interessen været stor.
Læs presse­meddelelsen
Udrulning af fibernet i odense
Presse

314 husstande kan se frem til at få fibernet

Energistyrelsen har netop offentliggjort, hvordan tilskuddet fra bredbåndspuljen 2021 fordeles. 177 projekter landet over har fået tilskud fra årets bredbåndspulje. Heriblandt 20 projekter, hvor Energi Fyn er samarbejdspartner.
Læs presse­meddelelsen
Andelshaver Andelsmærke Film 2021 (1)
Presse

Energi Fyn lancerer et andelsmærke

Flere fynboer skal vide, at Energi Fyn er et andelsselskab – ejet af fynboerne selv. Derfor introducerer Energi Fyn et ’andelsmærke’, der skal sætte fokus på fynboernes medejerskab og den forskel, de i fællesskab gør for Fyn.
Læs presse­meddelelsen